Към всички врачани!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Към всички врачани!
Момчета нека пак се съберем,защото от много,много отдавна не сме се събирали горе на оМВто.
Това се отнася за ВСИЧКИ,а не само за отвърдените редовни фенове.
Това се отнася за ВСИЧКИ,а не само за отвърдените редовни фенове.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Разбира се ! Хубаво е и най-големия ентусиаст - Vicho
, да присъства, за да ни информира за предстоящия авто-поход ! Та до утре...стига да няма технически проблеми 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Хубаво е да престанете с wazzz, не мислиш ли?! А-а-а забравих, на теб тази дейност ти е чужда.
И откога започнахме да се мерим кой е по-голям ентусиаст?!
То и ти си фенче, ама на колелото... пък някой ден може да пораснеш и ти да покараш а? ==> Мотор...
Без коментар. Ще дойда отново заради Явор, който явно е СЛЯП, т.е. не е прогледнал като вас с Иван и нищо против мен не казва...
Не знам дали аз съм ентусиаст, щом си хващам влака и идвам на сбирките в София, за да видя по нашенски казано "Кво, Що...", но то вие двамата сте го казали, че съм надут и т.н., защо ли пичовете от София не мислят така? Сигурно не ме познават... Хм?!
АЙ СИКТИР ВЕ Ich0, wazzz...
И откога започнахме да се мерим кой е по-голям ентусиаст?!
То и ти си фенче, ама на колелото... пък някой ден може да пораснеш и ти да покараш а? ==> Мотор...

Без коментар. Ще дойда отново заради Явор, който явно е СЛЯП, т.е. не е прогледнал като вас с Иван и нищо против мен не казва...
Не знам дали аз съм ентусиаст, щом си хващам влака и идвам на сбирките в София, за да видя по нашенски казано "Кво, Що...", но то вие двамата сте го казали, че съм надут и т.н., защо ли пичовете от София не мислят така? Сигурно не ме познават... Хм?!

АЙ СИКТИР ВЕ Ich0, wazzz...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- moto
- младши ентусиаст
-
ЦЦЦ молявисе де недейте така....довечера ще се видат нещата.
Аз пак неможах да направа машината,но за другата събота просто трябва да е готова щот имам нова програма за изнасяне
.
Аз пак неможах да направа машината,но за другата събота просто трябва да е готова щот имам нова програма за изнасяне

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
Асене ако знаеш само как и се иска да се спре тая караница,ама нали виждаш...явно си имат причини и двата "отбора".Аз поне не заемам страна,засега!
Иначе в събота си се видехме,поговорихме за коли....абе добре беше,само дет не бяхме с возилата да си напраим шоуто
.
Иначе в събота си се видехме,поговорихме за коли....абе добре беше,само дет не бяхме с возилата да си напраим шоуто

6 мнения
• Страница 1 от 1