Кофти неделен ден

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Кофти неделен ден

Мнение от body » 04 Ное 2007, 20:06

Днес на слизане от Пампорово един кретен с чисто новичко Мицубиши Колт PB9090BM щеше да се натресе в мен ако на му бях направил неволно място.Пред мен колона аз карам 5 км така и не изпреварвам(нещо не привично за мен) защото си говоря с приятелката и слушам музика и не ми се напряга излишно.Този с Колт-а се лепна за мен и постоянно нервничи и криволичи отзад.Движението беше доста натоварено а колоната доста голяма.Колата пред мен точно след един завой решава да спира внезапно с мигач в последния момент,аз го заобикалям псувайки го и настъпвам за да стопя дистанцията която се е получила между мен и колоната.Този с Колта прави същото.Да но след секунди виждам че дистанцията се топи доста бързо,набивам спирачки айбиес-а сработва с леко ляв волан спирам на осовата и на около 1 метър от този пред мен зад мен клаксон и виждам че колта ме подминава отдясно в банкета с пушилки.Оказва се че някакъв нещастник решава да завива към бензиностанция в другото платно(против правилата разбира се)Този с Колта до Пловдив караше като новобранец после.
На влизане в Пловдив верижна катастрофа с 4 коли 1 км по нататък пак верижна с 3 коли.
Прибирам си преди малко колата в гаража един ми спрял пред гаража,докато се разправям с него една патка сгъна калника на една паркирана до нас кола.
На Бачковския манастир един с Сиво Пежо 206 караше от манастира надолу по паважа където обикновено както и днес вървят хора с пълна газ(то тая въшка само надолу върви и той явно беше решил да докажа на приятелката си че е гъзар

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 04 Ное 2007, 21:34

то за тва има един лаф '' неделните шофери '' :mhihi:
така е става все по-гадно и по-гадно неможе да си караш нормално ми требва да се пазиш от малоумници :evil:
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 04 Ное 2007, 22:25

и мене днеска щеше да ме отнесе едно ауди а4 2002 година...че и в града...карам аз по главна улица с около 50км и тоя излиза от една пряка която е на около 5-6 метра пред мен,без да спре,а да се огледа да неговорим...от там едни кучки набивам зверски,абс-а кове,колана ме пристяга въртя геврека че и му свиря през същото време :mhihi: (много ми помогна тва че небях заел стойка тип:Вин Дизел а си карах на 9:15),избегнахме го...моя човек искаше със все колан да излиза да му чупи канчето ама всичко са размина със няколко поздрава за майка му... :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Ное 2007, 0:30

Писането на заглавия на теми с главни букви е забранено!
Коригирах го, но нека не се повтаря.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Ное 2007, 0:55

аз пък днес по околовръстно яко задръствания и рейсове и тирове и коли и сички излезнали да карат и така яко задръствания и пеша по бързо се движиш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Ное 2007, 10:22

SpeeD_GT написа:то за тва има един лаф '' неделните шофери '' :mhihi:
така е става все по-гадно и по-гадно неможе да си караш нормално ми требва да се пазиш от малоумници :evil:

да :lol: :lol: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 05 Ное 2007, 14:56

Кофти работа с тия "неделните шофьори" имам чувството че половината са карали курсовите при Стиви Уондър :mhihi: .Честно направо ме е страх да карам извън градско вече.Преди месец се прибирам от Балчик,бях ходил малко на разходка, и гледам некав трабант по таван в канавката.На другия ден чета вестника и :shock: клетника починал,защото карал неисправна кола - бил си вързал носача с тел.Пък отделно нея вечер на 2 пъти некви кавали в ОРЕЛи искаха да ми се качат на бъбрека.Такива некви ужаси около черноморието.Така,че пожелавам на всички колеги здрави нерви и много безаварийни километри :D

Назад към Страхотни истории