Порция адреналин около 23.30 вечерта
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Порция адреналин около 23.30 вечерта
Прибарам се преди малко и още треперя.
Карам си по пътя и ми хрумва защо да не се попързалям малко, за целта отивам на кръговото където си го имаме тук в Стара Загора и се почва най-лудото нещо което съм правил там. Започва се първият оборот - предницата се движи сякаш по някаква мислена окръжност около имащия кръгла форма бордюр. Задницата се мъчи да изпревари предницата но е намерила някаква идеална линия която да следва и с чиято помощ да е в такъв прекрасен синхрон с предницата.Първият оборот завършва и започва втория, следващ го по абсолютно същия начин. Двигателят ми гали слуха уделичен до 5-6000 rpm, гумите пищят, същевременно през цялото това време се вдигат яки кълбета синкаво-сив дим. Всичко е прекрасно, идеален миг на покой, на най-красивото взаимоотношение между кола и човек. Започва третия оборот на кръговото, колата следва така прецизно зададените линии, но след малко съзирам между облаците една спряла бяла кола и един човек до нея в зелена жилетка, размахал ръце а в тях палка и ми вика да спра. Спирам треперещ, осъзнавайки че са ченгели, аварийни и отбивам в страни. Гася колата като същевременно слушам какво ми крещи ченгето:
- Ти луд ли си бе, как може да караш така лудо, откачен ли си, излизай от колата и ръце на капака.
Другата кука седеше още в колата и той крещеше нещо но не го чувах. Някакъв човек от блока крещи отгоре:
- Всяка вечер въртят тука, закопчай те го!
Застанах пред колата и почна да ме тараши, свърши и ми казва:
- Давай документите.
Давам му ги и ми вика да карам след тях. Минаваме 50 метра и свива в една отбивка, спирам до него и го чувам, че иска документите на колата. Взимам ги и отивам при тях. Шоферчето което караше бялото такси ми вика и ме плаши:
- Как може да караш така лудо, сега ще ти напишем един акт, една глобичка 200 лв. и 10 точки от талона, другия път ще ти вземем книжката и няма да караш повече.
В същия момент другото ченге вади някакви папки и почва да пише. Мисля си "имам 17 точки в талона, двеста лева глоба майната му, ще ми останат и 10 точки, щя се явя на един изпит за възстановяване и работата ще е добре". Чувам писателя дето ми пише акта:
- Къде работиш?
- Склад за профили, господине.
Правя се на учтив понеже си мисля че минавам тънко, няма да ми вземат книжката, гледам да не ядосам зелените жилетки. Пита ме къде точно работя, какво продаваме и такива неща. След малко ме пита:
- На мене ми трябва една подпрозоречна алуминиева дъска 12 см. Трябва да мина да си взема.
- Имаме само елате няма проблеми ще ви продадем, му отговарям аз.
Разговора за момент приключи, след малко двете ченгето нещо си промълвиха помежду си и писателя ми казва:
- Сега няма да ти пишем акт, но ми трябва една такава дъска на 1.44м.
Усетих на къде бият нещата и предложих да му взема на ченгето едно такова парче дъска. Дадох му телефона си и се разбрахме утре да ми звъне. Ченгетата ми върнаха документите, запалиха бялата ръжда и си отидоха, а аз стояс буквално зяпнала уста, същевременно от мен напира адския кеф, хем от якия дрифт който се получи, хем от това, че отървах 200 кинта акт заедно с 10 точки. Цялата работа се размина с 10 лв. които утре ще дам за едно такова парче дъска и ще му я дам на ПИЧА, защото от всички неща които съм чувал за ченгета, това което стана с мен беше най-якото.
От друга страна ме е яд, че по време на най-яката ми пързалка на кръгово ченгетата ме спипаха за пръв път така буквално със свалени гащи. Всичко беше в дим и сигурно са наблюдавали един оборот поне докато го правя, но аз залисян от създалата се супер яка ситуация изобщо се съм ги видял. Прибрах се преди поне 30 минути и още треперя, няма такъв адреналин

