Дрифт без шпер
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Дрифт без шпер
spdrrk0 написа:BULL3T написа:http://www.youtube.com/watch?v=CYTdzpdzSJM
Ето ви доказателство че отворения диф не става!!!
този клип е доказателство, че като си некадърник нищо не става
БУхахаха

Точно така е!

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Boyadjiev написа:spdrrk0 написа:BULL3T написа:http://www.youtube.com/watch?v=CYTdzpdzSJM
БУхахаха![]()
Точно така е!
вие пък само кадърни се събрахте ... кой от кой по-

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
vicho написа:Boyadjiev написа:spdrrk0 написа:BULL3T написа:http://www.youtube.com/watch?v=CYTdzpdzSJM
БУхахаха![]()
Точно така е!
вие пък само кадърни се събрахте ... кой от кой по-
Е не съм дрифт кинг, ма не съм и като тоя

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Ей дънкин донътс ще правят много пари от вас,щом и без шпер ги печете поничките така добре... 

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- vicho
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:Ей дънкин донътс ще правят много пари от вас,щом и без шпер ги печете поничките така добре...

давайте клиповете с донъти без шпер ...

То голям майсторлък се иска за понички с шпер,все пак не всеки може да навие волана и да завари педала
Никой не спори,че без шпер е по-добре,но има доста хора които и с отворен диф правят добър семкаджийски матрял 

Аз когато станах шофьор преди 2 години и половина карах един опел фронтера 2.0и ( жипчетата ) която на сухото хич я нямаше обаче започнеше ли да вали много интересни работи започнаха да се получават. Зимите като идваха заедно със снеговете само на задно си я карах и в началото се бордиурите целех ( добре че гумите бяха големи че да не кривя жанти ) обаче лека по лека взе да се получава. Предполагам имаше шпер защото не ми е отварял дифа в завоите никога или нещо подобно на шпер не ги разбирам много. След време практика започвах да събирам очите на хората по завоите ама уви я продавах. Като си взех 20ката си беше с нормален отворен диф и започнах тук таме завой като видя да се мъча да ги пързалям ама с отворения диф не става както трябва. По време на завоя като ми отвореше дифа и полудявах от нерви защото тамън да тръгне като хората и всичко се проваляше. Ама преди месец ми кипна чайника и отидох направо си заварих дифа. Е от тогава съм прероден
Кеф ти завой кеф ти с вратите. Неприятното е когато правя маневри почти спрял ( примерно когато паркирам ) защото вътрешното колело почва да препоксува и темподобни. Иначе когато си я карам кротичко в градът нямам никакви ядове. Дори в завой на 2ра да подам повече газ не тръгва. Но когато влезе в обороти със шут на съеденителя стават чудеса. Така че ако някой няма толкова пари да даде за шпер както на мен не ми се даваха толкова пари варете да си заварите дифа ( ест трябва да знаече с него екстремното каране ще ви стане нормално, а нормалното каране екстремно ) Уловката е че не всеки знае как като хората да завари дифа и може да стане много неприятно. ИНАЧЕ ПЪК ФЪНА Е НА МАКС 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Dpy написа:То голям майсторлък се иска за понички с шпер,все пак не всеки може да навие волана и да завари педалаНикой не спори,че без шпер е по-добре,но има доста хора които и с отворен диф правят добър семкаджийски матрял
Ами това зависи от много фактори... колко сила има колата ти... колко са ти изтъркани гумите... колко ти е заминал дифа

