Кандидат шофиорите...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Кандидат шофиорите...

Мнение от uricatoli » 28 Мар 2008, 5:40

колеги не са само проблемните пешеходци ами тези които си копуват книжки... Аз макар че съм на 21 имам Доста натрупан шофиорски опит с много километри, ситуации и различни автомобили, но все пак не се мисля за голям шофиор или професионален състезател..

Та историята е такава:
Вчера отивам аз да подавам едни документи и понеже паркинга малко неудобен и се спира по-кофти... гледах максимално да не преча на никого.. Обаче излизам аз от офиса и какво да видя точно в ъгъла ми на бронята набит един сеат.. обаче сеата леле мале от всеки ъгъл по 10 отпечатъка от отриване..
Питам аз на кого е и хората наоколо ми викат ами на момичето в магазина за бои.. погледнах аз от близо гледам бронята ми натисната и леко остъргана.. (трябваше да снимам аз както беше спряла ама ха де не се сетих)
И така де влизам аз в магазина и питам културно.. Извинете ваш ли е Сеата отвън, и получавам грубо: Да що.. . Питам аз: ако може да го приместите че не мога да излезя, при което тя ми вика ОК а аз също добавих: и ако може да видите какво сте ми направили бронята.. При което Тази същата почва с много груб и висок тон: Кво съм ти напраила на бронята, Ми ти като спираш като идиот, Няма да си изкарам колата, излизай както си искаш.. и мене като ми кипна както ми беше на товарено излязох от магазина, влизам в колата и си викам че бронята на БМВ-то по здрава от на сеат ибиза (2003-2004) Паля аз и тъкмо да вкарам задна и чувам Тази същата как излизайки от магазина почва да ме нарежда.. че такива улигофрени като мене.. така спирали и т.н. не знам аз как спирам но от другата и страна имаше точно 1.5 метра до другата кола... И така влиза тя в колата и се форсира докато се мърда.. аз излязох и си заминах... Само чакам да мине малко време.. и да дойде времето за смяната ми на спирачната течност... Вече съм измислил къде ще се употреби старата... Може да ме мислите за идиот, но вярвам, че на голям процент от вас се е случвало това и след като си видят после колата която пазят с очите си им идва просто да ... направо нямам думи... А и след ситуацията че ти даже не си в колата си а теб изкарват виновен...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Мар 2008, 9:33

То ако беше мъж да му "резнеш" два шамара, но то пък е жена.
И те незнаят какво искат! :mhihi:
Не я поливай, сигурно е не до е***а, така че си има достатъчно проблеми!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 28 Мар 2008, 9:39

Споко :) и тя ще си намери майстора :)
най - готиното е в някаква такава ситуация когато и двата субекта са от женски пол ...е тогава е стой та гледай :)
а ти се радвай че не ти е счупила нещо по стъклариите :)

Потребител
Аватар

.

Мнение от _KELE6A_ » 28 Мар 2008, 10:46

Аз ако бях чесно щях да я счупя!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 28 Мар 2008, 10:51

Бе някои женки са много отворени :twisted:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 28 Мар 2008, 10:54

ако не се засичаш честичко с нея я поливай смело
хич да не ти пука
баси тия хора трябва да се научат че ако те не си ценят колите има хора които си ги ценят :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 28 Мар 2008, 13:38

шо не и свали бронята да е^а тъпа пу^^ка селска :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 28 Мар 2008, 13:47

Трябваше да и набичиш един шут във вратата па да се оправя ....поне аз така бих направил
:mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 28 Мар 2008, 14:07

А ти случйно да знаеш че има телефон 166, на който се докладват ПТП-та?
Записваш и номера, снимаш ако трябва и се обаждаш.
Като дойдат КАТ да видим как ще ти говори.
Хем и протокол ще ти напишат да си оправиш колата от каското, хем и на нея акт ще напишат да се сети другия път.
Ако иска пък нека се премести или избяга - казваш на КАТ - избяга. Гаранция остава без книжка.
Така че следващия път по-спокойно - нервирането не води до добри резултати.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Мар 2008, 15:09

Georgieff написа:А ти случйно да знаеш че има телефон 166, на който се докладват ПТП-та?
Записваш и номера, снимаш ако трябва и се обаждаш.
Като дойдат КАТ да видим как ще ти говори.
Хем и протокол ще ти напишат да си оправиш колата от каското, хем и на нея акт ще напишат да се сети другия път.
Ако иска пък нека се премести или избяга - казваш на КАТ - избяга. Гаранция остава без книжка.
Така че следващия път по-спокойно - нервирането не води до добри резултати.

проблема в тази ситуация беше че чак днес официално вече съм с БГ регистрация... До сега бях с транзитни номера... и нито каско нито нищо... обаче още утре се отива за каско...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Мар 2008, 18:17

колега требвало е бой бой бой с некоя бухалка .. па викни и нас да я пребием и да я пратим в Пирогов .. и другия път да знае как да се държи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 28 Мар 2008, 19:30

bam-bam написа:колега требвало е бой бой бой с некоя бухалка .. па викни и нас да я пребием и да я пратим в Пирогов .. и другия път да знае как да се държи :mhihi:

Ти пък баси кво каза ...... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Няма оправия с тъпите селски курабий!!! Тва е положението, другият път снимки, КАТ какво като си нямал каско - буташ 20лв. на ченгето и ти пише в протокола СЧУПЕНА/ПУКНАТА броня - те ще я издирят бързо и компанията, в която е нейната гражданска ти купува нова броня и си готов.
Пестете се хора, с всеки един изминал ден обстановката с "шофьорите" става све по напрегната.А тия хора който са на 2 метра под земята заради
някой "шофьор" .........

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Апр 2008, 12:43

Абе и аз така бях избеснял първо на една случка, ама после като се оказа, че е жена и си викам...кой знае кви ги върши и моята...ако вземем да си бием взаимно жените до никъде няма да се докараме...

А случката - ежедневие - разминаване по тясна уличка, ама насрещната кола бързичко мина и ми отнесе лявото странично огледало и като се разхвърча чарколяка нявсякъде... а оная кифла ни да спре ни да намали...то това ме ядоса най много. Обърнах на следващата пряка и след нея - а оная се скрила до едни гаражи (случката се развива в Красна Поляна зад пазарчето) и фаровете изгасила, и двигателя...бе конспирация ви казвам, все едно е гледала The Hire... Да ама забравила да си оправи огледалото - и нейното стоеше полу-сгънато от удара ...та така... тъкмо си викам "Ще се лее кръв" и видях, че е жена зад волана...само и казах, че е късметлийка, че има пиЧка, а не пиШка и си заминах...

P.S. Тази случка ми напомня, че все още подарявам корпус за дясно външно огледало ( за купе, тъмно синьо, без огледалото и машинката и с леко пукната пластмаса), което пък е една друга история с едно пътуване през нощта, един ТИР, един паднал от ТИР камък или накратко, как за 200 км. пътуване ми паднаха десния халоген и дясното външно огледало и то без да правя нищо кой знае какво :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 30 Апр 2008, 14:43

Барем засукана мадама ли беше :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Апр 2008, 15:49

искаме снимки от поливането :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории