Антиновина: Уволнен катаджия

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Антиновина: Уволнен катаджия

Мнение от MARFI » 15 Яну 2008, 16:00

Предупреждавам, че това все пак е Антиновина

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 16:06

Много тъжна история ... аз пък никога не съм давал рушвет на ченгета мамка му, затова пък си нося жабка пълна с фишчета, и актове си плащам - доде има точки - тъй ша е, кат свършат - ша карам гаджето да зима книжка да ме вози, тя барем е добро дете - хубаво ще кара... :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 15 Яну 2008, 16:11

Може да си възстановяваш имам човек за 50 пари.

Имам и човек за ликвидация на актове, ама не знам дали си такъв човек, в смисъл написал си, че си честен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 15 Яну 2008, 16:13

Тва верно не се бях замислял,че корупцията пести време :lol:
Работата е пито-платено!Понякога така става за едно кило телешки пържоли си изяждаш работата,която може да те храни цял живот ... :roll:
всеки сам избира на кой бряг да застане ....
С тази "антиновина" някой невинни шофьори на стари,невзрачни или "неизправни" коли са получили възмездие ;)
........ не ми било светило осветлението на рег.номер - ми да му еба майката - по пътищата се движат летящи ковчези,управлязани от пияни потенциални убийци,а на него проблема му е ,че не ми светил номера

Аре ся на борсата за безработни :evil: :twisted:

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 16:49

MARFI написа:Може да си възстановяваш имам човек за 50 пари.

Имам и човек за ликвидация на актове, ама не знам дали си такъв човек, в смисъл написал си, че си честен.

Нямам нужда, бате нито от единия, нито от другия. Останали са ми ~20 точки, пък аз си карам кротко, няма за какво да ме бият през ръцете толкоз.

Колкото до честен ... виждам се такъв да, но не им бутам пари не за това, а просто защото ако всички правеха като мен - нямаше да гледаме надменни физиономии, когато ни спре "сержант 5 лева" и същите нямаше да ми излизат с реплики от сорта на "ти нещо в обороти ли ми влизаш" като ме спре, аз закъснявам за работа и просто го питам ... "за какво ме спряхте"? Гледам да съм до колкото мога изряден и да не се занимавам с органите на реда, но пък като ми се отдаде случай - ги бия със закона по фуражките, щото съм си го научил и си го държа в жабаката - та от там и част от фишовете и няколко точки ...

Истината е, че блога ти ме накара да се замисля и за това, но простият факт е, че в държава с безумна бюрокрация като България корупцията ще си процъфтява ... хубаво е обаче да видя, че има и други хора които ако не правят, поне мислят за това ...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 15 Яну 2008, 18:33

Има има и аз съм със закона в жабката.
обичам BMW

Потребител
Аватар

Мнение от Harry » 15 Яну 2008, 21:22

Има 2 вариянта.
Първия е, когато си виновен и тогава в твой интерес е полицая да е корумпиран, защото 10-те или 5-те лв., които му дадеш ще ти спестят много време и главоболия свързани с актове.

Втория е, когато не си виновен, но се хващат за нещо.Примерно на мен искаха да ми пишат акт( след всякакви щателни проверки и след като всичко беше изрядно), за това че номера ми е мръсен.Друга случка прибирам се от едно заведение миналата седмица вечерта към 23:40 и ме спират на подуене.Бях пил една малка бира тоя ми вика "опаа отиде ти книжката" :mhihi: Казах му да даде дрегера да видя колко ми е отишла той не дава калъфа :mhihi: . Та ако човек не си знае правата в България ще го правят на луд не само по пътищата.

П.С. Корупция винаги ще има, не само в Бг!!
Work hard - play harder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 17 Яну 2008, 16:22

Мен ми направиха акт без вина казаха ми 4е съм минал на 4ервено, а аз минута и нещо вече си бях спрял след светофара и си ровех в телефона като ми почука на прозореца кукера и ми каза как съм минал на червено без каквато и да била логика при положение ,че съм спрял по собствено желание след светофара,аз се разбучах тои извика КАТ и ми написаха АКТ обжалвах го сега чакам резултат,и като писках номра на значката на ченгето дето ме спря ми каза с една цифра по малко от ссредата и то след като направих сверка го разбрах :))) искаше за пари да ме тармъчи но при положение ,ч е не съм виновен как да дам 10лв ,а сега ,ако не падне акта 50 лв :) е дъжавали е това

Аватар

Мнение от saarak » 17 Яну 2008, 16:59

Ем лошо - ко си нямал свидетел - ще плащаш, сигурен съм, но пък може поне да си доволен, че ще отидат в държавната хазна, а кукера ще пие 5 ракии по-малко - надявам се тая мисъл да те топли :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 17 Яну 2008, 17:27

ами да 4акам за обжалване пък да видим какво ще стане :) нямах свидетел , а той имаше още един униформен свидетел ;) квото стане :) Даже го накарах да се закалне да няма деца ,че е видял че съм минал на червено и се закле и после ми каза ,ч е имал едно дете :) ама планирал и още ;) даже се и прекръсти с кривите си пръсти :) ,но може да не е бил христянин :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 17 Яну 2008, 18:00

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 18 Яну 2008, 12:09

Мдаа повод за гордост е че някой не си е платил глобата...
Евала, скоро няма да се оправим, да знаете, ама не защото не можем, а защото не искаме.Порядъчна глупост.
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 18 Яну 2008, 16:03

MARFI, евалата пич! Много ми харесват статиите ти :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 18 Яну 2008, 22:55

Сърдечно благодаря AlpinaPower, когато имам време се опитвам да понашисвам нещо, защото колкото по-добре владее един човек езика си и колкото по-добре умее да се изразява на него, толкова по-силен и авторитетен би бил той в рамките на едно нормално демократично общество, каквото за жалост нашето не е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 19 Яну 2008, 11:00

Антиновина ?

Недай Боже на никой, но си представи, че си на мястото на бащата на момичето, което е в кома ударено от Ставийски, защото 10 мин преди удара полицайте са го спрели, полафили са, сигурно са взели нещо и са го пуснали. Антиновина. Ето заради такива като вас няма да се оправим, заради такива като вас е една от причината да ни викат, "новите голфаджии" ... :dunno: :no:

И не, няма 2 варианта колега, има само 1, ако искаме да варвим напред.

Баси, изнервих, се че дори и тук има толкова много хора с такова мислене. :evil: :evil: :evil:
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

Следваща

Назад към Страхотни истории