Неска ква я свърших
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Неска ква я свърших
Аз понеже от мнооо малък все ми казват че акъл у празната тиква нямам неска пак си пролича така доволно
,ся може и да ме критикуват ама аз да си кажа-днес вече за 2 път тая седмица си смених задните гуми на Е30-ската така мечтана от малък.
И тръгвам аз от работа до гумаджийницата в обедната почивка с един колега, тя и неговата тиква празна и минаваме покрай химията ,който е от Стара Загора знае за ко става въпрос,момичета колкот щеш
и така и така ша фърляме гумите му викам на колегата глей ко праим ся,междучасие сички излезнали за по едма цигара и аз идиота заставам до тях лекичко припомпвам газта и те ма гледат някои и са смеят и след това 1 газ петата в газта спирачка и разко пускане на съединител и яко дим от гумите така около 2 мин и движението по улицата спря и сички мене зяпат а аз вътре ухилен до уши от поредните унищожени гуми, колегата умира да са хили и той и след като спряхме слезнахме от колата да се издими 4е не се виждахме и всички ни зяпат даже и ръкопляскания имаше.
После след като тръгнахме си мислех какво ли си помислиха всички дали момичетата ме помислиха за поредния идиот който се прай на мъж и заради мен вече немогат да се похвалят на приятелките си за новия парфюм щото дрехите им миришат на гума или някой за пореден път се обедиха че БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация

И тръгвам аз от работа до гумаджийницата в обедната почивка с един колега, тя и неговата тиква празна и минаваме покрай химията ,който е от Стара Загора знае за ко става въпрос,момичета колкот щеш

После след като тръгнахме си мислех какво ли си помислиха всички дали момичетата ме помислиха за поредния идиот който се прай на мъж и заради мен вече немогат да се похвалят на приятелките си за новия парфюм щото дрехите им миришат на гума или някой за пореден път се обедиха че БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Zapa написа:след това изпълнение трябваша да минеш и да събереш баберека поне
бях с работния гащеризон целия в масла и грес все пак прая камиони пък и да се радват хората поне пари няма са им искам

- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
бърнаут= пичеловка повер
добре че си с е30ка брат, щото ако беше с е36ца... сичките пичета щяха да са твой
иначе всеки си е с акъла - щом те кефи - пали си гумите кво ти пука дали им се е харесало или не
важното е да си пич

- Illusion
- Бургаското явление
-
Това с парфюма ме подсеща, че все се каня да изляза някой ден ухаеща на масло и гуми, ама все нещо ме възпира
Иначе в интерес на истината ми се струва, че много малко ще оценят карането, а една голяма част може би са си казали : "Тоя с това 20 годишно БМВ къде е тръгнал?!"
Друго си е някоя Е36-ца 

Иначе в интерес на истината ми се струва, че много малко ще оценят карането, а една голяма част може би са си казали : "Тоя с това 20 годишно БМВ къде е тръгнал?!"

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Неска ква я свърших
M-TEAM написа:БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
michev написа:май отдавна и Е36 не е пичеловка
Кажи им го колега, ама те не верват, мислат си, че е36цата е великия не умиращ голф2

Инак, еваларка и за га моем и аз праим петно из пато и аз дерем гуми, така треа, то нали знаете, е30ките са си продали душите на дявола, а ние сме си продали и гащите на дявола заради тях

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Мишу написа:Wenzy написа:Де еба, те заради вас двата с Мишо не останаха непълнолетни девственици![]()
![]()
![]()
Децата се кефят ....
еи еи еи аз само казвам мнение нищо общо нямам и еле па с децана жената брат и ги прави тези неща да бърти гуми и д.р та от него знам
Шегувам се, човеко, шегувам се

Хубаво е от време на време да сриташ колата ... приказвам от завист

карам ТДС и ако направя бърн ще ми хареса резултата , но не за дълго - след 3-4я път ще ме боли главата

Нищо лично

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
Illusion написа::roll: Друго си е някоя Е36-ца
е36 кола ли е

а на пи4а с пушека от гуми само така

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3