една моя случка

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

една моя случка

Мнение от slav4o1 » 29 Яну 2008, 20:34

Преди време бях взел едно Волво С80 под наем 2006-та. Жестока кола но това е друга тема. Така карам си от Дупница насам с един приател. Вече минавам ОМВ там към разклона за Мърчаево. Слизам надолу и там пътя е уж две ленти ама е много тесен няма маркировка аз карам отляво защото от дясно е разбито яко (отдясно по напред от мене бичи реис). И гледам отзад на огледалото едно меган с руманеско регистрация. (това грозното). Пича се праи на отворен опитва се да ме изпревари отдясно тръгва но пред него нали има реис и аз настъпих и не можа да ме засече (аз не карам никак бавно с 60 да кажем) че да има причина. Пак опита отдясно и даже тръгна да ме засича но не успя. И така 5 мин ме натиска отзад и се праи на мъжага. Опита се и в насрещтното да ме изпревари 2 пъти на третия успя (доста рисковане на този участък да се изпреварва)и много ама много гадно ме засече аз волана на дясно спирачки закова волвото и тогава ми причерня газ първа втора а тои спрял на светофара и чака не съм гледал километраж НО факт е не можах да спра :mhihi: :mhihi: :mhihi: бях вече на паветата там преди автогарата за селата и хлъзгаво. Бая го подместих минах на трамваината и спрях до него моя човек му се изхрачи на джама :mhihi: а тоиа дори не се обърна беше се поакал. Иначе на волвото нищо му няма на неговата броня не се загледах добре че Ербеците не се отвориха че тогава незнам какво щях да обяснявам

Назад към Страхотни истории