След преследване русенски полицаи са открили краден автомоби
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
След преследване русенски полицаи са открили краден автомоби
25 април 2008 | 12:41 | Агенция "Фокус"
София. Краден автомобил "БМВ" е бил открит от полицията тази нощ след издирване и преследване, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Русе. Около 23.15 часа снощи на тел. 166 се е получило обаждане за противозаконно отнет лек автомобил "БМВ" от ул. “Солун” в Русе. Колата била с десен волан и с английска регистрация. Веднага за изясняване на сигнала е бил изпратен полицейски екип, предприети са били и действия за издирване на въпросно превозно средство. На място от служителите на реда било установено, че лекият автомобил "БМВ" е бил управляван от 20-годишния И.Й. Водачът спрял колата до паркинга при газстанцията на ул. “Солун”, излязъл от нея, оставяйки я отворена и с ключ в стартера, след което отишъл в близкия магазин. Свидетели забелязали, че на отсрещната страна на улицата в същото това време бил паркиран автомобил “Ауди”, а около него обикалял мъж. След като водачът на "БМВ"-то слязъл от автомобила си, въпросният мъж влязъл в него и потеглил в неизвестна посока. В резултат на извършените множество проверки и беседи полицаите са установили, че оставената на улицата кола с марка “Ауди” е собственост на 30-годишна жена от Русе. Малко по-късно стопанката била открита и обяснила на разследващите, че е дала колата на приятеля си, който пък от своя страна е изяснил, че чрез договор за “рент а кар” го е предоставил на 24-годишния Н.В. от Русе.
Дежурна оперативна група от Второ РПУ е извършила на място оглед на лекия автомобил “Ауди”. Около 01.10 часа издирваното "БМВ" е било засечено от патрулен екип при Второ РПУ на бул. “Липник” в Русе. Колата е преминала с висока скорост покрай полицаите, като водачът не е реагирал на подадените светлинни и звукови сигнали да спре. Той увеличил скоростта и продължил в посока към с. Николово. Полицейският патрул е тръгнал след него. Преследването продължило към стопанския двор на с. Николово, в посока към с. Хотанца, в страничен черен път през земеделските земи. След около километър и половина полицаите са спрели и задържали беглеца. Установена е самоличността на водача - 24-годишния Н.В. от Русе. Младият мъж е бил задържан.
Дежурен полицейски екип и дознател са били изпратени на място за извършване на процесуално-следствени действия. Работата по изясняването на случая продължава.
Източник http://www.focus-news.net/?id=n940975
София. Краден автомобил "БМВ" е бил открит от полицията тази нощ след издирване и преследване, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Русе. Около 23.15 часа снощи на тел. 166 се е получило обаждане за противозаконно отнет лек автомобил "БМВ" от ул. “Солун” в Русе. Колата била с десен волан и с английска регистрация. Веднага за изясняване на сигнала е бил изпратен полицейски екип, предприети са били и действия за издирване на въпросно превозно средство. На място от служителите на реда било установено, че лекият автомобил "БМВ" е бил управляван от 20-годишния И.Й. Водачът спрял колата до паркинга при газстанцията на ул. “Солун”, излязъл от нея, оставяйки я отворена и с ключ в стартера, след което отишъл в близкия магазин. Свидетели забелязали, че на отсрещната страна на улицата в същото това време бил паркиран автомобил “Ауди”, а около него обикалял мъж. След като водачът на "БМВ"-то слязъл от автомобила си, въпросният мъж влязъл в него и потеглил в неизвестна посока. В резултат на извършените множество проверки и беседи полицаите са установили, че оставената на улицата кола с марка “Ауди” е собственост на 30-годишна жена от Русе. Малко по-късно стопанката била открита и обяснила на разследващите, че е дала колата на приятеля си, който пък от своя страна е изяснил, че чрез договор за “рент а кар” го е предоставил на 24-годишния Н.В. от Русе.
Дежурна оперативна група от Второ РПУ е извършила на място оглед на лекия автомобил “Ауди”. Около 01.10 часа издирваното "БМВ" е било засечено от патрулен екип при Второ РПУ на бул. “Липник” в Русе. Колата е преминала с висока скорост покрай полицаите, като водачът не е реагирал на подадените светлинни и звукови сигнали да спре. Той увеличил скоростта и продължил в посока към с. Николово. Полицейският патрул е тръгнал след него. Преследването продължило към стопанския двор на с. Николово, в посока към с. Хотанца, в страничен черен път през земеделските земи. След около километър и половина полицаите са спрели и задържали беглеца. Установена е самоличността на водача - 24-годишния Н.В. от Русе. Младият мъж е бил задържан.
Дежурен полицейски екип и дознател са били изпратени на място за извършване на процесуално-следствени действия. Работата по изясняването на случая продължава.
Източник http://www.focus-news.net/?id=n940975
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
gechevi написа:...ама и тоя пък с къв акъл ще си остави ключа на таблото
Колата била с десен волан и с английска регистрация.
Ako идва от някоя бяла държава може и така да е свикнал човека

