Майсторско шофиране при паркиране
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
- Кара: E36 compact
Re: Майсторско шофиране при паркиране
Kiril Atanasov Ivanov написа:Как паркирате колеги/жки? Без да искам д засегна някой ще отбележа, че съм бил свидетел на кумични ситуаций при паркиране. Особено в делнични дни в централните улички на София. Ха.. смях!!!!
Ей това обобщаване много ме радва. Не знам само защо очакваш, че всички шофьори познават до болка габаритите на колите си, или че уменията им трябва да са еднакви с твоите.
А така или иначе от доста време при изпит за шоьорска книжка, успоредното паркиране не се проверява. Така че свиквай
Паркирането трябва да е според ситуацията,но какво да се прави че София е едно голямо..............Швейцарско Сирене.....аа имаше и една песен..."Дупка до Дупка"
Последна промяна Unfeel на 08 Апр 2008, 11:07, променена общо 1 път
If U Know About BMW,You Either Own One ,Or Want One!!!
Ммм много Внимателно и Бавно(все пак караме БМВ не Форд или Москвич)
Тежко е с това паркиране,докато си намериш место в центъра е нещо страшно...пък и тук таме някое колче(не че ми се е случвало..) Трябва да внимаваш някоя баба да те пусне един ключ по боята защото си спрял до "седянката"
Абе няма инфраструктура с тая София.....много е зле положението г-н Борисов...нужно е повече място...
Тежко е с това паркиране,докато си намериш место в центъра е нещо страшно...пък и тук таме някое колче(не че ми се е случвало..) Трябва да внимаваш някоя баба да те пусне един ключ по боята защото си спрял до "седянката"
Абе няма инфраструктура с тая София.....много е зле положението г-н Борисов...нужно е повече място...
If U Know About BMW,You Either Own One ,Or Want One!!!
- Бибо
- Emotionally Unstable
- Кара: Convertible
това" Ексремно Паркиране с ръчна " много ме накефи но се притеснявам че ако го пробвам от седан колата ще стане компакт п.с.нищо против собствениците на компакт
- EcLipSeR
- ентусиаст
- Мечтае да кара: пил
Най доброто паркиране за мен е с ръчна , завърташ се на 180 вкарваш задна и си влизаш обаче само на много голям паркинг съм имал смелоста да пробвам щото да не си купя 2~3 коли после
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2