Комбинацията от бакшиш и сиган....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Комбинацията от бакшиш и сиган....

Мнение от SKISA » 27 Яну 2008, 20:50

....начи тия двете съсловия ...,или раси ....,или световни напасти са ми любими,ама в комбинация са направо удивително любими....!!
да ви разпраам кво стана!
карам си оня ден по константин величков откъм сливница към тодор александров,не много бързо с около 60 горе-долу в лявата лента и пристигам към една колона в дясната на светофара ,а в мойта лента беше по-малка колоната и по-напред . и както си пристигам от дясната лента една "прекрасна" ,жълта Киа с един вакъл лилаводжукест мангал в нея се изнася без никакви мигачи,поглеждане и тем подобни "глупости" в мойто платно ,сече ме и тръгва да печели преднина....!
"кучки",ляв волан,АСЦта,АБСи и го избягнах на една боя!!! влязох върху трамвайните линии и с предницата в отсрешното-добре ,че нямаше насреща трамвай или други коли. колата изгасна,а е автомат,включиха се авараийните,явно спирането си беше екстремно и за нея и се заковах. майка ми на дясната седалка се беше почти преместила отзад и в ляво от шубе. мангала спря чак като застана в мойта лента и като видя как се размина-погледна ме,мръсна газ и отфуча. от зор и от бързане тръгнах да паля,ама тя па мойта иска да е в пълен покой и на неутрална ,за да запалиш,изръчках наляво-надясно лоста и докато запаля оня беше отпрашил.
умрях от яд,че не можах да го стигна ,но все пак съм доволен ,че се размина. трябва да ви кажа ,че тия системи са си ........ мамата! колата остана управляема ,въпреки ,че я извъртях като за последно и гумите тръгнаха да блокират. общо взето се отървах,мангала-и той ,щото щеше мазало да стане,а после още по-мазало щеше да стане, а ако беше успял да викне други бакшиши-сега нямаше да пиша тука ,а в 72часовото с прокурорско постановление и търсене на адвокат ....!
в продължението ше напиша колко ми се "разсърди" комби-нацийката ,че така я спрях!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Яну 2008, 20:54

ей,номера да беше запомнил,и после мангала да му става весело
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Яну 2008, 20:58

абсолютно същото ми се случи на орлов мост преди три дни, само че участника беше с алфа 165, за малко да стане сакатлък и то отгоре на всичко това го прави в натоварен трафик и супер бързо, реши тоя, че може да изпревари маршрутката през моето платно, докато аз съм там, спирачки, чудесии, за 1 педя се разминах, от там 2-ра, 3-та, между колите и го стигнах на светофара на Софийския, излязох от колата, бях откачил, и отидох до неговата и тъкмо тръгнах да му отварям вратата с ясната цел, че поне един шамар ще изяде, копелето 1-ва, газ и изчезна... :shock:

въобще дори и човек да си кара нормално все ще се намери някой, който да създаде ситуация :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от SKISA » 27 Яну 2008, 21:05

при мене немаше една педя! даже слизах да видя после дали не е закачил леко,ма не беше!
а колицата требва са да ходи на психо-шашна се! би трябвало ,понеже е автомат като спра да мине на първа ,а тя изгасна горката и нещо и се шашардиса сфтварето и после на паркинга пред офиса не искаше да изключи от задна - лоста си превключва,обаче на таблото пише- ЕР и вика-минете на неутрална и тогава запалете! да ,ама не! и се обадих на "чичо Доктор" и майстора ми вика-загаси я ,изпуши една цигара за две минути и пали и си тръгвай! и така и стана! като уиндоус я рестартирах.
днес ходих при него и ми изтри неква грешка от компа на скоростите и се надявам сега вече да и е минал стреса от ситуацията....на мен поне ми мина!!

а номера -не видех!само до номер ми беше-аз вече зареждах....! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 27 Яну 2008, 21:45

ех тия таксиджии бре :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2008, 21:54

пии една вода и се успокои ;)
не си заслужава за 1 сиганин да лежиш в затвора ... не че щеше да направиш нещо ако го беше стигнал де ама тфа е друга тема ;)
човек в яда си доста глупости пише .. доста супермени има тука но като размислиш ще си на друго мнение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 27 Яну 2008, 22:20

Братлета за таксиджии и сотаджии никва милост, като се изнерва с джипа ги надминавам отдясно и им изкачам пред тях и набивам спирачки докрай та дано ме ударат да слеза да са бием, после пък и кат да му го набият отзад... Бакшиш или сотаджия където вида гледам да го запуша, да му зема предимстово, да го забавя (набивам спирачки на зелено и чакам да стане жълто и тръгвам тогава а той си чака).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2008, 22:25

emo_pld написа:Братлета за таксиджии и сотаджии никва милост, като се изнерва с джипа ги надминавам отдясно и им изкачам пред тях и набивам спирачки докрай та дано ме ударат да слеза да са бием, после пък и кат да му го набият отзад... Бакшиш или сотаджия където вида гледам да го запуша, да му зема предимстово, да го забавя (набивам спирачки на зелено и чакам да стане жълто и тръгвам тогава а той си чака).

