не ще и не ще да тръгне настрана...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

не ще и не ще да тръгне настрана...

Мнение от SKISA » 04 Юни 2008, 19:37

бе маамустара или аз съм кьопав или тая кола не мое се извади от равновесие....
начи вече неколко пъти се пробвам/ с изключено ДСЦ естествено/ да я врътна мойта петичка и не ще и не ще тва добиче и неска като видях дъжд и давам газ ,въртя волана и хич и не помисля да тръгне да поднесе...! начи много коли съм въртял,тройка съм имал,старата Е39ка я врътках...! е тоя добитък не ще!!! просто не мога да я извада от равновесие! минавам на ръчен режим на скоростите ,оборотомера отива до не знам си къде....!не ще бе!!дайте некви съвети,че почвам да се дразна...
единсвената спънка ,която се сещам е ,че гуметата са ми чисто нови...! ма па хич да не ще-тва не е истина!!! пробвах и на гладък асфалт в бензиностанция да пална гумите и па не става-просто си набира от раз и се изстрелва!
аз да не съм зел некое рено ,бе... :mhihi: !?!? баси...!
днес на прибиране от враца напъвах здраво да се прибера бързо и усещам в бързи завои ,че ше изхфръкна от седалката ,обаче колата седи стабилно. има още един вариант -просто да не съм свикнал още с точно тази кола и да не знам къде е предела след който ше тръгне с вратите напред...! ма нещо ми се вижда много високо тоя предел.

МЪКА!!!!!!!!!!!!!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 04 Юни 2008, 19:56

Да ти имам мъката :mhihi: :mhihi: :mhihi: , радвай се на яката баварка и тва е 8), която за сега си е блян за мен :winky:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Юни 2008, 20:01

ми...секи с мъката си!!
323ката като и кажех: А сега...!! и можех да си суча дорде първи петли пропеят!! тая кола толко ли е трудна да "тръгне"!!
имам чуството ,че комби-нацията тръгва някакси по-трудно ...!повече иска ,за да излезе от равновесие...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юни 2008, 20:12

Дай аз ще ти покажа дали не може :mhihi: :mhihi:

Малко преди да завиеш усети момента в който ще почне да върти гуми и тогава завивай ;) ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Юни 2008, 0:01

Пич, според мене си сбъркал идеята на колата...
Земи си някое Е30, па си се връткай с него... Доколкото знам, БМВ от Е36 насам нарочно ги правят "дуракоустойчиви" специално за това нещо, за да не могат обикновените юзъри да се завъртат без да искат... И май го правят все по-успешно с всеки изминал модел.
Лични впечатления, нали... Като не говоря за М-ки.
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 05 Юни 2008, 0:21

да аз да пробвам :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Юни 2008, 8:20

а бе пичове-аз Е30 съм имал!! 323ка...! врътках си го още далечната 1992-1995г...! Е34 също го врътках,Е39ката даже-комбито също вървеше на една страна...! само тая са не ще! аз концепцията не съм я сбъркал-знам ,че тва ми трябва,ма мислех,че пак ше позволява някои волности ,а то ич!!
може би наистина стават все по-устойчиви на лошо влияние новите модели. :roll:
Последна промяна SKISA на 05 Юни 2008, 8:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 05 Юни 2008, 8:32

SKISA написа:а бе пичове-аз Е30 съм имал!! 323ка...! врътках си го още дабечната 1992-1995г...! Е34 също го врътках,Е39ката даже-комбито също вървеше на една страна...! само тая са не ще! аз концепцията не съм я сбъркал-знам ,че тва ми трябва,ма мислех,че пак ше позволява някои волности ,а то ич!!

