До пловдивската група в София от днес.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Новини
-
До пловдивската група в София от днес.
Момчета, адски съжалявам, че не е имало кой да ви посрещне подобаващо. Явно е станало голямо неразбирателство. Аз нямаше да ходя на сбирката съвместно с Ауди клуба но ако знаех, че ще идвате щях да дойда лично на входа на София и да ви ескортирам до Еко-то.
Разбрах благодарение на Ати, че сте тук и се видяхме за малко на Божурище и се извинявам, че не можахме да си кажем довиждане но с МадВанката ви загубихме някъде из тълпата.
Имате думата ми, че при следващото ваше посещение в София аз лично ще ви чакам на входа на София ....
Ако е хубаво времето в някоя от следващите недели ще дойда на пловдивската сбирка и се надявам с мен да бъде и ударния наказателен БМВ отбор от София
Разбрах благодарение на Ати, че сте тук и се видяхме за малко на Божурище и се извинявам, че не можахме да си кажем довиждане но с МадВанката ви загубихме някъде из тълпата.
Имате думата ми, че при следващото ваше посещение в София аз лично ще ви чакам на входа на София ....
Ако е хубаво времето в някоя от следващите недели ще дойда на пловдивската сбирка и се надявам с мен да бъде и ударния наказателен БМВ отбор от София

1 мнение
• Страница 1 от 1