Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета
Модератори: mitaka7, Общи модератори
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета
Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.
Една кола ме опръска - случва се.
Идва брат ми на помощ. Слагаме крика, развиваме болтовете. И какво е положението?! Българинът вижда, че до нас има гьол и вместо да намали за да не опръска хората дава пълна газ за да ни опръска! Представям си какво са си мислили... Дейба тъпаците, карат по-хубава кола от моята, ей ся ще ги олея здравата! И така кола след кола дава газ точно на гьола за да ни пръска.
Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!
Идва брат ми на помощ. Слагаме крика, развиваме болтовете. И какво е положението?! Българинът вижда, че до нас има гьол и вместо да намали за да не опръска хората дава пълна газ за да ни опръска! Представям си какво са си мислили... Дейба тъпаците, карат по-хубава кола от моята, ей ся ще ги олея здравата! И така кола след кола дава газ точно на гьола за да ни пръска.
Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Re: Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи пар
MaXimal написа:Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!
MaXimal , аз пък в последно време забелязвам точно обратното .В София поне ми прави впечатление ,че доста хора намалят или заобикалят локвите(това с Ф или с В се пише ?

Иначе е супер гадно и на мен ми се е случвало.Е тогава толкова псувни тоя сигурно не е отнесъл през живота си ,ама какво да правиш.Не е целия народ такъв ,но има такива малоумни парчета.В това число и бакшишите.Мен веднъж бакшиш ме изпръска.
А най-гадното според мен е ,когато те напръскат и след това имаш работа и неможеш да се прибереш до вкъщи да се проблечеш ами цял ден трябва да ходиш като парцал.Е така най се дразна.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
MaXimal написа:Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.
Пич ти сигурен ли си че те са компелксарите и става заради въпросното кабрио галимацията

Аре нема нужда от втори БлекТаун във форума, дето си мисли че всики му завиждат заради кирливата пластмасарка

///peter написа:MaXimal написа:Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.
Пич ти сигурен ли си че те са компелксарите и става заради въпросното кабрио галимацията![]()
Аре нема нужда от втори БлекТаун във форума, дето си мисли че всики му завиждат заради кирливата пластмасарка
Пич, твоето мнение ми е през оная работа

При положение, че лява лента е свободна, а в дясна е гьола и тия глупаци минават точно през гьола и се чува как дават газ какво да мисля?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Типичен селски бек
Мисли, че нямат култура или че всеки гледа като коза напред без да види кво става. Ама не нашия си мисли че зарад кабриото

Мисли, че нямат култура или че всеки гледа като коза напред без да види кво става. Ама не нашия си мисли че зарад кабриото

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ами защо не я премести малко по-напред от гьола...така или иначе с рънфлат няма да и таковаш таковата на гумата...пази се сам за да те пази и господ 

///MapTo написа:Ами защо не я премести малко по-напред от гьола...така или иначе с рънфлат няма да и таковаш таковата на гумата...пази се сам за да те пази и господ
Цялото дясно платно беше гьол, а колата беше на спирката. Зимните гуми не са рънфлат.
Не ме е яд на хората които ме опръскаха без да искат, а на хората които имаха възможността, но не намалиха или не се преместиха, а дадоха газ.
- ///MapTo
-
-
Кофти стечение на обстоятелствата...някой хора го правят съвсем умишлено...преди месец-два един приятел се гордееше как изкъпал хората на една спирка...обясняваше с подробности как направил вълна и 1/2 народ бил под нея...България бате... 

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
леле страхотна история оккъпали са кабриото ...ужас
земи разгледай въпросното място да не би да има друга причина хората така да минават
п.п. ужас
земи разгледай въпросното място да не би да има друга причина хората така да минават
п.п. ужас
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Удоволствието някой друг да ти смени гумата (примерно) струва космическата сума от 3 лева на месец (39 на година - членски внос за СБА) 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///MapTo
-
-
mastorpetko написа:Удоволствието някой друг да ти смени гумата (примерно) струва космическата сума от 3 лева на месец (39 на година - членски внос за СБА)
Нещо математиката не ти е от най-силните науки...

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:Нещо математиката не ти е от най-силните науки...![]()
напротив...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Максимал,
Чак сега ли разбра, че българското племе направо си е еб*ло майката, крадлива, проста, нискокултурна и т.н. и т.н. нация сме. В редки случаи имаме проблясъци да направим нещо добро за другите, иначе по-големи егоисти от нас няма. Примери колкото искаш. По-долу няма как да паднем просто, ако има последно стъпало, ние сме някъде в дълбините на дупката на кенефа. Просто няма как да се изразя. Както и да е.
Абе да те питам нещо, какво те бОли фара в крайна сметка за другите, какво мислят и какво правят. Нека завиждат бе мамка им!!!
Нека измрът от яд.
Нали се сещаш, че утре ти ще се измиеш и ще се качиш в кабриото, а те пак ще са с прогнилите си таратайки. Макар и чистички (на момента).
Въобще, никой не си гледа в паницата, а всеки се чуди аджеба ти откъде имаш пари за нови коли?! Ох дъ драма! Ама драмата е за тях.
бОли те!!!
Чак сега ли разбра, че българското племе направо си е еб*ло майката, крадлива, проста, нискокултурна и т.н. и т.н. нация сме. В редки случаи имаме проблясъци да направим нещо добро за другите, иначе по-големи егоисти от нас няма. Примери колкото искаш. По-долу няма как да паднем просто, ако има последно стъпало, ние сме някъде в дълбините на дупката на кенефа. Просто няма как да се изразя. Както и да е.
Абе да те питам нещо, какво те бОли фара в крайна сметка за другите, какво мислят и какво правят. Нека завиждат бе мамка им!!!

Нали се сещаш, че утре ти ще се измиеш и ще се качиш в кабриото, а те пак ще са с прогнилите си таратайки. Макар и чистички (на момента).

Въобще, никой не си гледа в паницата, а всеки се чуди аджеба ти откъде имаш пари за нови коли?! Ох дъ драма! Ама драмата е за тях.
бОли те!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Случва се... и мене ме пръскаха на скоро
а аз само си вървях по тротоара... ама кво да ги правиш... тъпаци... А понякога може да се случи и не нарочно, ако някой се е заблеял или не знае къде има дупки...
А гумата спукана ли беше/прочетох, че сте я сменяли/? Защото и на мене ми светна лампичката скоро и се притесних, ама нищо й нямаше- явно промяна в налягането...

А гумата спукана ли беше/прочетох, че сте я сменяли/? Защото и на мене ми светна лампичката скоро и се притесних, ама нищо й нямаше- явно промяна в налягането...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5