Каръци...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Каръци...

Мнение от logout » 20 Мар 2008, 17:00

Оня ден се прибирам от вечеринката в Дружба и решавам да се повръткам на един паваж. Гумите, дето сложих отзад, са DOT 1900 и ходех прав под масата. Перфектният завършек на вечерта, преди да се прибера. Да де, ама не било баш така. Нек'ви идиоти 'фърлили един бетонен блок на средата на паветата, ама нали беше тъмно и мокро, не го видях, И на едно от кръгчета на скорост - бааааамммм, колата спря, волана почти блокира и застана на *бем ти страна. Слизам и ей така :shock: . Мамка му и прасе, кой го сложи т'ва тука бе! Едната гума седи направо, другата наляво. Сядам обратно, въртя волана, нещо пука отдолу, едвам се върти, а колата шанти като пияна кокошка. Добрах се до нас и съобщих тъжната вест на женското. Скандали нямаше :mhihi: . На другия ден криво-ляво, в буквалния смисъл на думата, се добрах до офиса, от там едно телефонче на сервиза и... за 50 минути се добрах от Студентски град до Надежда. Вкарвам талигата на подомника за реглажите. Пича вика - ма тя тая кола не се кара. Е не се кара, ма аз дойдох до там с 300 клизми :mhihi: Айде за ремонт - рейка и накрайници аут. Излизам и отивам на другия подемник. Там ново 20. Скоростната кутия блокира на задна и там си и остана, няма изключване. Лостът стърчи на средата като мъжко достойнство, ама безполезно :mhihi: Въртях, суках, тва е майка, ойде. Както и да е, монтираха рейката, ма тя опира в носача. Защо? Ами защото и мостът крив :bcry: Айдееееее честито! Нов мост. На всичкото отгоре при разкачането ми батисаха новия шарнир на 5000 км, та си платих и него после :bcry: . Към края на работното време вече бях отново на стенда за реглаж - колата я придвижихме с много бутане. Добрата новина - рогът не е мръднал, ще го бъде. Отивам да плащам. Опааа, като за мене компютърът току-що блокирал, ще трябва да чакам още. Чакам, чакам, чакам... Нама да се оправи - сметнахме нещо криво ляво - 420 кинта. Да де, ма аз нося само 405. Въртяхме сукахме, накрая ми направиха отстъпа :D . Айде 15 лева по-малка щета (бонус за шарнира примерно). Тръгвам си. Карам на задна, щото предна няма. И така около 2 километра. Минавам покрай полицаи - забелязват ме! След кръстовището спирам на една отбивка и изключвам двигателя. Нашите не закъсняват - хоп пред мене (аз още съм в обратна посока). Документите, ала-бала. Оня ми обяснява, че 20 години бил полицай, така маневра не бил виждал - някой да кара наопаки из града, че и по светофарите :mhihi: . Скалъпих някаква история там, дето единственото вярно беше, че кутията е блокирала. Оня не вярва и се качи да провери - даже запали и видя, че е на задна. ОК, размина ми се :mhihi: . Обаждам се на баджо - няма начин, ще ме тегли. Обаче батерията на телефона цял ден пищи и индикаторчето празно! Отивам да си купя зарядно за кола, щото ако угасне, не можеме да се намериме с баджанака. Да, ама нали ме изръсиха в сервиза, няма кеш, а тия не приемат карти. Айде ходи да търсиш банкомат. Намирам, тегля, връщам се, купувам и се връщам при колата. Тук ключове, там ключове, няма ги! Поглеждам, зарязал съм ги на волана :bcry: . Последен напън пак да се свържа с баджо да вземе резервните ключове, щото инач ще има и щета странично стъкло :mhihi: . Тука вероятно си мислите, че батерията отказа. Да, ама не :mhihi: Железни батерии имат тия SE, да ги'е. После 20КМ с натиснат съединител, кракът ми изтръпна, едвам стъпвах после. Та така, след целия ремонт пак съм без кола :mhihi: Ся събота и неделя ще свалям тъпата кутия, пък да видим...
It's not who You are, it's who You know...

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 20 Мар 2008, 17:07

:shock: :shock: Хъй батеее май ше требе да одиш на врачка оти имаш черна магияяяя :mhihi: :mhihi:

Кофти работа :confused:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 20 Мар 2008, 17:13

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: За случката

Когато SE-то е по-старо от 2-3 месеца индикатора за батерията показва празно, ако има още 10-15 % ток в батерията.

П.С. Мислех че аз съм карък, язък :mhihi:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Мар 2008, 17:15

Абе ние по телефона се смяхмя, ама докато го чета още толкоз смах, Стефчо брат, не ти е лесно и на теб :mhihi: А в началото кат се запознахме виках, ух какво добро момче, щоще с е30ка в редиците, че и откак доиде първия път на Еко и жената и децата заряза :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Каръци...

Мнение от Bogat-Beden » 20 Мар 2008, 19:13

logout написа:Документите, ала-бала. Оня ми обяснява, че 20 години бил полицай, така маневра не бил виждал - някой да кара наопаки из града, че и по светофарите :mhihi: ...
:lol: :lol: :mhihi: То не ти е било до смях де,ама сега като си го представя :help: Айде да я оправяш бързо колицата и дай боже без такива случки ве4е :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Мар 2008, 20:30

браткооо,...! тебе дявола те е нагъзил тоя ден! бахти маркототевщината...! аз за тва не смеем да си зеем пак Е30ка,що ше праим същите дивотии,а с Е60ката ме е грех да я резнем странично...!!
дано се опраиш бърже!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Мар 2008, 21:50

Тва беше адската история :mhihi:
Дето вика 1 приятел - с е30 няма скука :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Мар 2008, 21:55

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
не се коси било е за добро :)
са ше я напраиш по арна и да издържа на такива срещи :lol:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 26 Мар 2008, 21:37

много са те прокрели тоя ден ма нали знаеш всяко зло за добро , ма сигурно си бил прежалтел от толко каръщиния ...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 26 Мар 2008, 22:05

КАт те видех сутринта из младост си пързалчш завойте, така че трябва да ти е минало :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 27 Мар 2008, 10:10

:D Ами да, лечение винаги има, ама докторите скъпи :mhihi: Ся палим гуметките на поразия :D
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Мар 2008, 20:05

е баси историйката,каръка и всичко останало :shock:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 27 Мар 2008, 21:01

хахаха
колега извинявай че ми стана супер смешно :)
жив и здрав да си... проблеми пари.. майната им :)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 27 Мар 2008, 22:42

хаха смля с история :mhihi: как ше минеш ти покрай полицаите на задна ве :mhihi: :mhihi:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 27 Мар 2008, 23:18

BeXTMaN написа:хаха смля с история :mhihi: как ше минеш ти покрай полицаите на задна ве :mhihi: :mhihi:

ми то зора какво ли не прави ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории