за едни смешни "МУТРИ"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
за едни смешни "МУТРИ"
Завчера на гаджето ми сестра и и нейното гадже си карали през ноща по-шосето и някъде около плиска са засекли някаква седмица неволно щото някакъв ги натиснал отзад с къси дълги и свиркане и ония със седмицата ги засичат те на свой ред така,че той да спре и излезли двама с бухалки директно ОБАЧЕ пича е няколко пъти републикански по таекуондо и ги е направил смешни.
Ами ако пича беше по-скромен и не може да се справи с тях какво правим?
Не отминаха ли тия времена с бухалки и прочие?
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: за едни смешни "МУТРИ"
ka4i написа:Завчера на гаджето ми сестра и и нейното гадже си карали през ноща по-шосето и някъде около плиска са засекли някаква седмица неволно щото някакъв ги натиснал отзад с къси дълги и свиркане и ония със седмицата ги засичат те на свой ред така,че той да спре и излезли двама с бухалки директно ОБАЧЕ пича е няколко пъти републикански по таекуондо и ги е направил смешни.
Нема и да отминат бате!Това се пак си е БГ...Селения ще има винаги...

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Slavi_m написа:Главният герой да не кара случайно Х3?И ние познаваме един такъв скромен спортист
Май не е същия.Тоя пич кара едно Волво xc70
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако пича е по-скромен просто по-скромно мое да си е купил един 9х19 и ше свърши същата работа като с таекуондото!!! 

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
дори и по-добраSKISA написа:ако пича е по-скромен просто по-скромно мое да си е купил един 9х19 и ше свърши същата работа като с таекуондото!!!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги, като Ви слушам как разрешавате всяка критична ситуация на пътя взе да ме хваща страх даже за "случайните минувачи", които са на по 50-100 метра от вас, пък и не само. Почвам да събирам пари за бронежилетка клас А и гаубица, че да мога да отговоря на изискванията. Докато не си взема нема излизам от нас, че може някой дато са го засекли на кръстовището да ме целне случайно я с откос, я със снайпер, я скъд (това малко по-трудно де
) То не се трае вече!
Каква е тая агресия, бре? Вие май за всичко вадите железата и се почват едни пукотевици, не е си работа. Да не сме в Бейрут?
П.С. Как успяхте да минете психо теста за да си вземете оръжията?
RESPECT
by t060

Каква е тая агресия, бре? Вие май за всичко вадите железата и се почват едни пукотевици, не е си работа. Да не сме в Бейрут?
П.С. Как успяхте да минете психо теста за да си вземете оръжията?
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
///peter написа:Тук само щангисти и щурмоваци
Прав си! Влачат по 80-100 кила на малкия пръст и гyрмят с топ първата кола за да си намерят място за паркиране, че много бързат и не им се обикаля да си търсят такова.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
ххаах аз нямам патлак ама като гледам какви изруди има по пътищата ми се ще да си купя и да го използвам по-някога:mhihi:

Аз ви разказах преди как един ме погна, че съм му направил кална баня набързо.
Мога да си представя, ако беше някоя мутра. Сигурно 120 не ми мърдаха в града. 

Последна промяна acer на 22 Юни 2008, 21:39, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тоше ,не се стегай бе! неа страшно-ножа е дървен.
аз дадох пример точно във връзка с описаното от колегата...!
и -да! ако ми слезат двама-трима с бухалки след като са ме засекли със сигурност нема да си вада бележката от психотеста и изследването за васерман ,а ше извада нещо друго. ти кво предлагаш-да ги изчакам да вида дали не куцат и за тва да се подпират на бухалките ли!?!? или да гледам от близо неврохирургията на пирогов! аз не слизам да се бия с хората за паркиране или глупости ,но ако те слезат ,за да ме вкарат у корито е ясно ,че предпочитам те да гледат от близо шоковата на пирогов! викай му как искаш-каубойство,простотия,селяния,но аз така мисля. и на мен ми пречи агресията на пътя ,а и в целата държава,но предпочитам да съм подготвен за нея ,а не да роня сълзи колко е лоша...
аз дадох пример точно във връзка с описаното от колегата...!
и -да! ако ми слезат двама-трима с бухалки след като са ме засекли със сигурност нема да си вада бележката от психотеста и изследването за васерман ,а ше извада нещо друго. ти кво предлагаш-да ги изчакам да вида дали не куцат и за тва да се подпират на бухалките ли!?!? или да гледам от близо неврохирургията на пирогов! аз не слизам да се бия с хората за паркиране или глупости ,но ако те слезат ,за да ме вкарат у корито е ясно ,че предпочитам те да гледат от близо шоковата на пирогов! викай му как искаш-каубойство,простотия,селяния,но аз така мисля. и на мен ми пречи агресията на пътя ,а и в целата държава,но предпочитам да съм подготвен за нея ,а не да роня сълзи колко е лоша...
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4