каде мога да карам
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- (bubsa)
- старши ентусиаст
- Кара: F10
Re: каде мога да карам
serios написа:здр молиа ви кажете каде може да отида някаде в софиа или близо до софия да се уча да карам че карам само като си отиа на село а аз не си хода често
Като се движиш по Ботевградско от Подуене към Враждебна има едно полигонче от дясно преди ОМВ-то,даже се пада преди зградата на ЮНГ(има ламаринена висока сграда).Точно до шосето е и днес видях че имаше 2-3 коли се учеха да карат.
Re:
стан написа:битака и булгарплод там има много учебни коли и мотори, ама от време на време наминават ушевите да заработят аванс
За битака на Малашевци съм съгласен и аз съм ходил там, а това Булгарплод не го знам къде се намира.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
(bubsa) написа:serios написа:здр молиа ви кажете каде може да отида някаде в софиа или близо до софия да се уча да карам че карам само като си отиа на село а аз не си хода често
Като се движиш по Ботевградско от Подуене към Враждебна има едно полигонче от дясно преди ОМВ-то,даже се пада преди зградата на ЮНГ(има ламаринена висока сграда).Точно до шосето е и днес видях че имаше 2-3 коли се учеха да карат.
точното място... малко е тясно и на 2-3 места има гадни дупки но пък си е разчертано и си има завой и празни места за фън
Пич , на Панчарево там става ама зависи колко си напреднал.Аз също нямам книжка (още 1г.) Прочетох всичко и намерих един коментар , че там е затворено с порти.Това с портите е бифш полигон преди 6г. го затвориха аз там се учих с баща ми.Беше хубаво защото имаше гърбица , светофар и др. Верно че имаше вход ама беше 2 лв. колкото щеш стоиш , ама сега го напълниха с контеинери на ВОЛФ.Но това се намира мн преди полигона на Панчарево то е точно след ОМВ - то.Аз сега карам из Княжевските улици.
|Oo==[][]==oO| E28
- D.Devito
- кандидат ентусиаст
- Кара: BMW E30 E36
- Мечтае да кара: Кабрио с харттоп
На бившата картинг писта в Бухово също е добре но е малко далеч иначе ушеви не идват,и асфалта е доста грапав и държи по завойте доста добре.
- bigmurzi
- драфтаджия
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2