Ебаси хлапето!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Ебаси хлапето!!!

Мнение от Kregec » 18 Юни 2008, 14:37

Снощи както си паркирам пред блока ми се случи нещо. Такмо паркирам и гася двгателя и изведнъж чувам някав удар по предя капак на бимичката. Слизам и гледам някъв орех до колата и аз така :shock: . И се чудя ко става след по малко от 5 минути до мен пада още един, обръщам се и гледам на съседа хлапето мята орехи през терасата, парвата ми мисъл беше преди да видя малкия, че някой много здраво ще вземе тупаниците. След като се обърнах и видях хлапето единственото което ми оставаше беше да взема орехите и да отида до съседа, както и направих! Отидох показах му орехите и му казах за какво иде реч, при което човека се извини и превика малкия беше на не повече от 10 години, малкия се извини при което след като затвори вратата и от вътре се чу сташен рев и малко навиквания :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Историята не кой знай какво но просто исках да е споделя. Ако не беше малкия а беше друг щеше да е грозно :twisted: . На капака има само една точица! За това внимавайте каде спирате, щото сам виждал и саксии да хвърчат и стъкла да падат ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 14:40

:mhihi: представям си таткото как му е зачервил вратлето....аз като бях малък също ги правих тези неща но с яйца. Колко бой съм изял.......но и колко яйца съм унищожил :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suki » 18 Юни 2008, 14:47

:mhihi: :mhihi: :mhihi: аз пък понеже съм момиченце и не съм правила толкова белички-поливала съм само хората с вода от терасата... :mhihi:
ама наистина трябва да се внимава къде си спираме колите,че какви пакостници има

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 14:59

suki написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: аз пък понеже съм момиченце и не съм правила толкова белички-поливала съм само хората с вода от терасата... :mhihi:
ама наистина трябва да се внимава къде си спираме колите,че какви пакостници има

Това с водата ми беше любимия "перформанс" като ходех на гости на бабата в горна оряховица.
Тя жената си слагаше лигени с вода на балкона /4тия етаж/ за да топли вода.....както и да е след подобни изцепки винаги ядях доста бой. Главно ме трепеше с "мухобойки" докато един ден ги изгорих всичките :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 18 Юни 2008, 15:35

Ми ела пак да правим тиим :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Юни 2008, 15:40

:)Сега ми напомняте като бяхме малки,заливахме котките който се припичаха пред блока на бапката с вода!Лощото е че бапката беше на 5-тия етаж и докато падне водата ако не бяха заспали сериозно скачаха и бягаха пущините! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Юни 2008, 15:48

аз пък като малък фърлях камби, картофи(!) и стрелях със фунийки от балкона и се криех после.

и така докато един чичко държащ се за главата не дойде и позвъни на вратата... и после имах сериозни екзистенциални проблеми :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 18 Юни 2008, 16:03

и аз мятах яица и картови и се целехме с един приятел на близка тераса :mhihi: бая бои съм изял и стъкла бяхме чупили :mhihi: и наи лошото е че под терасата седеше на баща ми колата и винаги ставаше на гъс :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Юни 2008, 16:27

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol: :mhihi: :ahah: това с яйцата и аз съм го правил и доста точилки бях взел! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Юни 2008, 16:52

Баба беше медицинска сестра и понеже блока го дели една градинка 15х5м от тротоара пълнех кофи с вода и използвах различен размер спринцовки без игли като самоходни гаубици, стрелящи на откоси. Много точен бях, ей. И траектория на откосите изчислявах!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Юни 2008, 17:47

Един стар приятел от Казанлък, мяташе торбички с ако по колите :D
Той беше болен от епилепсия и незнаеше какви ги върши, горикият.
А аз в София, заедно с целия ми клас, се качвах на покрива на училището и мятахме снежни топки по колите (когато има сняг разбира се). Докато накрая един не спря. Всички тръгнаха да бягат, само аз останах горе и само аз не взех шамарите после :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 18 Юни 2008, 18:21

Яко е било да мяташ по колите да, сега колко спомена изплуваха :mhihi: Пробвали ли сте торба за боклук от ония здравите дето събират по 2-ма човека. Е такива са хвърчали от 15-тия етаж на блока на едно приятелче като му ходех на гости това ни беше любимото.За сравнение може да се каже че петното от вода което се получаваше на земята и ефекта "цунами" стигаха около 10-тина метра без да преовеличавам :shock: дано не съм дал лош акъл на някой :mhihi: .

А спомням си и друга мръсотия но нея я направих на едни лекета дето като бях 7-ми клас ми бяха земали парите на улицата, та седя си аз на балкончето няколко дена след случката с парите и гледам минаващите по улицата безцелно и изведнъж гледам онея двамата наркоманчета се хванали с едно момченце като мене и същото нещо като при мене парите или боя.Та набързо разглобих дистанциооните и бой с батериите че даже единия направо седна на земята лапето се развика "помощ, помощ" тъкмо минаваше един чичко които бил някакъв си в районното и като разбра какво става ония двамата за яките на тротоара чакат, дойде след една минутка патрулката и ги заведе на едно място тъкмо като за тях :mhihi:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Юни 2008, 18:21

Офф топик:

Велика тема! :mhihi: :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Юни 2008, 18:33

и после не сте мутри :twisted: - още от малки сте си :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Юни 2008, 19:05

EBEEMVACIA написа:и после не сте мутри :twisted: - още от малки сте си :idea: :arrow:

Аз съм drug addict, ползвах само спринцовки :lol:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Следваща

Назад към Страхотни истории