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
gechevi написа:ама и тоя пък с къв акъл ще си остави ключа на таблото
Аз пък се чудя оня с какъв акъл я е откраднал ...

M - The most powerful letter in the world
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
h4ckED написа:gechevi написа:ама и тоя пък с къв акъл ще си остави ключа на таблото
Аз пък се чудя крадеца как не е скочил по навик от лявата страна

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
еее братле промени сценария много злобно стана ебати комедиата
качва се и нема волан
направо се скасах потекоха ми сълзи

h4ckED написа:gechevi написа:ама и тоя пък с къв акъл ще си остави ключа на таблото
И аз това се чудя. Трябва да си много тъп за да задигнеш БМВ с десен волан и чужда регистрация - такива коли в България много рядко се срещат и са запомнящи се. Крадецът може и да е на 24, но акъла му със сигурност е като 14-годишно лапенце.

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
ms написа:gechevi написа:...ама и тоя пък с къв акъл ще си остави ключа на таблото
Колата била с десен волан и с английска регистрация.
Ako идва от някоя бяла държава може и така да е свикнал човека![]()
![]()
Заеби да е свикнал брате

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
h4ckED написа:
-пича е пристрастен към марката гепил я да се вози и да дрифти-кво се чудите...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kozela написа:Заеби да е свикнал брате- тук у "бялата" държава Англия за една година съм се нагледал на нещо което в БГ вече го няма - всяка треата кола е обрамчена с метални прътове и допълнителни ключалки против кражба
Сериозно

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
ms написа:kozela написа:Заеби да е свикнал брате- тук у "бялата" държава Англия за една година съм се нагледал на нещо което в БГ вече го няма - всяка треата кола е обрамчена с метални прътове и допълнителни ключалки против кражба
СериозноАз тук от много години не съм виждал такива неща... Тея хора застрахователи нямат ли си
Съвсем сериозно говоря - аз лично бях втрещен да видя коли от типа на Форд Ка със собствена клема, парче метал което хваща заедно скоростния лост и ръчната спирачка, и бастун за волана хаахахаха

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
ms написа:......
СериозноАз тук от много години не съм виждал такива неща... Тея хора застрахователи нямат ли си
Може и да имат застрахователи, ама сигурно ако пропуснат някоя вноска, не се събуждат сутрин без кола. И ако си с по-скромна кола си струва да се пазиш, само от изпадналите наркомани.
- SaInZ
- Потребител
-
- Кара: по празниците :)
raid написа:Може би 1/4 от тази историйка е истинкаСигурен съм
Недей да бъдеш толкоз сигурен а ? Че и собственика и крадеца познавам на БМВ-то и оправданието му на тоз като го спрели в нивите било че никога не бил карал бмв с десен волан и затова го взел

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2