Х6 на живо :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Х6 на живо :)
Ей, доживях! Днес както си карам и гледам една злобна муцуна ми диша във врата...първо ми заприлича на 7-ца и не и се впечатлих много, ама като се изравни с мен ми настръхна косата. Ебати хищното нещо
А като ми изпревари...ебати задника има тая кола...това мисля, че е дългоочаквания реванш който БМВ ни дължеше заради страховития гъз на е60
Докато се усетя да го снимам, и му се наредиха разни навлеци отзад, ама се вижда поне мъничко
Ето:

Докато се усетя да го снимам, и му се наредиха разни навлеци отзад, ама се вижда поне мъничко

Ето:
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тоя с матора ше го ръмби....!!!
ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав! говоря за лимото-то на мойто комби верно е като тойота...
начи докараха го вече....!нека! чекам да стане на две години и се метам!!!

ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав! говоря за лимото-то на мойто комби верно е като тойота...
начи докараха го вече....!нека! чекам да стане на две години и се метам!!!
- someone
-
SKISA написа:ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав!
Мен ме плаши

А между другото на е61 е по готин гъзЪТ от на е60...лично мнение
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Eeee язък бее, толкова ми хареса, че чак си помислих, че ще се облагородиме в нашето мило семейство с едно такова, ама откакто майка ми каза, че прилича на танк
...сорри бате....ше чакам мъжа ми да ми купи...след около 10 години така като гледам
Иначе Х6 си е страхотна колица, сега да я видя и в действие и душата ще ми напълни

Иначе Х6 си е страхотна колица, сега да я видя и в действие и душата ще ми напълни

- someone
-
((:BuKcu:)) написа:майка ми каза, че прилича на танк
На майка ти и кажи, че моята кола прилича на танк. Така звучи и така вози

Така, че да размисли за Х6

- старши ентусиаст
-
someone написа:((:BuKcu:)) написа:майка ми каза, че прилича на танк
На майка ти и кажи, че моята кола прилича на танк. Така звучи и така возиОткъм ускорение малко ги борим танковете, ама след 200 км. преход ти е все тая и като спреш на бензиностанция почваш да се оглеждаш за антифони
![]()
Така, че да размисли за Х6По скоро на МТУБ прилича, не на танк
Ходи й го кажи, толкова я блазнех с тая кола, ама не ще и не ще....била грозна....абе целата работа е, че тя избира колите, баща ми само плаща

- someone
-
На това му се казва "Матриархат"
Назадничава форма на общинно-племенена социална структура. Мисля, че трябва с баща ти да вдигнете революция и да отстраните майка ти от решаването на въпросите с колите
А ако мислиш, че ще помогне, даже мога да и дам на майка ти да покара дрънгела, да види тя що е то ТАНК и да не прикача тая титла незаслужено на Х6-цата;)

А ако мислиш, че ще помогне, даже мога да и дам на майка ти да покара дрънгела, да види тя що е то ТАНК и да не прикача тая титла незаслужено на Х6-цата;)
- старши ентусиаст
-
someone написа:На това му се казва "Матриархат"Назадничава форма на общинно-племенена социална структура. Мисля, че трябва с баща ти да вдигнете революция и да отстраните майка ти от решаването на въпросите с колите
Бтв майка ми е доста навътре с колите и доста неща по устройството на автомобило ги знае, не е за подценяване

Са като го види Х6ката в действие ще си промени мнението

- someone
-
((:BuKcu:)) написа: Са като го види Х6ката в действие ще си промени мнението
Абе аз не подценявам познанията на майка ти. Идеята ми беше друга

BTW Х6.цата се движи и изглежда твърде елегантно като за нещо с такива размери, тъй че наистина може да помогне ако и се набие в очите няколко пъти.
Успех

Сега въпросът е аз кого трябва да навия да ми купи такова

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
someone написа:((:BuKcu:)) написа: Са като го види Х6ката в действие ще си промени мнението
Абе аз не подценявам познанията на майка ти. Идеята ми беше другаКакто и да е...
BTW Х6.цата се движи и изглежда твърде елегантно като за нещо с такива размери, тъй че наистина може да помогне ако и се набие в очите няколко пъти.
Успех
Сега въпросът е аз кого трябва да навия да ми купи такова...щото майка ми освен HDD камера за Коледа, друго не ще да ми купува, а баща ми прави партия с нея за подаръците
Добре дошъл в клуба!
Аз от просене за Е30, получих отговор - прилича на Москвич
После па попросих Е36, е тоз път поне получих нещо материално - Пунто

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
someone написа:SKISA написа:ко му на Е60то на задника ,ве!?!? мноо си е убав!
Мен ме плашиПрилича ми на провисналото коремче на летяща оса...не знам що така, ама от момента, в който го видях на тва ми прилича...изглежда все едно на Z3, външния багажник за задния капак - като нещо ненужно и прикачено aftermarket
А между другото на е61 е по готин гъзЪТ от на е60...лично мнение
Абсолютно колега

Задния панел на лимузината е огромен ,дори 18 цола се губят отзад ,нещо малко така е несързамерна да му се невиди

Само на ///М5-цата е добре ,но там броните са дивашки,джантите ,стойката ... Комбито е куул

Х6 и аз видях наскоро и нещо не ми хареса

Георги Пенчев
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- someone
-
Azidaha написа:Добре дошъл в клуба!
Аз от просене за Е30, получих отговор - прилича на Москвич
После па попросих Е36, е тоз път поне получих нещо материално - Пунто
Аз е36-цата сам си я купих, ама това не е номер. Е36 всеки може сам да си купи. Номер е да навиеш някой да ти купи Х6

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на мене на Е61цата гъза ми мяза на некъв авенсис или на нещо тойотско! адски ме дразни ,че не оставиха стоповете прави като на Е39-комбито ,а ги завиха надолу...за мен са по-гадни! Е-60ката като оформяне на задницата ми харесва!
ма в крайна сметка нема да се снимам с тая кола-аз Х6цата я харесвам ,щото маторите са хубави и би ми вършила точно на мене точно квато требва работа....!!!е за тва ми харесва! и съм казал ,че ако ще и прозрачна да ми дадат-зимам! ич ме не брига ни цвет ,ни лайстни....
ма в крайна сметка нема да се снимам с тая кола-аз Х6цата я харесвам ,щото маторите са хубави и би ми вършила точно на мене точно квато требва работа....!!!е за тва ми харесва! и съм казал ,че ако ще и прозрачна да ми дадат-зимам! ич ме не брига ни цвет ,ни лайстни....
- someone
-
SKISA написа:....
Бе аз плюя по задницата на е60, ама това точно не би ме спряло да се кача на такава...И в жената и в колата търся много повече неща от дизайна на задницата

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3