Kakvo chydovishte se podvizava v moq grad ot skoro:
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Kakvo chydovishte se podvizava v moq grad ot skoro:
Naskoro vtoriq nai-golqm (sled men razbira se
)maniac na sportni avtomobili v grada si kupi -
SUBARU IMPREZA WRX STi 2002 265 hp .Kakvo da govorq !
I vednaga go pusna sreshu nqkoi ot drugite maniqci v grada .Subaru-to napravi sprqlo edno
VW Corrado Vr6 i edno 540i
.Sledvashtiq mu zblusuk beshe sreshtu edno 850i (mai avtomatik).Mislih si ,4e shte bude dosta truden sblusuk (vse pak subaru-to e 5.2 do 100 ... M5 5.3 do 100).Koe mislite .4e pobedi - subaru-to.
Mnogo e brutalno naistina ,vupreki 4e 8maka taka me kefi ,4e nqmam dumi .Super agresivna forma ,ama dvigatela ne e mnogo moshten kato za 5.0 samo 300 konq .Are 4ao ot men .
P.S Ot asenovgrad sum.

SUBARU IMPREZA WRX STi 2002 265 hp .Kakvo da govorq !
I vednaga go pusna sreshu nqkoi ot drugite maniqci v grada .Subaru-to napravi sprqlo edno
VW Corrado Vr6 i edno 540i

Mnogo e brutalno naistina ,vupreki 4e 8maka taka me kefi ,4e nqmam dumi .Super agresivna forma ,ama dvigatela ne e mnogo moshten kato za 5.0 samo 300 konq .Are 4ao ot men .
P.S Ot asenovgrad sum.
отг::Kakvo chydovishte se podvizava v moq grad ot skoro:
Не разбрах сравнението м/у времената на Impreza и M5 като казваш, че състезанието е било м/у Impreza и 850i?! Плюс това е бил отвратителен глупак този с 850-то, за да седне да го мери с Impreza, пределно ясно е, че са различен клас автомобили?! Да бяха седнали да ги мерят от 160км/ч нагоре ..?! Subaru-то винаги ще му вземе старта, освен, че е 4x4 е и по-леко. Старт и ускорение има, но има и проблема на всичките двигатели с малка кубатура и повече коне - високите километри са си зор ... Сега на фона на тази гонка всички тиквеници говорят помежду си ейййй Impreza-та върха...
---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!
Може би по-реално ще е да премериш,серийната импреза 2.5 срещу е30 325 като на Андро или срещу 325 ix ,да видиш за какво става въпрос!
За да повярваш погледни в програмката CARTEST!Явно на импрезката не и достига power да си развърти раздатките и диференциалите!
The Ultimate SUBARY Ass Kicker!
За да повярваш погледни в програмката CARTEST!Явно на импрезката не и достига power да си развърти раздатките и диференциалите!
The Ultimate SUBARY Ass Kicker!
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Tuh tuh ,tuh - nemat dushici malkite matori znaci?:)
1. Tova che 850 ste e po-byrzo pri visoki skorosti idva predi vsicko ot aeroDynamic Drag ,ili izvesten oste kato CdA koito pri tezi 2 avtomobila e trudno sravnim.
2. Tva za malkite motori estestveno ne e vqrno ,zastoto seki motor ima edin parameter narechen volumetricna efektivnost. STi e dosta podsilen i izliza sys pocti 1 Barr turbo boost ,koeto znaci che ima volumetricna efektivnost ne po-malka ot 4 litrov motor. Edinstvenata mu razlika e che e motora sam po sebe si e po-lek stoto e po-malyk ,i po-malko interten.
A inache skromnoto mi mnenie e che specialno 850 e edno ot BMW-tata koito nai-malko uvazavam - prosto samo deto ima emblemata im nqkyde zakachena po lamarinite si:)
'96 - NissaN Sentra B14
1. Tova che 850 ste e po-byrzo pri visoki skorosti idva predi vsicko ot aeroDynamic Drag ,ili izvesten oste kato CdA koito pri tezi 2 avtomobila e trudno sravnim.
2. Tva za malkite motori estestveno ne e vqrno ,zastoto seki motor ima edin parameter narechen volumetricna efektivnost. STi e dosta podsilen i izliza sys pocti 1 Barr turbo boost ,koeto znaci che ima volumetricna efektivnost ne po-malka ot 4 litrov motor. Edinstvenata mu razlika e che e motora sam po sebe si e po-lek stoto e po-malyk ,i po-malko interten.
A inache skromnoto mi mnenie e che specialno 850 e edno ot BMW-tata koito nai-malko uvazavam - prosto samo deto ima emblemata im nqkyde zakachena po lamarinite si:)
'96 - NissaN Sentra B14
- Babuna
- старши ентусиаст
-
E ! Vie puk ste kato decata :)
Chovek da ne vi kaje neshto .Prosto bqh svidetel kak Subaru-to bie Corrado-to i 540i-to .Za starta s 8mata seriq mi razkazaha. Ne robuvam na nikoq marka ,prosto naistina tva Subaru WRX STi e mnogo sporten model i dosta blizuk do WRC versiqta .Az lichno smqtam 8mata seriq na BMW za nai-maniqshkata ,oba4e fakta si e fakt.Ne zapo4vaite vednaga da se choplite kato vi kajat ,4e nqkoe bmw e bilo pobedeno .Ako vie e nepriqtno ,4e pisha takiva raboti nqma da poseshtavam foruma .
PEACE
PEACE
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Imrezzzzzzzza STi ima ne povece ot edin diferencial ,i toi e preden:)
Ostanaloto sa MultiPlate Cluchove.
A inache Subaru nikoga ne sa uspeli da pravqt dostatycno svestni flat motori ,dori i sled urocite polucili srestu skromno zaplastane ot Porshe:) Zaradi tva ako Subaru-to ne e Pro Drive ,si e prosto slaba rabota - ma neka da cykat horata bre vsee pak e skysalo [n] godisno BMW 850 (koeto e bilo i avtomatik):P
'96 - NissaN Sentra B14
Ostanaloto sa MultiPlate Cluchove.
A inache Subaru nikoga ne sa uspeli da pravqt dostatycno svestni flat motori ,dori i sled urocite polucili srestu skromno zaplastane ot Porshe:) Zaradi tva ako Subaru-to ne e Pro Drive ,si e prosto slaba rabota - ma neka da cykat horata bre vsee pak e skysalo [n] godisno BMW 850 (koeto e bilo i avtomatik):P
'96 - NissaN Sentra B14
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
отг::E ! Vie puk ste kato decata :)
Hah:)
Znaci ti ne razbiras nisto ot Subaru-ta ,a toz deto go e kupil ako si misli che ima mnogo obsti nesta sys WRC versiata systo razbira tolkova.
Ne zabravqi che na WRC ne se systezava Subaru a Pro Drive ,sestas li se za kvo stava duma?
'96 - NissaN Sentra B14
Znaci ti ne razbiras nisto ot Subaru-ta ,a toz deto go e kupil ako si misli che ima mnogo obsti nesta sys WRC versiata systo razbira tolkova.
Ne zabravqi che na WRC ne se systezava Subaru a Pro Drive ,sestas li se za kvo stava duma?
'96 - NissaN Sentra B14
Subaru имат една версия на Impreza, която се доближава МАААААЛКООО до WRC и тя определено не е STi, а Impreza 22B, която е ужасно лимитирана серия!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
LordDigital sigurno naistina po-malko ot teb razbiram ,no Subaru Impreza Wrx STi se vodi civilna veriq na WRC-to .Prekaleno qsno e ,4e naimenovanieto "Civilno WRC" e trivialno ,no tozi avtomobil naistina ima obshti neshta s WRC-to na Subaru. Za pro driver samo sum chyval ...
naistina ne mi e qsno za kakvo stava vupros .
LordDigital shte se radvam ,ako mi obqsnish .
Subaru imat dosta dobri postijeniq pri WRC-tata ,no i taka ne mojaha da nalojat seriinite si avtomobili .
4ao
naistina ne mi e qsno za kakvo stava vupros .
LordDigital shte se radvam ,ako mi obqsnish .

Subaru imat dosta dobri postijeniq pri WRC-tata ,no i taka ne mojaha da nalojat seriinite si avtomobili .
4ao
- BM Boby
-
Lorde, znaesh che uvajavam mnenieto ti, ama ot vsichki BMW-ta da kajesh che naj malko uvajavash 850 tova mi dojde malko v mnogo, moje bi moeto E30 318 e po-za uvajenie?? (ne che ne go obicham ama kato go sloja do osmicata i mi se plache ....) demek - moja komentar e che tova che kolata teji dva tona ne e prichina da prenebregvame nejnite skromni 6 sekundi, kato sa tolkova dobri subarutata da katapultirat edno dvutonno subaro za 6 sekundi bez turbo i prochie blagini i togava shte si govorim, kolite sa nesravnimi - tija dvete - kakto ti zabeljaza, po sashtata logika az moja da razmaja na start njakoi avtomobil s jak motor i da kaja che sam go pobedil - neshtata, kakto vsichki znaem opirat i do chuvsto, a, mojte izvinenia - NIKOJA FIRMA V SVETA ne moje da napravi kola kato 8-cata, prosto zashtoto go njama chuvstvoto!!! i oshte neshto - za men - 8 cata e naj-neverojatnija avtomobil na BMW i vaobshte ne e vjarno che go dalji na znachkata po lamarinite si, tja si e palnokravno BMW ot tavana do poslednija rab na gumite i tova che ja sprjaha ot proizvodstvo zaradi koftiprodajba ne prechi na sobstvenicite da kazvat che po dobra kola njama nachin da ima (kato kompleks ot barzina, sigurnost, komfort, zvesrtvo, abe kato kola ot klasa si), taka si mislja popravete me ako sam si izbral nepodhodjashta kola za piadestala :-)))
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Mi razbira se vseki ima pravo da misli po svoemu ,no za mene BMW za firma koqto pravi super byrzi i kachestveni avtomobili - avtomobili koito razmazvat konkurenciqta si ot Mernika kato Handling i performance ,koito sa po-skoro huligani na pytq.
BMW 850 ,verno ne sym karal no po dannite koito vizdam e dosta bavno ,prekaleno tezko ot tam i handlinga (i spored povece zurnalisti koito sa go testvali) mu e uzasen. Izobsto ne e kato BMW ,po-skoro mi mqza na nekoi Mercedes (licno mnenie) ,spored men ne e tova koeto trqbva byde edno BMW ,zaradi tva respecta mi kym tozi model kloni kym 0.
Inache uvazavam avtomobili kato M1 ,koito si e edin istinski bavarec ,ili moze bi 6-tata seriq koqto po princip 850 e trebelo da nasledi - no opredeleno bezuspeh ,koeto kakto ti samiq kaza se pokazva prqko vyv cifrite za prodazbite ,i fakta che vyv kraina smetka go spirat.
'96 - NissaN Sentra B14
BMW 850 ,verno ne sym karal no po dannite koito vizdam e dosta bavno ,prekaleno tezko ot tam i handlinga (i spored povece zurnalisti koito sa go testvali) mu e uzasen. Izobsto ne e kato BMW ,po-skoro mi mqza na nekoi Mercedes (licno mnenie) ,spored men ne e tova koeto trqbva byde edno BMW ,zaradi tva respecta mi kym tozi model kloni kym 0.
Inache uvazavam avtomobili kato M1 ,koito si e edin istinski bavarec ,ili moze bi 6-tata seriq koqto po princip 850 e trebelo da nasledi - no opredeleno bezuspeh ,koeto kakto ti samiq kaza se pokazva prqko vyv cifrite za prodazbite ,i fakta che vyv kraina smetka go spirat.
'96 - NissaN Sentra B14
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Smetam che ne mu e tuka mestoto da obsyzdame tuka Fiji-tata ,pogledni na:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=168&Board=mitsubishi&Number=1938353281&page=0&view=collapsed&sb=5
Poluci se ne losa diskusiq po temata.
'96 - NissaN Sentra B14
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=168&Board=mitsubishi&Number=1938353281&page=0&view=collapsed&sb=5
Poluci se ne losa diskusiq po temata.
'96 - NissaN Sentra B14
Да не забравяме замисъла на 850 - както изброи колегата BM Boby по-горе - просто няма МB, който да е аналогичен модел и общо взето са екзотични автомобилите като 850?! Малко или много и 850 си е екзотичен автомобил! Аз лично съм карал 850CSi - усещането незнам как да го опиша, но определено е нещо около МОЩ и СИГУРНОСТ! Невероятен автомобил!
Влез в страницата на FIA - www.fia.com и погледни изискванията за WRC автомобилите, там пише кое е задължително да е като в цивилната весия и тогава ще видиш колко общи неща НЯМАТ двата автомобила! WRX SТi може да се води най-добрата от продаваните импрези, но общите неща м/у нея и WRC са сведени до минимум! Така, че не се заблуждавайте хора, че като си купите подобен автомобил, значи имате състезателен такъв (имайки предвид и огромната разлика м/у класовете в рали шампионата).
- RAFF
- младши ентусиаст
-
туртурело,знам че такова преживяване не може да се опише с думи , но все пак разкажи нещо повече за пилотирането ти на единадесет годишната ми мечта-BMW 850 CSI.завиждам ти(добронамерено). готов съм даже да си платя за да разбера какво е усещането.
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4