I na mene mi se iska eee ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- WiLdOnE
-
I na mene mi se iska eee ...
I na mene qko mi se iska da idvam na vaste sreshti obache me e sram che pochti nishto ne razbiram i sum mnogo zle. Na 20 sum ama sum lamer qko pri kolite i ne znam dali vobshte na nekoi she mu e interesno da si govori s mene i da mi obqsnqva nekvi raboti hehe
Inache opuvam bavarkata po sofiiskite ulici i se kefa
Mnogo mi e interesno dali priemate s ohota hora kato mene ili im se draznite. Chesno
?

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: I na mene mi se iska eee ...
WiLdOnE написа:I na mene qko mi se iska da idvam na vaste sreshti obache me e sram che pochti nishto ne razbiram i sum mnogo zle. Na 20 sum ama sum lamer qko pri kolite i ne znam dali vobshte na nekoi she mu e interesno da si govori s mene i da mi obqsnqva nekvi raboti heheInache opuvam bavarkata po sofiiskite ulici i se kefa
Mnogo mi e interesno dali priemate s ohota hora kato mene ili im se draznite. Chesno
?
заповядай още днес,не отказваме на никого

не е важно дали толкова разбираш(да не мислиш,че аз нещо знам,сравнение с това,което някой хора знаят в този клуб) а е важен ентусиазма.щом БМВ ти е в кръвта и искаш да си поприказваш с някого на тема автомобил идвай направо(няма начин да не ни познаеш).днес ще чакаме до около 14.30 така че насам народе.
всеки е добре дошъл

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
to4no taka!!!!men puk me be6e sram da idvam 6toto ne poznavah nikoi,no vsi4ki sa pi4ove i barzo stava prikazkata 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: I na mene mi se iska eee ...
WiLdOnE написа:I na mene qko mi se iska da idvam na vaste sreshti obache me e sram che pochti nishto ne razbiram i sum mnogo zle. Na 20 sum ama sum lamer qko pri kolite i ne znam dali vobshte na nekoi she mu e interesno da si govori s mene i da mi obqsnqva nekvi raboti heheInache opuvam bavarkata po sofiiskite ulici i se kefa
?
Не е важно дали разбираш или не важното е да става купона и да се разраства клуба

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- WiLdOnE
-
Okay :)
Sa sum v sesiq ama sled tva she doida da vi vida shto za fenove ste hehehe
BMW-tata verno ultra me kefat. Kato dizain sa nomer edno, a i kato usestane e nepovtorimo 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Okay :)
WiLdOnE написа:Sa sum v sesiq
мноо кофти,ама няма как

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
kogato tragwah za sabora w sofiq si nqmah i hal haber ot tozi forum, misleh si 4e ako otida tam nikoi nqma da mi obarne wnimanie i 4e moqta kola 6te e nai s4upenata.
moje i da ne sam gre6al ,no istinata e 4e se zapoznah s mnogo nowi hora i to ot razli4ni gradowe.
dowolen sam.
moje i da ne sam gre6al ,no istinata e 4e se zapoznah s mnogo nowi hora i to ot razli4ni gradowe.
dowolen sam.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
8 мнения
• Страница 1 от 1