Братттт....не се ядосвай, ако ти се отделят пари вземи си една Е30ка за въртене, а тази я използвай за мадами - 1 руса и 1 черна!
А по темата аз покарах една 525 Д и там беше същата работа :dunno:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Юни 2008, 8:54

hemicharger написа:
SKISA написа:а бе пичове-аз Е30 съм имал!! 323ка...! врътках си го още дабечната 1992-1995г...! Е34 също го врътках,Е39ката даже-комбито също вървеше на една страна...! само тая са не ще! аз концепцията не съм я сбъркал-знам ,че тва ми трябва,ма мислех,че пак ше позволява някои волности ,а то ич!!

Братттт....не се ядосвай, ако ти се отделят пари вземи си една Е30ка за въртене, а тази я използвай за мадами - 1 руса и 1 черна!
А по темата аз покарах една 525 Д и там беше същата работа :dunno:

дизела си е по-малко коне-мойта би трябвало да тръгне ...уж!!
а мадамата е една! 8) +детето+багажа+плюс лодка+матор за лодката+три куфара+кво ли не още...!аз за тва си зимам комби. :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 05 Юни 2008, 9:36

Azrail написа:Пич, според мене си сбъркал идеята на колата...
Земи си някое Е30, па си се връткай с него... Доколкото знам, БМВ от Е36 насам нарочно ги правят "дуракоустойчиви" специално за това нещо, за да не могат обикновените юзъри да се завъртат без да искат... И май го правят все по-успешно с всеки изминал модел.
Лични впечатления, нали... Като не говоря за М-ки.

това е ФАКТ
земи си пак една е30-ка с която да си се пързаляш а красивия комбинизон си го карай за кеф и за респект,тая кола не е за дивеене
е30 ФорЕвер :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 05 Юни 2008, 9:54

Пробвай да изключиш DTC-то не с еднократно натискане на копчето, ами го задръш за около 4-5 сек. Тогава ще усетиш разликата. :winky: Друг вариянт е направо да изкараш бушона на ABS-а и да видиш тогава за ква лудница става въпрос, не само че ще върви настрани, ами няма да можеш в пътя да го вкараш. :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Юни 2008, 9:57

MakMakoB написа:Пробвай да изключиш DTC-то не с еднократно натискане на копчето, ами го задръш за около 4-5 сек. Тогава ще усетиш разликата. :winky: Друг вариянт е направо да изкараш бушона на ABS-а и да видиш тогава за ква лудница става въпрос, не само че ще върви настрани, ами няма да можеш в пътя да го вкараш. :mhihi:

гаса го изцяло,бе колега!!не съм толко залухав!!светка стрелката с удивителната-не е само ДТЦ да светне!! не ще!!!! чак па да вада АБСа -едва ли ше го направя,ма исках малко фън да направа,ма просто си тръгва се едно е закована...!на мокро,от място,в завой...!!нема мърдане!!!
се едно карам влак!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 05 Юни 2008, 10:15

Странно, аз до сега като задържа копчето и става, на Е60 не съм пробвал, но си мислех, че е идентично. :dunno: А за ABS-a,като бях на BMW Driver Training инструктурите бяха изкарали бушончето за едно от "упражненията" и няма да ти казвам за каква въртелешка става въпрос... :twisted:

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Юни 2008, 11:24

MakMakoB написа:Странно, аз до сега като задържа копчето и става, на Е60 не съм пробвал, но си мислех, че е идентично. :dunno: А за ABS-a,като бях на BMW Driver Training инструктурите бяха изкарали бушончето за едно от "упражненията" и няма да ти казвам за каква въртелешка става въпрос... :twisted:

не бе -то си става да изгася всичко! имам впредвид ,че натискам продължително и първо изключва на едната степен и после-изцяло!знам го номера! просто не ще да се лъзне!
а тва щом са го правили с бушона за абс-а и тренингите -начи не е фатално за колата и ше пробвам,ма нали се сещате ,че както си кара човек и реши нещо да лъзне нема как да рови по бушоните и тогава да праи разни работи...!!то се губи тръпката! само с цялостно изключване на ДСЦ-то просто не мога да я накарам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Юни 2008, 11:30

ми изкарай си една електроника с копче на таблото която да е последователно на бущона ;)
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории