БМВ Сплотява

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

БМВ Сплотява

Мнение от denko » 16 Яну 2008, 3:52

За пореден път се обеждавам че БМВ сплотява. че в тия кофтори има няква магия. и кара хората дето ги карат да имат оня пламък в очите
и да са озъбени като разцепени зелки от кеф

Днес имах малко работа до даначна служба излизам от една улица(сандански) и ще се пускам в движението по(никола петков) тва е до планет за пловдивчани
беше около 3 часа и движението там е ужас сигорно 5 минути трябва да чакам да се пусна и аз
обаче тамън си подава муцуната мойта грозна стара е28-ца и гледам как едно тъмно сиво е28 забива конта(спирачки) с опасност 2-3 коли да се натресат в него
и ми прави жест да мина
напрао умрях от густо душевна ножка си направих
а за това чуство допринесе това че пича беше на мойте години :mhihi: и караше е28
за бога има млади хора който харесват старите коли а не тия новите пласмасови играчки(нищо лично)
след като ме пусна реших да покажа кво може старата школа и потеглих от 5000 оборота (с дизел съм и там помпата спира въглищата)
последва едно леко закускване на задницата :D
спряхме на светофара на руски пича беше ухилен като зелка и се кефеше не по малко от мен и ми паказваше стиснат ямрък и палец нагоре че тва е истината
след това покарахме малко заедно бипнахме си и пъщитата ни се разделиха :D

историята може да не е страхотна ма чуството дето изпитах неска беше страхотно
имая магията хораааа

П.С БМВ е28 с варненска регистрация
много тъмно сиво
човече оправи ми настроенито :D
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 16 Яну 2008, 6:43

мда много познато страхотно чувство...
аз си карам така небрежен един път и гледам в огледалото една мноо синя е30-лачена,свети.аз ухилен до уши,на следващия светофар пича спира до мен,гледам пишлеме на мойте години.отворихме джамовете и му викам ухилен ей там ще отбия да си поговорим-оня и той ухилен ми казва същото.стана ми ясно че е от наще още кат му видях шапката-м повер ;)
спираме,запознахме се и си гледаме колите.неговата изпъната,с жокери от DINAN,невероятна.мом4ето вика това е най яката кола дето съм имал и яко ухилен.погожорихме си към 30 мин,оказа се че пича бачка в дилършип на БМВ и ми каза че ще ме уреди с намаления за части щот неговата била същия модел кат моита и никой нямал да разбере :mhihi: ааа да и ми даде един спортен филтър щот на него не му трябвал и се разделихме по живо по здраво-яко ухилени :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 16 Яну 2008, 13:19

не е лошо това чувство :)
вие сте си секта знам ви аз вас :)
един път като се връщах по тракия след тунелите()имахте някакъв събор явно щото имаше много БМВ-та с номера по вратите :)
бтв какъв е тоя стар дизел дето тръгва от 5000 оборота...
те новите едвам ги правят да дигат толкова :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Яну 2008, 13:30

Случката ми напомня за едно пътуване по тракия април месец миналата година...прибирах се към София,то един пек,една скука...и си карах монотонно 150-160...лепна ми се отзад 7-чка с фейс лифт(2007),без да ми пуска дълги без нищо го пуснах...но пича неще да ме изпреварва...покарахме малко така,после той мина отпред...всеки завой красота - отстрани сме изглеждали като майка с малкото си,така сподели приятел,който задминахме :lol: до София въпросния човек караше с мен и си правехме уникални слаломи между колите и платната по завоите...на светофара на горубляне спряхме един до друг,усмихнахме си се и по един високо вдигнат палец разменихме...та така,и след пластмаса тийм-а има фенове :D
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Яну 2008, 20:11

майска вечер беше
гръмна ми дебитомера и го правихме с Kowalski до 12 вечерта.
както и да е оставих го пред тях обаче ме сърбеше да го пробвам как ще се държи и съотверно 10 мин по късно бях вече на светофава на горубляне и дружба 2, където спирам до отвратително наточена Е38-ца с 4 кюнеца, фейслифт и за цвят една страхотна мадама зад волата която нз защо ама и светеше тогава лампата тя я поогледах. стартирахме и до караулката всеки се закачаше с другия, след караулката вече закачането продължи с по високи скорости. на раздяла като тя ме задминаваше а аз отбивах за пловдив си направихме всеки на другия , жеста с палеца и така.
така че не сме само ентусиасти, има и ентусиастки и то много красиви
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Яну 2008, 20:12

Определено има магия :D
Само докато ви чета постовете и настръхнах :winky:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Яну 2008, 20:19

мда.. и аз така преди време един го гоних да му кажа че ми харесва камбера на е36-цата му.. и накрая отби и изскача от колата и отваря багажника и си викам- са ша са стреляме ли и изскачам и аз и той ухилен вика - "чай си отворя бутилките!"...

магаретата ... през 9 планини.. :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 16 Яну 2008, 22:05

dare__devil написа:не е лошо това чувство :)
вие сте си секта знам ви аз вас :)
един път като се връщах по тракия след тунелите()имахте някакъв събор явно щото имаше много БМВ-та с номера по вратите :)
бтв какъв е тоя стар дизел дето тръгва от 5000 оборота...
те новите едвам ги правят да дигат толкова :)

Явно става въпрос за колата от профила му - 524td, 2.4 тд, 115к.с.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Яну 2008, 22:19

там спира подаването на въглища,а не да тръгва!той го казва момчето..
тва наистина са си страхотни,истински истории..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Назад към Страхотни истории