Х6 на живо :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Х6 на живо :)

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 20:57

Ей, доживях! Днес както си карам и гледам една злобна муцуна ми диша във врата...първо ми заприлича на 7-ца и не и се впечатлих много, ама като се изравни с мен ми настръхна косата. Ебати хищното нещо :) А като ми изпревари...ебати задника има тая кола...това мисля, че е дългоочаквания реванш който БМВ ни дължеше заради страховития гъз на е60 :)

Докато се усетя да го снимам, и му се наредиха разни навлеци отзад, ама се вижда поне мъничко :mhihi:

Ето:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Юни 2008, 20:59

тоя с матора ше го ръмби....!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав! говоря за лимото-то на мойто комби верно е като тойота...
начи докараха го вече....!нека! чекам да стане на две години и се метам!!!

Аватар

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 21:06

SKISA написа:ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав!

Мен ме плаши :mhihi: Прилича ми на провисналото коремче на летяща оса...не знам що така, ама от момента, в който го видях на тва ми прилича...изглежда все едно на Z3, външния багажник за задния капак - като нещо ненужно и прикачено aftermarket :)

А между другото на е61 е по готин гъзЪТ от на е60...лично мнение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Юни 2008, 21:09

Eeee язък бее, толкова ми хареса, че чак си помислих, че ще се облагородиме в нашето мило семейство с едно такова, ама откакто майка ми каза, че прилича на танк :shock: ...сорри бате....ше чакам мъжа ми да ми купи...след около 10 години така като гледам :mhihi: :mhihi:

Иначе Х6 си е страхотна колица, сега да я видя и в действие и душата ще ми напълни 8)

Аватар

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 21:15

((:BuKcu:)) написа:майка ми каза, че прилича на танк :shock:

На майка ти и кажи, че моята кола прилича на танк. Така звучи и така вози :mhihi: Откъм ускорение малко ги борим танковете, ама след 200 км. преход ти е все тая и като спреш на бензиностанция почваш да се оглеждаш за антифони :mhihi:

Така, че да размисли за Х6 ;) По скоро на МТУБ прилича, не на танк :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Юни 2008, 21:26

someone написа:
((:BuKcu:)) написа:майка ми каза, че прилича на танк :shock:

На майка ти и кажи, че моята кола прилича на танк. Така звучи и така вози :mhihi: Откъм ускорение малко ги борим танковете, ама след 200 км. преход ти е все тая и като спреш на бензиностанция почваш да се оглеждаш за антифони :mhihi:

Така, че да размисли за Х6 ;) По скоро на МТУБ прилича, не на танк :mhihi:

Ходи й го кажи, толкова я блазнех с тая кола, ама не ще и не ще....била грозна....абе целата работа е, че тя избира колите, баща ми само плаща :shock: вместо той да избира и да плаща...пфууу...нема се уредим с такава кола скоро :mhihi:

Аватар

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 21:35

На това му се казва "Матриархат" ;) Назадничава форма на общинно-племенена социална структура. Мисля, че трябва с баща ти да вдигнете революция и да отстраните майка ти от решаването на въпросите с колите :)

А ако мислиш, че ще помогне, даже мога да и дам на майка ти да покара дрънгела, да види тя що е то ТАНК и да не прикача тая титла незаслужено на Х6-цата;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Юни 2008, 21:39

someone написа:На това му се казва "Матриархат" ;) Назадничава форма на общинно-племенена социална структура. Мисля, че трябва с баща ти да вдигнете революция и да отстраните майка ти от решаването на въпросите с колите :)

А ако мислиш, че ще помогне, даже мога да и дам на майка ти да покара дрънгела, да види тя що е то ТАНК и да не прикача тая титла незаслужено на Х6-цата;)

Бтв майка ми е доста навътре с колите и доста неща по устройството на автомобило ги знае, не е за подценяване :mhihi: Навремето хората са учили и такива неща, а не като сега...къде да завииеш надясно и на кръговото какво се прави :mhihi:

Са като го види Х6ката в действие ще си промени мнението :mhihi:

Аватар

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 21:46

((:BuKcu:)) написа: Са като го види Х6ката в действие ще си промени мнението :mhihi:

Абе аз не подценявам познанията на майка ти. Идеята ми беше друга :) Както и да е...

BTW Х6.цата се движи и изглежда твърде елегантно като за нещо с такива размери, тъй че наистина може да помогне ако и се набие в очите няколко пъти.

Успех ;)

Сега въпросът е аз кого трябва да навия да ми купи такова ;) ...щото майка ми освен HDD камера за Коледа, друго не ще да ми купува, а баща ми прави партия с нея за подаръците :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 11 Юни 2008, 22:56

someone написа:
((:BuKcu:)) написа: Са като го види Х6ката в действие ще си промени мнението :mhihi:

Абе аз не подценявам познанията на майка ти. Идеята ми беше друга :) Както и да е...

BTW Х6.цата се движи и изглежда твърде елегантно като за нещо с такива размери, тъй че наистина може да помогне ако и се набие в очите няколко пъти.

Успех ;)

Сега въпросът е аз кого трябва да навия да ми купи такова ;) ...щото майка ми освен HDD камера за Коледа, друго не ще да ми купува, а баща ми прави партия с нея за подаръците :mhihi:

Добре дошъл в клуба!
Аз от просене за Е30, получих отговор - прилича на Москвич
После па попросих Е36, е тоз път поне получих нещо материално - Пунто :shock:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Юни 2008, 22:59

someone написа:
SKISA написа:ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав!

Мен ме плаши :mhihi: Прилича ми на провисналото коремче на летяща оса...не знам що така, ама от момента, в който го видях на тва ми прилича...изглежда все едно на Z3, външния багажник за задния капак - като нещо ненужно и прикачено aftermarket :)

А между другото на е61 е по готин гъзЪТ от на е60...лично мнение

Абсолютно колега :!: :D
Задния панел на лимузината е огромен ,дори 18 цола се губят отзад ,нещо малко така е несързамерна да му се невиди :confused:
Само на ///М5-цата е добре ,но там броните са дивашки,джантите ,стойката ... Комбито е куул :D А комбито с 507 коня е умопомрачаващо :twisted: :twisted: :twisted:

Х6 и аз видях наскоро и нещо не ми хареса :roll: Ще трябва хубаво да го гледам отвсякъде ...

Георги Пенчев
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 11 Юни 2008, 23:10

В понеделник видях едно на Семинарията - бежаво на цвят, а днес видях това, което ти си снимал.
Изображение

Аватар

Мнение от someone » 12 Юни 2008, 0:22

Azidaha написа:Добре дошъл в клуба!
Аз от просене за Е30, получих отговор - прилича на Москвич
После па попросих Е36, е тоз път поне получих нещо материално - Пунто :shock:

Аз е36-цата сам си я купих, ама това не е номер. Е36 всеки може сам да си купи. Номер е да навиеш някой да ти купи Х6 ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Юни 2008, 8:30

на мене на Е61цата гъза ми мяза на некъв авенсис или на нещо тойотско! адски ме дразни ,че не оставиха стоповете прави като на Е39-комбито ,а ги завиха надолу...за мен са по-гадни! Е-60ката като оформяне на задницата ми харесва!
ма в крайна сметка нема да се снимам с тая кола-аз Х6цата я харесвам ,щото маторите са хубави и би ми вършила точно на мене точно квато требва работа....!!!е за тва ми харесва! и съм казал ,че ако ще и прозрачна да ми дадат-зимам! ич ме не брига ни цвет ,ни лайстни....

Аватар

Мнение от someone » 12 Юни 2008, 8:49

SKISA написа:....

Бе аз плюя по задницата на е60, ама това точно не би ме спряло да се кача на такава...И в жената и в колата търся много повече неща от дизайна на задницата ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории