Наи-доброто предложение за масло
Модератор: cww
- RAFF
- младши ентусиаст
-

някой друг ще се изкаже ли по въпроса?
- RAFF
- младши ентусиаст
-
се си мисля че различните масла си губят вискозитета при различен пробег, ама щом казваш че е едно и също-добре.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Shto se karate za gluposti?
Inspection-a zagasva po-razlichen nachin spored stila na karane.
Prost primer :
London-Ancona (koeto e pochti 2000km) s sus sredna skorost 110km mi "struva" edno delenie.
London-Koln-London (koeto e 1000km) s sredna skorost 190km/h iz Evropa i 170km/h v Anglija "struva" sushto edno delenie.
Shto se otnasja do TWS, smenja se na 15,000km spored Castrol, no BMW (Daru) kazvat, che ako se ruchka kolata, dobre e na 12,000 ili spored indicator-a

Inspection-a zagasva po-razlichen nachin spored stila na karane.
Prost primer :
London-Ancona (koeto e pochti 2000km) s sus sredna skorost 110km mi "struva" edno delenie.
London-Koln-London (koeto e 1000km) s sredna skorost 190km/h iz Evropa i 170km/h v Anglija "struva" sushto edno delenie.
Shto se otnasja do TWS, smenja se na 15,000km spored Castrol, no BMW (Daru) kazvat, che ako se ruchka kolata, dobre e na 12,000 ili spored indicator-a
Power is Nothing Without Insanity
Значи момчета, давам ви сухи факти, а не впечатления:
1. Купих колата с масло 10W40, не знам какво. На празен ход и напълно загрял двигател, манометъра на маслото стои на 1,5 атм.
2. Смених маслото с 5W40 пълна синтетика, но куче-марка. Само за промивка. Манометъра стои на 1,5 атм, при същите условия.
3. След няколко стотин км. смених маслото с Castrol RS 0W40. Сега манометъра показва 1,8 атм. на празен ход и загрял двигател.
Това са фактите, който както иска да си ги тълкува.
Само дето цената му е скочила с 20% от миналата година, мамка им спекулантска...
1. Купих колата с масло 10W40, не знам какво. На празен ход и напълно загрял двигател, манометъра на маслото стои на 1,5 атм.
2. Смених маслото с 5W40 пълна синтетика, но куче-марка. Само за промивка. Манометъра стои на 1,5 атм, при същите условия.
3. След няколко стотин км. смених маслото с Castrol RS 0W40. Сега манометъра показва 1,8 атм. на празен ход и загрял двигател.
Това са фактите, който както иска да си ги тълкува.

Само дето цената му е скочила с 20% от миналата година, мамка им спекулантска...

Само Дизел!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
здравеите! по вапроса за студения старт и износването на
мотора.Има много готино решение /поне за мен/ WEBASTO паркинг
подгревател.Аз имам такъв от 2 години и вече не си представям колата
без него. Такова нещо като студен старт няма-паля колата сутрин
на около 60-70 градуса.
мотора.Има много готино решение /поне за мен/ WEBASTO паркинг
подгревател.Аз имам такъв от 2 години и вече не си представям колата
без него. Такова нещо като студен старт няма-паля колата сутрин
на около 60-70 градуса.

- viper
-
Hi na vsi4ki, az imam edno pitane kam vas: za Valvoline kakvo vi e mnenieto, az moita kola q karam s nqkakvo MaxLive, uj bilo za motori nad 100k km. Prepora4a mi go edin priqtel - bilo super za po-stari dvigateli - moq M10 e sas shtampa '84. Merih i kompresiqta - 12,4bar-a. Taka kaza maistora de
Az 4eta po saitovete, 4e bila 9,5-9,7bara. Ta vapreki, 4e e ok motora polusintetikata si q hapva s golqm apetit. I az ne znam k'vo da praa, taka, 4e SAVETVAITE!!!