За Мерцедесите и тарикатите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

За Мерцедесите и тарикатите

Мнение от Slavi_m » 11 Окт 2007, 19:32

Историята ще я разкажа накратко,защото още ми държи... :evil:

Днес 17:30 Симеоновско шосе...
От околовръстното посока Студентски град,малко преди х-л Амбасадор-отивам на лекция!Бързам,защото може да закъснея,остават ми някакви си 5-10 мин още..След 'зеленото' на светофара 'горе' се спускам надолу с повече газ от обикновено по обясними причини,слушам музика и вече мисля къде ще паркирам,когато пристигна.Скоростта вече е към 60км/ч (трошката все пак не може да се кара бързо,не си мислете,че съм стигнал 300)В ляво от мен са се наредили плътно две дълги редици от колите,чакащи в задръстване (насрещното платно) Давам мигач и изпреварвам от ляво и след още две секунди !!! виждам как Мерцедес С клас излиза от редицата и влиза в моето платно :!: :evil: С мисълта как всички в моята посока ще мъ направят път дори и да се движат и ще изпревари всички :!:

От там - спирачки,успявам да спра на един метър от него,пускам...след което БААААААМ як удар отзад,при което болтовете на седалката се откъртват :!: :!: и минавам на 5 метра зад Мерцедеса тъй като завих да не го блъсна...на сол!
******* си продължи...в нашето платно...ей така просто..
КАТ,глупости,писане,някои хора предвидливо бяха записали номера на виновника обаче обяснението е че ако той не е участник -няма значение!(май трябваше да сго изпраскам с всичка сила а?)

Това е всичко! Всички тарикатчета като него,знам че има такива в този форум и даже и не са малко :!: :!: им пожелавам следващия човек като мен,който е тръгнал на работа,на лекция или просто на разходка някъде ДА НЕ УСПЕЕ ДА СПРЕ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Окт 2007, 19:54

кво да ти кажа...
преди една седмица срещу мен излезе от десен завой в моето платно пак мерцедес (300 май), със около 70-80 и аз със 60-70... до мен имаше кола, а той изпреварваше две една до друга в неговото платно... спирачки колкото можех все пак бях в завой, той не намали :shock: - виждах вече как ми влиза в капака на 3-4 метра пред мен, просто вече инстинктивно свих на дясно (въобще забравих за колата до мен), в този момент за мой късмет, тя ме изпревари и се разминахме на сантиметри. :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 11 Окт 2007, 19:57

Нормално да те е яд на подобни изроски поведения на пътя :evil: .. но не трябва да те е яд на мерцедеса а на идиота който е карал .. верно че повечето "шофьори" дето са притежатели на пътищата карат мерцедеси но аз с бащата като пътувах за Варна един път неква мадама със 1-ва серия 180d на десен завой двулентов път изпревари колона от 15-20 коли ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 11 Окт 2007, 23:59

ge6pen4 написа:Нормално да те е яд на подобни изроски поведения на пътя :evil: .. но не трябва да те е яд на мерцедеса а на идиота който е карал .. верно че повечето "шофьори" дето са притежатели на пътищата карат мерцедеси но аз с бащата като пътувах за Варна един път неква мадама със 1-ва серия 180d на десен завой двулентов път изпревари колона от 15-20 коли ...

то тфа не зависи от колата .. комплексите не жалят никои ;)
а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Bmw 325 E36 » 12 Окт 2007, 0:08

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Тея каравани ги карат,някви тюфлеци дет не могат да си видят уная работа,мразя мерцедес много и то,колите за мене са ауди и бмв

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Окт 2007, 0:16

Гадно се е получило. Абе мани в София майката си *!*#$!$ вече. Имам чуството, че сме в Индия там на клипчето дето се разминават 1 покрай друг.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Окт 2007, 0:24

bam-bam написа:а и новия голф заместник е вече на всеки метър и става страшно с тея бръзи шестаци :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти да не избиваш комплекси,че караш 4 цилиндрова печка,та постоянно говориш за тия шестаци? :mhihi: :mhihi:
В темата идваше реч за мерцове и за некфа кифла с 1серия 118d...кфо си баба знае,тфа си пее :winky:
П.С. Слави,искренни съболезнования,но нищо не можеш да промениш,ние от разстояние още по-малко...освен солидарности,друго няма какво да ти кажа :confused:
Важното е,че ти си невредим ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Окт 2007, 0:37

Малко оффтопик...
Абе вас немога да ви разбера, дето само се търкате с тия 4 и 6 цилиндъра. Ако можеха от US форума да разберат тука за кви глупости се дъвчете, хората щяха да си завещаят 328ците и M3-ките и да умрат от смях...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Окт 2007, 0:39

zBoost написа:...

А де...
:roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 12 Окт 2007, 8:23

Сори Слави случвасе, продължи напред и това е просто има всякакви тъпаци мен с Корсата колко Е36-тици са ме засичали ти си бил свидетел хора всякакви :confused:
Шофер без катастрофа няма май.Даже и да си минаваш на зелено някой може да те удари.Нали така ударих мерцедеса, карам си с доволната скорост от 70-80 и верно над допустимата за което си е моя изцяло вината, но все пак на голям път с предимство и в слънчев ден и 3 ленти е да го еба няма с 50 да карам всеедно по България да караш с толко.Някакво хлапе решава да мине на червено и завива в моята посока и после в опита да ми направи път ме засича и го удрям отзад.Даже и си имах акт за несъобразена скорост въпреки, че си имаше и той за минаване на червено и предизвикване на ПТП.
АКо беше ударил мерцедеса след като те е засекал отзад на теб щяха да напишат акта сигурно.Ще кажат това което винаги казват карал си бързо засякъл те е ама ти го удряш отзад а не в вратите следователно си виновен.Несъобразена скорост, закона е малко гаден.Абе ти се радваи, че човек не ти е изкочил, че удариш ли го после ако ще и той най-виновния да е ти си си загазил.Какво ти дреме за ламарината нали си жив и здрав :winky:

П.С
Винаги когато изпреварваш колона карай с внимание точно еи заради такива, винаги когато изпреварваш спрял автобус на спирка очакваи да изтича някой дори, винаги караи на фарове за да им блестиш в огледалата и за да те виждат, ако не са погледнали да им привлечеш вниманието, винаги когато си на магистрала и изпреварваш и караш по-бързо дръж пуснат левия мигач през цялото време за да привличаш вниманието на разсеяните защото ако си с 130-150 и те засече става мазало още по-упасно.обикновенно човек се удря заради други ;) Да си шофьор не е само да даваш газ и спираш ами и да преценяваш правилно кога може и кога неможе и дали колата ти става за дадено нещо.Ти си млад ше се научиш.Не те критикувам ако е така като го казваш не е имало сигурно какво да направиш незнам, но внимава повече.Преценяваи всичко спазваи дистанция, не се лепи зад някой дори и то приятел, ако не си сигурен, че имаш добри спирачки на колата или добра кола просто и пак не го прави ако е на непознат, защото може да ти погоди номер.Има доста неща на който човек се учи всеки ден :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 12 Окт 2007, 8:33

Миналата година един приятел си отиде заради циданин който бе взел книжка 2 дена преди това ... моя приятел се прибирал от работа с мотора карал със 60 и циганина с ладата му отнема предимството и се блъскат челно ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 12 Окт 2007, 8:55

слави в крайна сметка закона е прав..и в Гърция знам такива случай защото на един познат се случи същото да избегне една п**** със смарт и айде тоталка колата...само че момичето нямаше никакви щети даже не са се докоснали...макар че останала ченгетата я изпратиха понеже няма никакво участие в сблъсъка...свидетел трябва да имаш до тебе за да може да стане нещо но в крайна сметка другия който те удари отзад ще те плаща така че спокойно
тези тарикатчета с бръсната квадратна глава,дебел ланец и стероидни мускули са само въздух напомпан...не ми се случило да се разправям с такъв но знам примери където се молят като путки...пресен случай който ми разказал вуйчо ми но не стигна медийте (естествено) как един такъв с АМГ започнал да кара рисково в улиците на Солун...до 5 минути бива заклещен,изкаран през прозореца и айде в следствието и колата му бива разкостена до основи за наркотици и т.н....нищо не било намерено и въпросния пич излязъл след солидна глоба......вуйчо ми е с много висок чин в полицията

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 12 Окт 2007, 9:08

преди често засичах един дипломатически мерцедес на скобелев карайки в мойто платно опитвайки се да изпревари всички от руски до петте. Нито един път не му направих място, да си ходи в задръстването. Почти всеки път като ме дивеше и ми маха с ръка от вътре да му освободя лентата и да мина в дясната свободна - къв е тоя. Ако някой път тръгна по-късно за работа, го виждам същия вече стигнал малко след Гурко и прави ляв завой от Васил Левски на двойна непрекъсната и като го мерна там минавам баааавно покрай него в най-лявата лента да дойдат по-бързо колите зад мене и да си чака още :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 12 Окт 2007, 9:09

_BoBI_ написа:АКо беше ударил мерцедеса след като те е засекал отзад... Ще кажат това което винаги казват карал си бързо засякъл те е ама ти го удряш отзад а не в вратите...

Slavi_m написа:...са се наредили плътно две дълги редици от колите,чакащи в задръстване (насрещното платно)...виждам как Мерцедес С клас излиза от редицата и влиза в моето платно

******* си продължи...в нашето платно...ей така просто...

Струва ми се, че тук не става дума за засичане, иде реч за директно навлизане на идиота в насрещното и безгрижно каране срещу Слави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 12 Окт 2007, 9:26

Слави много кофти за случката,но ламарини се оправят не се ядосвай много щом си жив и здрав значи всичко е ок.Аз преди няколко месеца имах същата случка на същото място само че без удар за моя радост.Пак така си карам по Симеоновско посока Студентски град и сам в лявата лента/в дясно имаше други коли/и пак в посока околовръстното яко колона и някакъв тарикат излиза от колоната и тръгва в насрещното т.е в моето плътно и си мисли че ще му се направи път да мине и да не се ударим,е да ама не :mhihi: аз си карам срещу него и като видя че нямам намерение де се дърпам и да му правя път да си кара пича в насрещното изви яко волана на ляво и излезе на бързо в тревата до нащо дясно платно :mhihi: .И на мен ми се спече за секунди лайното че ще се ударим челно ама тоя си мисля че ще се замисли друг път като изпреварва две колони дали да кара в насрещното и дали е толко голям гъзар като е в хубава кола :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории