Една от онези стари истории..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Една от онези стари истории..

Мнение от Bogat-Beden » 28 Мар 2008, 18:08

Сигурно всички помните за това как там по белия свят като изгубиш нещо и тръгнеш да го търсиш,го намираш пак там ,или оставено така ,че да го видиш...Е ,на мен ми се струваха малко преувеличени :confused: ,но ми се случи днес на мен самия..И понеже съм израснал в БГ и ми направи доста силно впечатление :) Изпадна ми шапока от джоба на якето и след 200 метра се усетих...Тръгвам по обратния път и..кво става-оставена на метално колче и си ме чака. :shock: .Прилагам снимка,то малко странно изглежда,ама... :mhihi:
П.С. Това става в Скандинавия :roll: Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 28 Мар 2008, 21:51

Добре е че в Скандинавия става, щото тука такива работи не стават :roll: тук от джоба ще ти я вземат, та да не говорим ако я намерят паднала...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 28 Мар 2008, 23:02

dj_ennsy_1 написа:Добре е че в Скандинавия става, щото тука такива работи не стават :roll: тук от джоба ще ти я вземат, та да не говорим ако я намерят паднала...

Има квартали дето нема да я пипнат, обаче ще дигнат колчето дето е на нея. Немат спиране тия, за железо всичко правят.

П.С. За малко да падна в една шахта щото и бяха откраднали капака, не ми обръщайте внимамие.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Мар 2008, 23:58

Абе то и други случки имах честно казано :lol: :lol: На летището докато ми паднат слънчевите очила ,сигурно в въздуха са ги хванали,даже не разбрах какво е станало :help: :shock: викам си дори не съм излетял,а ве4е усещам духа на БГ :mhihi: ..Има и доста странни работи ,насред центъра на града най нагло те налазват арабески да ти предлагат бяло или туй-онуй...На моя колежка приятелката и се напила и влезнала в една патрулка ,шото помислила за такси :lol: :lol: ,Те пък взели че я закарали до тях :shock: :!: Лятно време излизаш от дискотеката да допиваш някъде,в 3,00 посред нощ,слънцето вече грее,че и напича :help: :shock: и т.н...Отплеснах се (от възрастта ми е вече):uups: :uups:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Назад към Страхотни истории