БМВ Сплотява
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ Сплотява
За пореден път се обеждавам че БМВ сплотява. че в тия кофтори има няква магия. и кара хората дето ги карат да имат оня пламък в очите
и да са озъбени като разцепени зелки от кеф
Днес имах малко работа до даначна служба излизам от една улица(сандански) и ще се пускам в движението по(никола петков) тва е до планет за пловдивчани
беше около 3 часа и движението там е ужас сигорно 5 минути трябва да чакам да се пусна и аз
обаче тамън си подава муцуната мойта грозна стара е28-ца и гледам как едно тъмно сиво е28 забива конта(спирачки) с опасност 2-3 коли да се натресат в него
и ми прави жест да мина
напрао умрях от густо душевна ножка си направих
а за това чуство допринесе това че пича беше на мойте години
и караше е28
за бога има млади хора който харесват старите коли а не тия новите пласмасови играчки(нищо лично)
след като ме пусна реших да покажа кво може старата школа и потеглих от 5000 оборота (с дизел съм и там помпата спира въглищата)
последва едно леко закускване на задницата
спряхме на светофара на руски пича беше ухилен като зелка и се кефеше не по малко от мен и ми паказваше стиснат ямрък и палец нагоре че тва е истината
след това покарахме малко заедно бипнахме си и пъщитата ни се разделиха
историята може да не е страхотна ма чуството дето изпитах неска беше страхотно
имая магията хораааа
П.С БМВ е28 с варненска регистрация
много тъмно сиво
човече оправи ми настроенито
и да са озъбени като разцепени зелки от кеф
Днес имах малко работа до даначна служба излизам от една улица(сандански) и ще се пускам в движението по(никола петков) тва е до планет за пловдивчани
беше около 3 часа и движението там е ужас сигорно 5 минути трябва да чакам да се пусна и аз
обаче тамън си подава муцуната мойта грозна стара е28-ца и гледам как едно тъмно сиво е28 забива конта(спирачки) с опасност 2-3 коли да се натресат в него
и ми прави жест да мина
напрао умрях от густо душевна ножка си направих
а за това чуство допринесе това че пича беше на мойте години

за бога има млади хора който харесват старите коли а не тия новите пласмасови играчки(нищо лично)
след като ме пусна реших да покажа кво може старата школа и потеглих от 5000 оборота (с дизел съм и там помпата спира въглищата)
последва едно леко закускване на задницата

спряхме на светофара на руски пича беше ухилен като зелка и се кефеше не по малко от мен и ми паказваше стиснат ямрък и палец нагоре че тва е истината
след това покарахме малко заедно бипнахме си и пъщитата ни се разделиха

историята може да не е страхотна ма чуството дето изпитах неска беше страхотно
имая магията хораааа
П.С БМВ е28 с варненска регистрация
много тъмно сиво
човече оправи ми настроенито

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
мда много познато страхотно чувство...
аз си карам така небрежен един път и гледам в огледалото една мноо синя е30-лачена,свети.аз ухилен до уши,на следващия светофар пича спира до мен,гледам пишлеме на мойте години.отворихме джамовете и му викам ухилен ей там ще отбия да си поговорим-оня и той ухилен ми казва същото.стана ми ясно че е от наще още кат му видях шапката-м повер
спираме,запознахме се и си гледаме колите.неговата изпъната,с жокери от DINAN,невероятна.мом4ето вика това е най яката кола дето съм имал и яко ухилен.погожорихме си към 30 мин,оказа се че пича бачка в дилършип на БМВ и ми каза че ще ме уреди с намаления за части щот неговата била същия модел кат моита и никой нямал да разбере
ааа да и ми даде един спортен филтър щот на него не му трябвал и се разделихме по живо по здраво-яко ухилени 
аз си карам така небрежен един път и гледам в огледалото една мноо синя е30-лачена,свети.аз ухилен до уши,на следващия светофар пича спира до мен,гледам пишлеме на мойте години.отворихме джамовете и му викам ухилен ей там ще отбия да си поговорим-оня и той ухилен ми казва същото.стана ми ясно че е от наще още кат му видях шапката-м повер

спираме,запознахме се и си гледаме колите.неговата изпъната,с жокери от DINAN,невероятна.мом4ето вика това е най яката кола дето съм имал и яко ухилен.погожорихме си към 30 мин,оказа се че пича бачка в дилършип на БМВ и ми каза че ще ме уреди с намаления за части щот неговата била същия модел кат моита и никой нямал да разбере

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
не е лошо това чувство
вие сте си секта знам ви аз вас
един път като се връщах по тракия след тунелите()имахте някакъв събор явно щото имаше много БМВ-та с номера по вратите
бтв какъв е тоя стар дизел дето тръгва от 5000 оборота...
те новите едвам ги правят да дигат толкова

един път като се връщах по тракия след тунелите()имахте някакъв събор явно щото имаше много БМВ-та с номера по вратите

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Случката ми напомня за едно пътуване по тракия април месец миналата година...прибирах се към София,то един пек,една скука...и си карах монотонно 150-160...лепна ми се отзад 7-чка с фейс лифт(2007),без да ми пуска дълги без нищо го пуснах...но пича неще да ме изпреварва...покарахме малко така,после той мина отпред...всеки завой красота - отстрани сме изглеждали като майка с малкото си,така сподели приятел,който задминахме
до София въпросния човек караше с мен и си правехме уникални слаломи между колите и платната по завоите...на светофара на горубляне спряхме един до друг,усмихнахме си се и по един високо вдигнат палец разменихме...та така,и след пластмаса тийм-а има фенове 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
майска вечер беше
гръмна ми дебитомера и го правихме с Kowalski до 12 вечерта.
както и да е оставих го пред тях обаче ме сърбеше да го пробвам как ще се държи и съотверно 10 мин по късно бях вече на светофава на горубляне и дружба 2, където спирам до отвратително наточена Е38-ца с 4 кюнеца, фейслифт и за цвят една страхотна мадама зад волата която нз защо ама и светеше тогава лампата тя я поогледах. стартирахме и до караулката всеки се закачаше с другия, след караулката вече закачането продължи с по високи скорости. на раздяла като тя ме задминаваше а аз отбивах за пловдив си направихме всеки на другия , жеста с палеца и така.
така че не сме само ентусиасти, има и ентусиастки и то много красиви
гръмна ми дебитомера и го правихме с Kowalski до 12 вечерта.
както и да е оставих го пред тях обаче ме сърбеше да го пробвам как ще се държи и съотверно 10 мин по късно бях вече на светофава на горубляне и дружба 2, където спирам до отвратително наточена Е38-ца с 4 кюнеца, фейслифт и за цвят една страхотна мадама зад волата която нз защо ама и светеше тогава лампата тя я поогледах. стартирахме и до караулката всеки се закачаше с другия, след караулката вече закачането продължи с по високи скорости. на раздяла като тя ме задминаваше а аз отбивах за пловдив си направихме всеки на другия , жеста с палеца и така.
така че не сме само ентусиасти, има и ентусиастки и то много красиви

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
мда.. и аз така преди време един го гоних да му кажа че ми харесва камбера на е36-цата му.. и накрая отби и изскача от колата и отваря багажника и си викам- са ша са стреляме ли и изскачам и аз и той ухилен вика - "чай си отворя бутилките!"...
магаретата ... през 9 планини..
магаретата ... през 9 планини..

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
dare__devil написа:не е лошо това чувство
Явно става въпрос за колата от профила му - 524td, 2.4 тд, 115к.с.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
там спира подаването на въглища,а не да тръгва!той го казва момчето..
тва наистина са си страхотни,истински истории..
тва наистина са си страхотни,истински истории..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
9 мнения
• Страница 1 от 1