:clap:
е от такива им излиза мнението после на Ентусиастите ... ;)
не е нужно да се принизяваш на техното ниво ама ти си знаеш

Всички комплексари карат БМВ, но не всички, които карат БМВ са комплексари...схващате ли.. :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emo_pld » 27 Яну 2008, 22:26

emo_pld написа:Братлета за таксиджии и сотаджии никва милост, като се изнерва с джипа ги надминавам отдясно и им изкачам пред тях и набивам спирачки докрай та дано ме ударат да слеза да са бием, после пък и кат да му го набият отзад... Бакшиш или сотаджия където вида гледам да го запуша, да му зема предимстово, да го забавя (набивам спирачки на зелено и чакам да стане жълто и тръгвам тогава а той си чака).

П.С. И мангали много мразя. Снощи събота вечер си обкилях из града към 2.30 с един прятел и гледам 2-ма скинари с бухалки и не можах да повярвам, обърнах и карайки по-бавно на дълги ги приближих - някви лапетии на по 16-17 год. Спрях до тях отворих джама и викам - каде отивате момчета с тия бухалки и те ми викат - да трепем мангали. Казах им -добре правите трябва повече хора като вас да има, после си продължих но ми стана някакво по-топло и приятно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emo_pld » 27 Яну 2008, 22:29

bam-bam написа:

Всички комплексари карат БМВ, но не всички, които карат БМВ са комплексари...схващате ли.. :winky:

A ти или си неграмотен или четеш през ред . Писах с джипа а не съм писал че джипа е БМВ ,защото не е !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2008, 22:35

emo_pld написа:
bam-bam написа:

A ти или си неграмотен или четеш през ред . Писах с джипа а не съм писал че джипа е БМВ ,защото не е !

а ти нали си Ентусиаст или не си ?
какво значение има с каква кола си ?!
псуваш/те такива хора обиждате ги а пак после НИЕ като го правим сме богопомазани ... а са ти прочети го добре и ми схвани идеята ;)

иначе някои друг утре ТЕБ ще псува как си го засичал и така ще си се псуваме и резултат няма и си тъпчем на едно место и нема да се оправим .. не че ще се де но тфа е друга тема ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 27 Яну 2008, 22:54

Отиваш при него уж да се сдобрите :) навеждаш се все едно се здрависвате и в този момент му хващаш станцията къртиш я и бой по мазната тиква .... бийй му 5 колена в носа и другия път да се съобразява .... много са нагли .... и маршрутките и те и автобусите също, после се извиняват и кел файда като вече жена ми трепери на седалката :evil:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Яну 2008, 9:09

bam-bam написа:пии една вода и се успокои ;)
не си заслужава за 1 сиганин да лежиш в затвора ... не че щеше да направиш нещо ако го беше стигнал де ама тфа е друга тема ;)
човек в яда си доста глупости пише .. доста супермени има тука но като размислиш ще си на друго мнение

аз водата я пих-са ше пия и за да ми направят колата едно 100лв!
а ти явно добре ме познаваш щом знаеш как съм щял да реагирам...!
ясно е ,че заради едно засичане или каквото и да е човек не се трепе,но ако слезе с некоя щанга или викне още 10 маймуни по станцията познай дали ше седя и ше чакам полиция да ми помогне... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 28 Яну 2008, 19:31

Хитри са мамка им и бакшишите номера е толко да го изнервиш че да направи грешката сам да излезне без да писне по станцията и тогаваааааа :twisted: :twisted: :twisted: Не се лъжат толко лесно обаче от няколко месеца дразна каде що е бакшиш ма ни един досега не се е подлъгал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 28 Яну 2008, 21:21

Твоята история ми напомня днешния случаи на един с Мерцедес можеби с -класа незнам но беше поне 2004 -5 ...та карам си покраи Стадион славия посока от Каблешков към Овча купел и го оледам как ме изпреварва на завоя ...набутва се в лентата за надясно,в същия момент всички скачат на спирачките защото глупака е в насрешното ...в същия тоя момент светва светофара за направо и тоя диреткно в лентата занаправо ...как не го надъни някой така и неразбрах....Иначе Оня ден много се изкефих на една е39
Отивам да взема едно приятелче от тях със служебната кола за да я измия , и се бях заврял накестерме....трягвам и гледам едни фарове зад мене леко, защото никаква видимост ...пича ме изчака маневрих си и си заминах :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории