Майсторско шофиране - Или как не се прави като ви засекът
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Майсторско шофиране - Или как не се прави като ви засекът
Здравейте колеги ... Преди два дни един Опел корса ме засече зверски и за да избегна сблъсъка с него завъртях рязко волана ... ще видите резултата малко по надолу.
Искам да благодаря на хората от клуба които спряха за да ми предложат помощ... Бяха единствените а докато дойде кат ... щяха на 2 пъти да ми ударят колата от зад и станаха още 2 Птп
но никой друг не спря освен колеги с бмв та от клуба
Искам да благодаря на хората от клуба които спряха за да ми предложат помощ... Бяха единствените а докато дойде кат ... щяха на 2 пъти да ми ударят колата от зад и станаха още 2 Птп
но никой друг не спря освен колеги с бмв та от клуба
Вярваш ли ми колега, че в случая чист инстинкт за съмосахранение ме накара да извъртя волана за да избегна удъра с него ....
С тази нова корсичка освен боя и малко предница едва ли щеше да ми има друго ...
Мъка ми е яко.Това е първата ми кола имам я от около 1 година и безумно много харесвам поведението и на пътия.Сега ще е в бокса поне 2 месеца и не знам дали ще бъде същата някога.
Това което обаче ме накара да се замисля бе че никой не спря нито се опита да ми помогне с нещо (изключвам всички колеги с бмв та от клуба) ...Аз винаги спирам особенно на магистрали извън града.Щяха два пъти да ме прегазят докато се одалеча на безопасно място извън колата и още няколко катастрофи станаха докато дойде за мен кат ....
Нещата никак не са на добре.
С тази нова корсичка освен боя и малко предница едва ли щеше да ми има друго ...
Мъка ми е яко.Това е първата ми кола имам я от около 1 година и безумно много харесвам поведението и на пътия.Сега ще е в бокса поне 2 месеца и не знам дали ще бъде същата някога.
Това което обаче ме накара да се замисля бе че никой не спря нито се опита да ми помогне с нещо (изключвам всички колеги с бмв та от клуба) ...Аз винаги спирам особенно на магистрали извън града.Щяха два пъти да ме прегазят докато се одалеча на безопасно място извън колата и още няколко катастрофи станаха докато дойде за мен кат ....
Нещата никак не са на добре.
Последна промяна bobssy на 24 Апр 2008, 8:51, променена общо 1 път
- тъчи
- кандидат ентусиаст
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
- cucko
- старши ентусиаст
- Кара: E39 530d touring
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
бахти ужасната работа...
А КАТ какво направиха - може да те изкарат, че ти си си виновен и си изгубил контрол над колата?
А КАТ какво направиха - може да те изкарат, че ти си си виновен и си изгубил контрол над колата?
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето не карай пил - стигни жив!
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
- Mitaka85
- младши ентусиаст
- Кара: E39
Re: Майсторско шофиране - Или как не се прави като ви засекът
Колега, съжалявам за колата.. а относно лоялността от колегите от форума съм очарован! Преди време имах повреда в баварката и само колеги от форума ни спяха да помогнат. Аз също съм спирал да помагам на колеги.
Re:
bobssy написа:Отпраши с мръсна гас и пушек ... ако го бях барнал бате не знам....
73 Кила съм с дрехите ама щях сигорно да го вкарам под моята кола да описва щетите
Не мога да ви разбера каква е тази мания за саморазправи по пътищата. На всеки се случва да сгреши. И какво дай да го прибием, защото е допуснал грешка.
Ей заради такива като теб заключвам вратите на колата като съм в движение, щото ще вземе да ме набие някой за някоя глупост.
Ами ако шофьора на корсата се окаже инавалид примерно или с някакво по-специфично заболяване? Знаеш ли че на тези един тупаник им е достатъчен, за да хвърлят топа. И после наистина ще съжаляваш, че си се правил на мъж пред него.
.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2