Към всички врачани!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Към всички врачани!

Мнение от moto » 27 Авг 2004, 15:19

Момчета нека пак се съберем,защото от много,много отдавна не сме се събирали горе на оМВто.
Това се отнася за ВСИЧКИ,а не само за отвърдените редовни фенове.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 27 Авг 2004, 15:37

Разбира се ! Хубаво е и най-големия ентусиаст - Vicho :bowdown: , да присъства, за да ни информира за предстоящия авто-поход ! Та до утре...стига да няма технически проблеми :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Авг 2004, 15:45

Хубаво е да престанете с wazzz, не мислиш ли?! А-а-а забравих, на теб тази дейност ти е чужда.

И откога започнахме да се мерим кой е по-голям ентусиаст?!
То и ти си фенче, ама на колелото... пък някой ден може да пораснеш и ти да покараш а? ==> Мотор... :roll:

Без коментар. Ще дойда отново заради Явор, който явно е СЛЯП, т.е. не е прогледнал като вас с Иван и нищо против мен не казва...

Не знам дали аз съм ентусиаст, щом си хващам влака и идвам на сбирките в София, за да видя по нашенски казано "Кво, Що...", но то вие двамата сте го казали, че съм надут и т.н., защо ли пичовете от София не мислят така? Сигурно не ме познават... Хм?! :roll:

АЙ СИКТИР ВЕ Ich0, wazzz...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 28 Авг 2004, 17:22

ЦЦЦ молявисе де недейте така....довечера ще се видат нещата.
Аз пак неможах да направа машината,но за другата събота просто трябва да е готова щот имам нова програма за изнасяне :lol: :twisted: .
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Авг 2004, 17:27

Ich0 и vicho
Решавайте междуличностните си спорове на ЛС-та моля.... не му е тук мястото да се джафкате а и форума и без това е пълен с глупости...
Свестни момчета сте пък се дъфчете ...и без това врачаните не сте много пък вече успяхте и да се изпокарате ..... :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 30 Авг 2004, 13:20

Асене ако знаеш само как и се иска да се спре тая караница,ама нали виждаш...явно си имат причини и двата "отбора".Аз поне не заемам страна,засега!
Иначе в събота си се видехме,поговорихме за коли....абе добре беше,само дет не бяхме с возилата да си напраим шоуто :lol: .

Назад към Събори/Мероприятия