Важно! За нашите малки приятели от Долна баня + СНИМКИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Ето и последната ми договорка с фирмата за фланелките:
19 тениски за децата ще излезнат 266лв общо,
фактически по 14лв на тениска, което според мен е доста добра цена.
Иска ми се да вземем и друг вид принадлежности за спорт, като ви предоставям и цените на комплект:
-хилки за тенис на маса комплект - 14лв
-топчета за тенис на маса комплект 6 броя - 3лв
-федербал комплект - 12лв
-въжета за скачане за 1 брой - 7лв
-топка ( футбол, баскетбол, волейбол ) - 22лв
Видях ги лично тези неща и ми се струват ОК на цената на която ще ги вземем. Не е проблем да дойде още някой с мен при покупката.
За всичко естествено ще имаме фактури, бележки, или там каквото ни трябва за да се отчетем.
Предлагам да стартираме събирането на сумата от 400лв, като разликата от 400-266лв ще отиде за закупуването на някои от останалите неща които предложих.
Имам уверението на УС, че до Понеделник ще плучим отговор дали клубната каса ще помогне с някакви средства, или ще събираме парички само на сбирките от хората.
Това е от мен засега, чакам коментари по темата
Иска ми се да вземем и друг вид принадлежности за спорт, като ви предоставям и цените на комплект:
Видях ги лично тези неща и ми се струват ОК на цената на която ще ги вземем. Не е проблем да дойде още някой с мен при покупката.
За всичко естествено ще имаме фактури, бележки, или там каквото ни трябва за да се отчетем.
Предлагам да стартираме събирането на сумата от 400лв, като разликата от 400-266лв ще отиде за закупуването на някои от останалите неща които предложих.
Имам уверението на УС, че до Понеделник ще плучим отговор дали клубната каса ще помогне с някакви средства, или ще събираме парички само на сбирките от хората.

долен хранител

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
sinqta_strela написа:Ето и последната ми договорка с фирмата за фланелките:
Ако някой има топки (футболни, волейболни или баскетболни) от играта на ОМВ може да даде - аз лично мога да споделя една (или две май имах) футболни топки. Навит съм и пари да дам само кажете на кой, че на сбирките не идвам ( а ми се иска, но ми е неудобно, че не познавам никой, освен Иво Шперко). А за следващият път и аз ще съм на лице и ще се запозная с малките мушмули

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Топките на ОМВ са много зле откъм качество и като ги познавам децата точно 2 дена живот им давам преди да ги спукат
Иначе дано клубът помогне, защото сме събирали пари за децата и да Ви кажа беше мнооого трудно, не знам защо повечето хора (разбира се има и изключения) не помагат много в тая насока, ама всеки си знае в крайна сметка

Иначе дано клубът помогне, защото сме събирали пари за децата и да Ви кажа беше мнооого трудно, не знам защо повечето хора (разбира се има и изключения) не помагат много в тая насока, ама всеки си знае в крайна сметка

Последна промяна SpUd3r на 22 Сеп 2008, 12:03, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

еми ако не можем да съберем пари на първо време може само за тениските и кои каквото има да даде като топки и тн...след което може да направим друга кампания и за принадлежности.Важното е да ги зарадваме със тениските 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Благодаря за бързата реакция Хаце
Останалата част от сумата за фланелките на децата ще бъде поета от касата на футболният отбор
Аз си действам по въпроса с фланелките, но моля някои които ходи по-често от мен на сбирки, да агитира хората които имат ненужни спортни принадлежности у дома, и не ги използват, да ги предоставят за да ги дадем на децата
Може и да се пусне специална тема
Това е от мен засега.
Ако имате някакви идеи или препоръки пишете

Останалата част от сумата за фланелките на децата ще бъде поета от касата на футболният отбор

Аз си действам по въпроса с фланелките, но моля някои които ходи по-често от мен на сбирки, да агитира хората които имат ненужни спортни принадлежности у дома, и не ги използват, да ги предоставят за да ги дадем на децата

Това е от мен засега.
Ако имате някакви идеи или препоръки пишете

долен хранител

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4