Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета

Мнение от MaXimal » 23 Яну 2008, 20:51

Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.
Една кола ме опръска - случва се.
Идва брат ми на помощ. Слагаме крика, развиваме болтовете. И какво е положението?! Българинът вижда, че до нас има гьол и вместо да намали за да не опръска хората дава пълна газ за да ни опръска! Представям си какво са си мислили... Дейба тъпаците, карат по-хубава кола от моята, ей ся ще ги олея здравата! И така кола след кола дава газ точно на гьола за да ни пръска.

Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи пар

Мнение от seven-eight » 23 Яну 2008, 21:04

MaXimal написа:Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!

MaXimal , аз пък в последно време забелязвам точно обратното .В София поне ми прави впечатление ,че доста хора намалят или заобикалят локвите(това с Ф или с В се пише ? :uups: ) ,а може би просто се опитват да избегнат някоя дупка и не им пука изобщо за хората от страни ,знам ли и аз :confused:
Иначе е супер гадно и на мен ми се е случвало.Е тогава толкова псувни тоя сигурно не е отнесъл през живота си ,ама какво да правиш.Не е целия народ такъв ,но има такива малоумни парчета.В това число и бакшишите.Мен веднъж бакшиш ме изпръска.
А най-гадното според мен е ,когато те напръскат и след това имаш работа и неможеш да се прибереш до вкъщи да се проблечеш ами цял ден трябва да ходиш като парцал.Е така най се дразна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Яну 2008, 21:08

MaXimal написа:Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.
Идва брат ми на помощ. Слагаме крика, развиваме болтовете. И какво е положението?! Българинът вижда, че до нас има гьол и вместо да намали за да не опръска хората дава пълна газ за да ни опръска! Представям си какво са си мислили... Дейба тъпаците, карат по-хубава кола от моята, ей ся ще ги олея здравата! И така кола след кола дава газ точно на гьола за да ни пръска.

Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!

Пич ти сигурен ли си че те са компелксарите и става заради въпросното кабрио галимацията :mhihi:
Аре нема нужда от втори БлекТаун във форума, дето си мисли че всики му завиждат заради кирливата пластмасарка ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Яну 2008, 21:20

///peter написа:
MaXimal написа:Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.

Пич ти сигурен ли си че те са компелксарите и става заради въпросното кабрио галимацията :mhihi:
Аре нема нужда от втори БлекТаун във форума, дето си мисли че всики му завиждат заради кирливата пластмасарка ;)

Пич, твоето мнение ми е през оная работа ;)

При положение, че лява лента е свободна, а в дясна е гьола и тия глупаци минават точно през гьола и се чува как дават газ какво да мисля?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Яну 2008, 21:23

Типичен селски бек :mhihi:
Мисли, че нямат култура или че всеки гледа като коза напред без да види кво става. Ама не нашия си мисли че зарад кабриото :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Яну 2008, 21:30

Ами защо не я премести малко по-напред от гьола...така или иначе с рънфлат няма да и таковаш таковата на гумата...пази се сам за да те пази и господ ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Яну 2008, 21:34

///MapTo написа:Ами защо не я премести малко по-напред от гьола...така или иначе с рънфлат няма да и таковаш таковата на гумата...пази се сам за да те пази и господ ;)

Цялото дясно платно беше гьол, а колата беше на спирката. Зимните гуми не са рънфлат.

Не ме е яд на хората които ме опръскаха без да искат, а на хората които имаха възможността, но не намалиха или не се преместиха, а дадоха газ.
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 23 Яну 2008, 21:37

Кофти стечение на обстоятелствата...някой хора го правят съвсем умишлено...преди месец-два един приятел се гордееше как изкъпал хората на една спирка...обясняваше с подробности как направил вълна и 1/2 народ бил под нея...България бате... :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 23 Яну 2008, 22:45

леле страхотна история оккъпали са кабриото ...ужас

земи разгледай въпросното място да не би да има друга причина хората така да минават

п.п. ужас
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 23 Яну 2008, 22:59

Удоволствието някой друг да ти смени гумата (примерно) струва космическата сума от 3 лева на месец (39 на година - членски внос за СБА) :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Яну 2008, 23:10

какво му завиждате за кабриото? :mhihi:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 23 Яну 2008, 23:18

mastorpetko написа:Удоволствието някой друг да ти смени гумата (примерно) струва космическата сума от 3 лева на месец (39 на година - членски внос за СБА) :idea:

Нещо математиката не ти е от най-силните науки... :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 23 Яну 2008, 23:21

///MapTo написа:Нещо математиката не ти е от най-силните науки... :mhihi: :mhihi:

напротив... :mhihi: написах "3 лева" за благозвучност ;) , ако напиша 3.25 лева, може някой да не запомни не-кръглата сума :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Яну 2008, 23:22

Максимал,

Чак сега ли разбра, че българското племе направо си е еб*ло майката, крадлива, проста, нискокултурна и т.н. и т.н. нация сме. В редки случаи имаме проблясъци да направим нещо добро за другите, иначе по-големи егоисти от нас няма. Примери колкото искаш. По-долу няма как да паднем просто, ако има последно стъпало, ние сме някъде в дълбините на дупката на кенефа. Просто няма как да се изразя. Както и да е.

Абе да те питам нещо, какво те бОли фара в крайна сметка за другите, какво мислят и какво правят. Нека завиждат бе мамка им!!! :evil: Нека измрът от яд. :twisted:

Нали се сещаш, че утре ти ще се измиеш и ще се качиш в кабриото, а те пак ще са с прогнилите си таратайки. Макар и чистички (на момента). :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Въобще, никой не си гледа в паницата, а всеки се чуди аджеба ти откъде имаш пари за нови коли?! Ох дъ драма! Ама драмата е за тях.

бОли те!!! :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 23 Яну 2008, 23:35

Случва се... и мене ме пръскаха на скоро :mhihi:а аз само си вървях по тротоара... ама кво да ги правиш... тъпаци... А понякога може да се случи и не нарочно, ако някой се е заблеял или не знае къде има дупки...

А гумата спукана ли беше/прочетох, че сте я сменяли/? Защото и на мене ми светна лампичката скоро и се притесних, ама нищо й нямаше- явно промяна в налягането...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Следваща

Назад към Страхотни истории