Карам си по пътя и ми хрумва защо да не се попързалям малко, за целта отивам на кръговото където си го имаме тук в Стара Загора и се почва най-лудото нещо което съм правил там. Започва се първият оборот - предницата се движи сякаш по някаква мислена окръжност около имащия кръгла форма бордюр. Задницата се мъчи да изпревари предницата но е намерила някаква идеална линия която да следва и с чиято помощ да е в такъв прекрасен синхрон с предницата.Първият оборот завършва и започва втория, следващ го по абсолютно същия начин. Двигателят ми гали слуха уделичен до 5-6000 rpm, гумите пищят, същевременно през цялото това време се вдигат яки кълбета синкаво-сив дим. Всичко е прекрасно, идеален миг на покой, на най-красивото взаимоотношение между кола и човек. Започва третия оборот на кръговото, колата следва така прецизно зададените линии, но след малко съзирам между облаците една спряла бяла кола и един човек до нея в зелена жилетка, размахал ръце а в тях палка и ми вика да спра. Спирам треперещ, осъзнавайки че са ченгели, аварийни и отбивам в страни. Гася колата като същевременно слушам какво ми крещи ченгето:
- Ти луд ли си бе, как може да караш така лудо, откачен ли си, излизай от колата и ръце на капака.
Другата кука седеше още в колата и той крещеше нещо но не го чувах. Някакъв човек от блока крещи отгоре:
- Давай документите.
Давам му ги и ми вика да карам след тях. Минаваме 50 метра и свива в една отбивка, спирам до него и го чувам, че иска документите на колата. Взимам ги и отивам при тях. Шоферчето което караше бялото такси ми вика и ме плаши:
- Как може да караш така лудо, сега ще ти напишем един акт, една глобичка 200 лв. и 10 точки от талона, другия път ще ти вземем книжката и няма да караш повече.
В същия момент другото ченге вади някакви папки и почва да пише. Мисля си "имам 17 точки в талона, двеста лева глоба майната му, ще ми останат и 10 точки, щя се явя на един изпит за възстановяване и работата ще е добре". Чувам писателя дето ми пише акта:
- Къде работиш?
Правя се на учтив понеже си мисля че минавам тънко, няма да ми вземат книжката, гледам да не ядосам зелените жилетки. Пита ме къде точно работя, какво продаваме и такива неща. След малко ме пита:
- На мене ми трябва една подпрозоречна алуминиева дъска 12 см. Трябва да мина да си взема.
Разговора за момент приключи, след малко двете ченгето нещо си промълвиха помежду си и писателя ми казва:
Усетих на къде бият нещата и предложих да му взема на ченгето едно такова парче дъска. Дадох му телефона си и се разбрахме утре да ми звъне. Ченгетата ми върнаха документите, запалиха бялата ръжда и си отидоха, а аз стояс буквално зяпнала уста, същевременно от мен напира адския кеф, хем от якия дрифт който се получи, хем от това, че отървах 200 кинта акт заедно с 10 точки. Цялата работа се размина с 10 лв. които утре ще дам за едно такова парче дъска и ще му я дам на ПИЧА, защото от всички неща които съм чувал за ченгета, това което стана с мен беше най-якото.
От друга страна ме е яд, че по време на най-яката ми пързалка на кръгово ченгетата ме спипаха за пръв път така буквално със свалени гащи. Всичко беше в дим и сигурно са наблюдавали един оборот поне докато го правя, но аз залисян от създалата се супер яка ситуация изобщо се съм ги видял. Прибрах се преди поне 30 минути и още треперя, няма такъв адреналин

the project is ready....

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Интересно ми е какъв е тоя акт за 200 лв. и 10 точки и кой закон за движение по пътищата си нарушил? Можело е да минеш без нищо, даже да ги навреш в миша дупка полицаите, ама явно си нямал друг път допир с тях и са та видяли, че си спекан тип и са те изкрънкали сами...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
emo_pld написа:Интересно ми е какъв е тоя акт за 200 лв. и 10 точки и кой закон за движение по пътищата си нарушил? Можело е да минеш без нищо, даже да ги навреш в миша дупка полицаите, ама явно си нямал друг път допир с тях и са та видяли, че си спекан тип и са те изкрънкали сами...
Абе, че е нарушил закон и то два - нарушил е! Ама вече колко лева е акта и колко точки се взимат - не съм компетентен в тази сфера. И все пак...направил си си жесток гъдел за никви пари

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Нас ни хванаха с един приятел с кварталното училище да си се пързаляме и ни казаха, че бат' Бойко е преписал закона за движение 1:1 и си го е нарекъл нещо, като закон, важащ само за Столична община. Разликите били само, че глобите били адски солени... в случая щяха да ни вземат по 300лв
и няма да ни глобяват по закона за движение по пътищата ?!?!
Според мен ни хванаха за слушатели, но идеята ми беше да не би да има наистина подобно нещо и то да важи и за други "гладни" общини.
Съжалявам, че му разводнявам темата на момчета с подобни глупости

Според мен ни хванаха за слушатели, но идеята ми беше да не би да има наистина подобно нещо и то да важи и за други "гладни" общини.

