за съкращението на БМВ- то и още нещо ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Bmw325iMan
- Потребител
-
за съкращението на БМВ- то и още нещо ...
Нещо повече за мен.. Ами.. Възпитан съм в духа и традициите на селската аристокрация - от малък се научих как да се отнасям с дамите.. на 14 направих и първата си серенада - под терасата на Пенка, съседката.. Тогава разбрах и какво ускорение притежават падащите саксии.. два пъти..
Хората у село ми завиждат.. Все пак притежавам БМВ (това е съкратено от Бързото Магаре Ванко, за незапознатите) и често обикалям из центъра с него
Баба казва, че съм роден за банково дело - много съм пестелив. Пестим водата примерно - пролет се къпя у реката, лято се къпя у реката, есен се къпя пак у реката, а зимата.. е, тя колко е зимата
Въпреки това аз не искам да се обвързвам с банковото дело, че вече имам две висящи дела - за проникване с взлом в мазето с ракия на съседите и после за каране на комбайн в нетрезво състояние
Хората в този сайт са много невъзпитани.. Постоянно ми искат телефона - аз що декар картофи съм вадил за да си го платя, те ще ми го искат
Но въпреки всичко аз съм мил.. даже много съм мил
вчера измих двора пред къщата - 6 кофи вода отидоха, но сега свети в тъмното
Забравих да кажа - много се радвам на момченца тип "мъжко барби".. моля да ми пишат такива, отчаяно се надявам да си спомня две-три екзотични селски псувни марка "karucar deluxe"

Хората у село ми завиждат.. Все пак притежавам БМВ (това е съкратено от Бързото Магаре Ванко, за незапознатите) и често обикалям из центъра с него

Хората в този сайт са много невъзпитани.. Постоянно ми искат телефона - аз що декар картофи съм вадил за да си го платя, те ще ми го искат

Забравих да кажа - много се радвам на момченца тип "мъжко барби".. моля да ми пишат такива, отчаяно се надявам да си спомня две-три екзотични селски псувни марка "karucar deluxe"

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- ТУРБО
- луд с палатка
-