концепцията GINA
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
концепцията GINA
Да си призная за пръв път чувам за подобно нещо, но ми се видя интересно:
Източник: http://www.autoblog.bg/index.php?news_id=1601
Днес, BMW представи официално мистериозната си концепция GINA, за която ви съобщихме в края на миналата седмица. Събитието се състоя в музея на BMW, намиращ се в град Мюнхен, Германия.
Най-необикновеното нещо при GINA е нейната обвивка, която вместо от традиционните метални елементи е изработена от специален гъвкав, много издръжлив и изключително разтеглив материал, чиято структура е от метални нишки.
Голяма част от елементите са подвижни, като водачът може да ги сменя с помощта на електро и електро-хидравличен контрол. В резултат на това автомобилът променя външната си форма. Например, когато светлините са неактивни те са покрити, но веднага след като бъдат включени те се разкриват на принципа на човешкото око.
На мен ми изглежда абсурдно...ама пък щом са го представили официално... Представям си как ще се правят фейслифтовете - Получаваш писмо по мейла "Уважаеми клиенти, можете да изтеглите файлче с новия фейслифт от този линк"...или пък ако ти писне да го караш в тази му форма, си дърпаш "скин" от някъде и кеф ти е30, кеф ти е39...шантава работа
Аре, че се размечтах...
Източник: http://www.autoblog.bg/index.php?news_id=1601
Днес, BMW представи официално мистериозната си концепция GINA, за която ви съобщихме в края на миналата седмица. Събитието се състоя в музея на BMW, намиращ се в град Мюнхен, Германия.
Най-необикновеното нещо при GINA е нейната обвивка, която вместо от традиционните метални елементи е изработена от специален гъвкав, много издръжлив и изключително разтеглив материал, чиято структура е от метални нишки.
Голяма част от елементите са подвижни, като водачът може да ги сменя с помощта на електро и електро-хидравличен контрол. В резултат на това автомобилът променя външната си форма. Например, когато светлините са неактивни те са покрити, но веднага след като бъдат включени те се разкриват на принципа на човешкото око.

На мен ми изглежда абсурдно...ама пък щом са го представили официално... Представям си как ще се правят фейслифтовете - Получаваш писмо по мейла "Уважаеми клиенти, можете да изтеглите файлче с новия фейслифт от този линк"...или пък ако ти писне да го караш в тази му форма, си дърпаш "скин" от някъде и кеф ти е30, кеф ти е39...шантава работа

Аре, че се размечтах...

Последна промяна someone на 12 Юни 2008, 8:37, променена общо 1 път
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ммм...колега и за Х6, и за ДжИНА-та има теми в Основен Форум.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ъъъъ...ми да си призная, там не чета и не пиша...поради мои си причини...Явно това води и до грешки от моя страна.
Ако админите преценят, да трият ли, да заключват ли...както си решат
Ако админите преценят, да трият ли, да заключват ли...както си решат
5 мнения
• Страница 1 от 1