а и със шпер не се иска кой знае къв майсторлък но все пак не е само да навиеш волана и да даваш газ... донъта не е само да отидеш на един огромен паркинг и да се въртиш в кръг... я да те пусна на няква уличка 1.5 метър широчина и да те карам да се въртиш в рамките на асфалта...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Отворения диф преди да се счупи не е като заварен... Заключва само ако го накараш, иначе с нормално каране се усеща все едно е отворен 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Ех защо не направиха клип миналата седмица като бях на витоша, правех големия кръг с 2000 оборота и отворен диф и разбих всички теоории че отоворения диф не става за поничики.
Истината е че като имаш повер в двигателя отоврения диф не ти пречи.
Тази неделя ако отида на илианци ще има клипове и ще ви покажа за кво иде реч. само с едно 2.5 и един отоврен диф.
Тази неделя ако отида на илианци ще има клипове и ще ви покажа за кво иде реч. само с едно 2.5 и един отоврен диф.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- vicho
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:Ех защо не направиха клип миналата седмица като бях на витоша, правех големия кръг с 2000 оборота и отворен диф и разбих всички теоории че отоворения диф не става за поничики.
диф, голям кръг няма проблем ...

пробвай малък

Dpy написа:Нали до оня ден разпраяше, че не стаало абсолютно нищо с отворен
ми не става, особено на мокро
ела, заповядай ще ти дам 28-цата със зимни гуми и отворен диф - АКО ВЗЕМЕШ ЕДИН ЗАВОЙ НА МОКРО КАТО ХОРАТА ще те черпя каквото искаш!

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Тука само ще кажа ->
BULL3T <- he saw the light, vicho -> it's your turn now
Накрая да не стане само - "верно, по-кофти е с отворен диференциал, не е като с шпер, ама си стават поднасянията г/д"
П.С. Сипвайте бензин карайте, само гуми да хвърчат и кеф да има!
П.С.2 Вичо -> На мокро е най-кофти, съгласен съм...но ако имаш желание опитай на полигона на който караш да си поставиш един конус намисли си някаква плавна крива като конуса да е ейпекса и опитай с фейнт
Трудно е - да, много нервна е - да, ама опитай ей така за спорта просто
П.С.3 Поне от това което съм забелязал (поправете ме ако ми е грешно впечатлението) с отворения на мокро се губи скорост докато колата поднася много по-бързо от колкото с шпер, което е основния проблем. Другото което е че иска много по-голям ъгъл преди завоя ?

BULL3T <- he saw the light, vicho -> it's your turn now

Накрая да не стане само - "верно, по-кофти е с отворен диференциал, не е като с шпер, ама си стават поднасянията г/д"

П.С. Сипвайте бензин карайте, само гуми да хвърчат и кеф да има!

П.С.2 Вичо -> На мокро е най-кофти, съгласен съм...но ако имаш желание опитай на полигона на който караш да си поставиш един конус намисли си някаква плавна крива като конуса да е ейпекса и опитай с фейнт

П.С.3 Поне от това което съм забелязал (поправете ме ако ми е грешно впечатлението) с отворения на мокро се губи скорост докато колата поднася много по-бързо от колкото с шпер, което е основния проблем. Другото което е че иска много по-голям ъгъл преди завоя ?

Ся да се навързват завои не става, ама да си земеш 1 завой настрани си става, а и за понички(не е баш да се върти около едната предна гума де ...) не е проблем, щом аз дет не съм никкъв карач с умряла 16-ка на газ ги прая що-годе харабийски, особено пък ако има пепеляк(да дигна конете
) става да си е*е майката.Естествено с добре напомпани задни гуми, галошки.То със зимните няма мъгел да ги превърти завалията, ко останало за нещо друго 

- vicho
- старши ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Тука само ще кажа ->![]()
BULL3T <- he saw the light, vicho -> it's your turn now![]()
Накрая да не стане само - "верно, по-кофти е с отворен диференциал, не е като с шпер, ама си стават поднасянията г/д"![]()
П.С. Сипвайте бензин карайте, само гуми да хвърчат и кеф да има!![]()
П.С.2 Вичо -> На мокро е най-кофти, съгласен съм...но ако имаш желание опитай на полигона на който караш да си поставиш един конус намисли си някаква плавна крива като конуса да е ейпекса и опитай с фейнтТрудно е - да, много нервна е - да, ама опитай ей така за спорта просто
![]()
и кво... "СВЕТЛИНАТА" е отворения диф
успех колега!