Съжалявам, че му разводнявам темата на момчета с подобни глупости

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Тия ваще в зарата са страшни пичове
като се прибирах от карандила края на октомври на входа на стара загора от към сливен при метро ограничението е 50 заради някакво бившо селско стопанство...а то чисто нов двулентов в посока път...е как да карам с 50...
изпреварих цялата колона,прибирам се и бам палката...отидох при тях и както ми се зъбиха,че съм карал с 80,пък аз бях с 120 и се стигна до рушвет...и тоя ми вика "ти кво мислиш,че с тия 20лв ще ме корумпираш ли" и извади една пачка сгъната на две по-дебела от кутия цигари...аз останах в шок и буквално се почуствах тъпо...върна ми документите с думите "лек път ти пожелавам и да ме помниш с добро"
иначе евала,яка случка

като се прибирах от карандила края на октомври на входа на стара загора от към сливен при метро ограничението е 50 заради някакво бившо селско стопанство...а то чисто нов двулентов в посока път...е как да карам с 50...

иначе евала,яка случка

Re: Порция адреналин около 23.30 вечерта
Dido_stz написа:Прибарам се преди малко и още треперя.
- Давай документите.
- Къде работиш?
От друга страна ме е яд, че по време на най-яката ми пързалка на кръгово ченгетата ме спипаха за пръв път така буквално със свалени гащи. Всичко беше в дим и сигурно са наблюдавали един оборот поне докато го правя, но аз залисян от създалата се супер яка ситуация изобщо се съм ги видял. Прибрах се преди поне 30 минути и още треперя, няма такъв адреналин![]()
![]()
хубаво си си прекарал и аз съм чувал ченгелите налитат на всичко. има един виц (може и реална случка да е било де да знам

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз бях участник на 4.3.2008-ма в ПТП по вина на 6 човека,дойдоха полицаи и единия ми обясни че тъй като съм с акт по добре да нямам претенции и да бягам.Така и направих.Да ама колата е служебна и ми трябва протокол за пред застрахователите.С малко черпене на 5.3.208 ма имах такъв.Днес си взимам възлагателното писмо и в бокса за ремонт.Ако нямаше корупция бях изгорял яко.
А иначе единия от виновниците беше някакъв сотаджия от Даикс дето изскочи с пищова на кръста и почна да се фантазира демонстративно та едва го озаптвах докато дойдоха полицаите.
А иначе единия от виновниците беше някакъв сотаджия от Даикс дето изскочи с пищова на кръста и почна да се фантазира демонстративно та едва го озаптвах докато дойдоха полицаите.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
body написа:...изскочи с пищова на кръста и почна да се фантазира демонстративно та едва го озаптвах докато дойдоха полицаите.
Колко време го мъчи а и как повика полицаите?

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
g
аз преди чалко се връщам от служба кос където ме привикаха защото когато ме оправяха разрешителното за пистолета ми помогнаха да стане по-бързо и ми намекнаха че им се спукала каничката на кафеварката и днес ме викат да ми напомняли кво трябвало да занеса
п.с. търся евтина кафемашина с каничка (сериозно)

п.с. търся евтина кафемашина с каничка (сериозно)
а бре Дидо кумеца ми живее близо до кръговото и така на едно две гостита бе все към 22-23 часа някви пилежи и му викам а бре къв е тоя и той каза че незнаел но доста често го чувал
и подочух че там в махлата много са се нахъсали за тебе затова че унимавай и полицайте те са ги викнали със сигурност
преди незнаех че си ти но сега като знам просто те предупреждавам
сега си се разминал тънко но си случил на копс следващия път знаеш ли
и подочух че там в махлата много са се нахъсали за тебе затова че унимавай и полицайте те са ги викнали със сигурност

преди незнаех че си ти но сега като знам просто те предупреждавам

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Не е само той
И аз този уикенд пилих по това кръгово, а си го ползвам за такива тренировки отдавна (нашите живеят срещу "Жабките")
Само дето мен ме няма през повечето време и не могат да ми хванат спатийте
А като излезнах от нас към 23:00 ми замириса на прах във влажния въздух и си викам - няма начин да не мина да смета прахоляка ако няма движение по кръговото.

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
! Алекс написа:а бре Дидо кумеца ми живее близо до кръговото и така на едно две гостита бе все към 22-23 часа някви пилежи и му викам а бре къв е тоя и той каза че незнаел но доста често го чувал
и подочух че там в махлата много са се нахъсали за тебе затова че унимавай и полицайте те са ги викнали със сигурност![]()
преди незнаех че си ти но сега като знам просто те предупреждавам![]()
няма как да са ги викнали понеже почнах да пързалям и те дойдоха след 40-50 секунди. Просто съвпаение. Снощи чисто се спеках понеже за първи път ме спират така

the project is ready....

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
Gemar написа:Не е само той![]()
![]()
И аз този уикенд пилих по това кръгово, а си го ползвам за такива тренировки отдавна (нашите живеят срещу "Жабките")
Само дето мен ме няма през повечето време и не могат да ми хванат спатийте
А като излезнах от нас към 23:00 ми замириса на прах във влажния въздух и си викам - няма начин да не мина да смета прахоляка ако няма движение по кръговото.
като идваш обайдай се, че уж много рейсъри от Стара Загора, ни един не съм засякъл

the project is ready....

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3