Колко бързо карате на задна скорост ?
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
sk. написа:Мале днес къде се забих... в някаква улична на НДК едва влязох напред, и гледам задънена (нямаше знак.. ), а съм стигнал накрая на улицата. Наложи ми се да мина 25м., на заден ход със Джип Сузуки Витара... а на мен хич не ми се отдава това. На 2 пъти беше толкова тясно, че минах на 5см, буквално от 1 огледало и от 1 броня на един мерцедес.. препотих се ей! За моя радост всичко мина без да драскам чуждите коли! Скорост - 5км/ч
Назад само на огледала. Скорост ако е напечено 2км ако не, задна пуснат съединител и с малко или без газ. Защото винаги може някое детенце да пребяга в момента в който съм гледал в лявото огледало да е минало от дясно и като карам с газ на задна не ми се мисли
j turn не съм пробвал.
Като се обърна на зад ми е некомфортно. На огледала ми е най лесно.
- Azidaha
- младши ентусиаст
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Prekysvach
- ентусиаст
- Кара: е36 32*<0>5
- alexander 1
- Потребител
А без хидравлика що не става? Между другото по филмите я има много тая каскада приклещват някой в тясна улица героя яко бичи задна и хоп продълзава напред но го правят на тесен участък .
има едно дето яко щичат 100-120 и хоп две завъртания и пак напред то как става
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Re: Колко бързо карате на задна скорост ?
Несъм карал на задна, но е много ефектно при кола с предно предаване на задна с навит волан (не до края щот... ) на ляво или надясно цялата предница се извива
Ми аз като поредният учащ се без книжка, мога да кажа, че карането на задна изисква просто повече майсторство и внимание. Не е толкова сложно. Максимална скорост(ВАЗ 21061) - 35км/ч при много обороти . И на мен с огледалата ми е по-лесно, отколкото да извъртам цялото тяло. Вече на паркинг не знам как ще процедирам.
- А.Марчев
- ентусиаст
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
итересни случки е на ЗАДЕН ХОД още не съм опитвал
- pits
- кандидат ентусиаст
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Явно има шофьори на заден в форума . Да поясня J-turn-a - ако искаш да го правиш на по-тясно и с кола с по-меко окачване. Трябва както си караш на назад да чукнеш леко в едната страна да разбалансираш колата и после рязко в тази в която ще завиваш, и докато колата се върти по инерция включваш първа и газ. Най-ефектно е на широко на сняг при 50-60
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Задна скорост и първа скорост използват едно и също зъбно колело-движението само се обръща, с една муфа. Така че колкото вдигате на първа, толкова ще вдигате и на задна.
Бързото карането назад се учи...трудното и невъзможното е каране бързо назад с ремарке или завиващо ремарке.
Градските шофьори не са карали с ремарке(няма и смисъл), който е живял и работил по селата или има Е категория знае.
Пък за този ж търн е хубаво да имаш твърдо/спортно окачване и да си прецениш скоростта, та да няма после по таван
Бързото карането назад се учи...трудното и невъзможното е каране бързо назад с ремарке или завиващо ремарке.
Градските шофьори не са карали с ремарке(няма и смисъл), който е живял и работил по селата или има Е категория знае.
Пък за този ж търн е хубаво да имаш твърдо/спортно окачване и да си прецениш скоростта, та да няма после по таван
rwd фен
Е, по таван трудно ще се обърнеш, освен ако не си с някой джип/SUV.
Re:
Абе става и без хидравлика ма трябва здраво да държиш волана....и да си упорит,че той си има собствено мнение.alexander 1 написа:А без хидравлика що не става? Между другото по филмите я има много тая каскада приклещват някой в тясна улица героя яко бичи задна и хоп продълзава напред но го правят на тесен участък .
- BULL3T
- ентусиаст
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
А пробвали ли се Джей търн назад с кола със задно? А пробваите де.Ще е много забавно.
Иначе баща ми има един лаф за мен,ти караш назад по-добре от колкото напред.
стигал съм до 50 км/ч назадна в уличка с коли от двете страни не че се 'фала ама мога да карам назад.
Ако някой иска може да си направим едно състезание с конуси на задна,много е забавно.
Иначе баща ми има един лаф за мен,ти караш назад по-добре от колкото напред.
стигал съм до 50 км/ч назадна в уличка с коли от двете страни не че се 'фала ама мога да карам назад.
Ако някой иска може да си направим едно състезание с конуси на задна,много е забавно.
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- bg20010
- кандидат ентусиаст
- Кара: 740 li
Според мен повече от 50 до макс. 60 километра в час не може,а и за какво му е на човек
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3