Мисля че ми върнаха фалшиви пари

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: E92 M3

Мисля че ми върнаха фалшиви пари

Мнение от SKR-BMW » 30 Яну 2008, 19:02

Днес обмених евро в български левове. Реших да излизам обаче ми направи впечатление че 2-то лева са супер лъскави и нови.. сравних ги с нормални 2 лева използвани и ми се струват новите фалшиви защото маи хартиите им като че ли са различни. Добреее чакаи да вида и 10-те лева и другите по 50 обаче и те нови и те някак си с по друг вид хартия ми се струваха сравних ги с други употребявани и де да знам дали са или не ... за съжаление касовата бележка е хвърлих в един кош..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 30 Яну 2008, 19:07

mi братче леко в некои по затънтени бензиностанции касовата бележка нема да те оправи след като си излязъл от бюрото рекламации се правт на момента колко са

Потребител
Аватар

Мнение от Slayera » 30 Яну 2008, 19:09

дай снимка на макро да преценим :D

старши ентусиаст
Аватар

Re: Мисля че ми върнаха фалшиви пари

Мнение от ja » 30 Яну 2008, 19:31

SKR-BMW написа:Днес обмених евро в български левове. Реших да излизам обаче ми направи впечатление че 2-то лева са супер лъскави и нови.. сравних ги с нормални 2 лева използвани и ми се струват новите фалшиви защото маи хартиите им като че ли са различни. Добреее чакаи да вида и 10-те лева и другите по 50 обаче и те нови и те някак си с по друг вид хартия ми се струваха сравних ги с други употребявани и де да знам дали са или не ... за съжаление касовата бележка е хвърлих в един кош..

Сменяй пари само в банка. На други места гаранция няма...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Яну 2008, 20:26

Са ще ме извинявате за рекламата,но пари сменям само във Форекс на паметника Левски.
За повече от 7 години никакви проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 30 Яну 2008, 20:36

Едва ли са ментета ... зависи от сумата де ... не е изключено, но зависи и от теб самия .... подбират си хората :roll:

2 лв ментета се срещат доста рядко .....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 30 Яну 2008, 20:37

никой не си прави труда обаче да фалшифицира двулевки, петолевки и т.н. Просто няма файда. Почва се предимно от 20кинта нагоре, все големи купюри
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ,.,.,.,., » 30 Яну 2008, 20:41

Много лесно можеш да разбереш дали са фалшиви или не!! Просто виж дали сакото е релефно или не ако не е релефно ЛОШО!!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 30 Яну 2008, 21:14

gtit16 написа:Много лесно можеш да разбереш дали са фалшиви или не!! Просто виж дали сакото е релефно или не ако не е релефно ЛОШО!!

Ревера на сакото, не цялото сако ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Яну 2008, 1:14

а и при ментета не могат да докарат четлива холограмата тази, която се намира в дясно

Воден знак и вътрешната нишка, но холограмата и текстта се различава доста ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Re: Мисля че ми върнаха фалшиви пари

Мнение от BMWACSCHNITZER » 31 Яну 2008, 1:33

ja написа:
SKR-BMW написа:Днес обмених евро в български левове. Реших да излизам обаче ми направи впечатление че 2-то лева са супер лъскави и нови.. сравних ги с нормални 2 лева използвани и ми се струват новите фалшиви защото маи хартиите им като че ли са различни. Добреее чакаи да вида и 10-те лева и другите по 50 обаче и те нови и те някак си с по друг вид хартия ми се струваха сравних ги с други употребявани и де да знам дали са или не ... за съжаление касовата бележка е хвърлих в един кош..

Сменяй пари само в банка. На други места гаранция няма...
То пък щото в банка много има. :mhihi: :mhihi: На майка от банка са и дали фалшиви 50 евро,ако искаш ще ти ги снимам да видиш че си личат от 500 км. а как са попаднали в банката ноуан ноуз. :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Яну 2008, 2:16

Абе напоследък бая евра смених и нямам проблеми, сменял съм и в банки и по чеинджове и на много места са ми давали лъскави пари, но не се и замислям, взимам и изчезвам, даже спрях и да ги броя, щото все ми ги дават по 10 или 20 кинта и неам нерви. Даже и ластиче ми дават и аз седя и се чудя у коя дупки си ги преберм, съмнява ме честно казано да са фалшиви. от едно обръщане примерно да ти дадат, един-два екземпляра, а ма чак сичките ба му майката. ама ако са ти менте парите найстина, ходи в милицията, кажи за ко стаа въпрос и да праат джумбуш или оди смени още пари, ама ги подмени и кажи, ама тия тука нещо така и виж ко ше стане

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 31 Яну 2008, 8:28

VesoPesaW123 написа:Са ще ме извинявате за рекламата,но пари сменям само във Форекс на паметника Левски.
За повече от 7 години никакви проблеми.

Форекс и това срещу Форекс те са конкуренция , на НДК до пилоните и на Гурко и Левски , на БСФС . При тия 4-те няма да имаш проблеми

а иначе 2лв фалшификати .. малко ме съмнява

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 31 Яну 2008, 9:24

xterminat0r написа:а и при ментета не могат да докарат четлива холограмата тази, която се намира в дясно

Воден знак и вътрешната нишка, но холограмата и текстта се различава доста ;)

мечтиии..... :mhihi:
(100лева)
има вече ментета дето само в печатницата си ги различават

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 31 Яну 2008, 20:29

на 2 лева ментето себестойността му е поне 3-4 лева... някой самарянин ще ги е правил тези фалшиви пари :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории