Как се прави обиколка на кръгово кръстовище?
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Asterix
- младши ентусиаст
- Кара: Е46 320Ci
Аз лично с моята успях да направя 2 кръга на едно от нашите кръгови тук. С подходящи гуми и малките двигатели могат
За пореден път - газ-волан-газ-волан-гуми
За пореден път - газ-волан-газ-волан-гуми
- ///MapTo
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Asterix
- младши ентусиаст
- Кара: Е46 320Ci
Живот и здраве (и пари) скоро може да накарам да ме снимат тука на едно кръгово и да ви пусна клипа да го видите
- Dido_stz
- ботокс ефект
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
батка нещото дето трябва да запомниш е че с волана управляваш предницата, а с газта управляваш задницата - като отнемеш газта колата спира да пързаля, като и дадеш повече газ - почва да презавива. с Волана управляваш предницата ама си иска тренинг да му свикнеш. Тука в Стара Загора имаме едно кръгово, правя с 318-ката 4 оборота на постоянна пързалка. Горе на баните имаме едно площадче с едни саксий по средата. Там се получава много яко защото все едно се пързалям около 3 м. кръгово Само трябва да не те е страх да се удариш, щото се спичаш и не става нищо. Само тренинг и свикване с колата му е майката
the project is ready....
- Dido_stz
- ботокс ефект
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
така е но досега успявам успешно да се опазя от тях
За протокола снощи се навъртяха традиционите 3 обиколки на постоянен дрифт на кръговото
За протокола снощи се навъртяха традиционите 3 обиколки на постоянен дрифт на кръговото
the project is ready....
Бе аз мислех да го напиша по рано ама , за да се научиш да праиш кръгови и да се суркаш по завоите, малко или мн траа си прежалиш колата че може да иде курбан.Със страх нищо не става.Имам един приятел дето кара 530хд 2007.Има мн желание да сурка, ама като тръгне колата и й враща газта шото все пак е цакал 100 бона за нея (говоря за на сняг:).От друга страна има един пич във Варна, ДК краси му е ника тука.Кара едно е30, е той кво прави по завоите на аладжата над варна, ама 4овека не го ебе за колата!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2