разкази от 1001 нощ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

разкази от 1001 нощ

Мнение от Stanchev » 13 Сеп 2007, 12:40

:mhihi: снощи се попиках от смях, докато си седях пред нас некъв безгрижник, явно му беше скучно и реши да си убие времето с мохабет :) били му откраднали колата.. питам аз каква е и той вика мерцедес 190. викам абе верно ли крадат толкова стари коли, а той ми каза, че била на 7 (седем) години! разбрах го за какво иде реч и викам с тоя ще е интересно...аз си бех облегнал на колата и са се чуди как да подхване и почна да ми говори за БМВ :mhihi: аз разбира се се правя на хал-хабер и така почна да ми обяснява за някакво БМВ 750 на негов познат било 8 цилиндъра, 525 коня, двуместно, с някакви електрически плаки на стъклата (натискаш копче и застават зад стъклото - демек стават жълти за мъгла) :mhihi: едвам се сдържах да не изпадна в истеричен смях, като вместо смях кашлях нарочно, иначе щех да му се изсмея много брутално в кривата зелка :D бил на негов познат въпросното бмв, ама не го карал много, щото горяло 28/100 :D един път си карал със 120 мили в час или било равно на 160 км/ч :lol: някакви полицаи със СПОРТНИ мотори ямаха :lol: се опитали да го спрат, ама той си помислил, че искали да се състезават и като настъпал колата от 120 мили/ч (или 160км/ч :mhihi: ) почнала да върти гуми и ги загубил в огледалото за 10 секунди :help:
въпросното бмв струвало 540,000 ДМ. повтарям 540,000 ДМ :mhihi:

друг негов познат :mhihi: имал порше (от тия най-спортните) (не можа да ми каже кой точно модел :D ) било 12 (дванадесет) цилиндрово и компресор с 635 конски сили :mhihi: двигателя бил толкова добре подреден, че не можела да се мушне отвертка, абе самолет! и си викам аз на акъла я тоя като ме е хванал за боядисано канарче да се изгавря и аз и му викам :"брей, с такъв голям двигател сигурно ПРЕДНИЦАТА е бая голяма" и нашия човек изръси :" какво говориш, половината кола е преден капак" :D :D :mhihi:

изръси и куп други глупости, ама така и не ги запомних, от сорта на предавателно число на КАРДАНА. както и да е забавлявах се аз от сърце и в един момент ми заявява:
Айде аз требе да си тръгвам, че магазина ще затвори.
явно му беше свършила ракията :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 13 Сеп 2007, 12:48

тоя индивид май не е изтрезнял от началото на 90те,когато се говореха подобни глупости и хората вярваха 100 процентово :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Сеп 2007, 14:37

Веднъж виждам един приятел с едно момче, и ми викат айде да ни метнеш до еди каде си, викам им айде скачайте. И въпросното момче кат почна да ми разправя "Карах една БМВ 3ка от по новите, 318 220 коня" и ми стана интересно, и кат започна да ми разправя как от един светофар до другя кадето я има я няма 300 метра бил вдигал 200, само го прекъснах и му казах да види задния прозорец, икат видя стикера млъкна. А той караше един форд фиеста отзад беше налепил секви лепенки ///М, ГСИ, ГТИ...

младши ентусиаст
Аватар

Re: разкази от 1001 нощ

Мнение от NStorm » 13 Сеп 2007, 15:09

Stanchev написа: :mhihi: едвам се сдържах да не изпадна в истеричен смях, като вместо смях кашлях нарочно...

:ahah: :ahah:
Просто си представям картинката.
:yes:
21/02/08...speechless

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Сеп 2007, 17:20

Иво, ти на голям образ си попаднал :mhihi:
Колегата екзотик е прав със "замръзването" в началото на 90-те години :D

Тая история с гонката с ямахите ми напомни за една такава ненормална история ,която bawarka ми разказа - пак някакъв такъв оратор й разправял за някакво Порше и тамън вдигнал 300 и включил вместо 6-та - задна и като подал газ и гумите започнали да пушат на заден ход ,но той човека добре ,че веднага се усетил та натиснал съединителя и включил 6-та и си продължил :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тя е русичка мацка ,но не е глупава и то никак :mhihi: :mhihi: :mhihi: Та така с вълшебствата :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 13 Сеп 2007, 18:05

Че къде е шеста та вместо нея включил задна. :mhihi: :mhihi:

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 13 Сеп 2007, 19:32

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Жорка те хората кат карат мотори спират под някоя градска лампа гледат километража 260км/ч и продължават , ко разбираш ти :mhihi:
Други пък толкоз бързо минават пред блока , че не успяват да спрат да вземат приятелите си , че и на завоите с мотор Harley-Davidson си опират каските в земята :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Създатели много ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 13 Сеп 2007, 20:02

BMWACSCHNITZER написа:Че къде е шеста та вместо нея включил задна. :mhihi: :mhihi:

Тоя па,нали пише R ,човека е искал да включи на рали. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 13 Сеп 2007, 20:07

GVT написа:
BMWACSCHNITZER написа:Че къде е шеста та вместо нея включил задна. :mhihi: :mhihi:

Тоя па,нали пише R ,човека е искал да включи на рали. :mhihi: :mhihi:
А вместо тва тръгнал назад,фалшиви поршета. :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Сеп 2007, 22:05

черпи ли го накрая поне за хубавия филм с цветни картинки :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Сеп 2007, 23:12

bawarka написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
Жорка те хората кат карат мотори спират под някоя градска лампа гледат километража 260км/ч и продължават , ко разбираш ти :mhihi:
Други пък толкоз бързо минават пред блока , че не успяват да спрат да вземат приятелите си , че и на завоите с мотор Harley-Davidson си опират каските в земята :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Създатели много ....

Миналия месец докато те чакахме на Лукойла във Варна, до нас на съседната маса имаше три образа с анцузи. В бензиностанцията влезе някаква засукана млада дама и застана на барплота да си чака кафето и тези като я видяха и се почна на висок глас:
"Аз вчера карах Опел Калибра битурбо, 465коня (как пък го изчисли), с ксенон и на двата предни фара и на стоповете също. Много ми хареса и тия дни като взема парата ще го капарирам. Струва 60 бона" :shock: :mhihi:
В тоя момент ми приседна кроасана от смях :mhihi:

Мацката си излезе, десет минути след това тия си тръгнаха с ....Опел Кадет :D

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 14 Сеп 2007, 9:41

!!Asen_X написа:Миналия месец докато те чакахме на Лукойла във Варна.......

Ама големи сте мръсници,идвате по Варна и не се обаждате....
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 14 Сеп 2007, 10:14

най големи фантазмагории съм слушал от мотористи :!: карам си вика с 260км /Ч ей така по магистралата и се кефя и ме настига едно БМВкато твойто демек Е34 -софиянец с една яка п**** отпреде и тя ми показа среден пръст :mhihi: как я видя при таа скорост тоя среден пръст :mhihi: както и да е-продължавам :?: ядосах се аз газ газ газ 280-290 тва БМВ не моа го стигна-напрао взе да изчезва :!: :mhihi: ква е тая Е34ка кво е тна чудо ве :mhihi: или май километражчето на мотора показва по хавата си :mhihi: същия юнак ми казва така -Аз като изляза от Севлиево карам си 300-300-300 и съм в Ловеч.Искам да кажа че Валентино Роси може пасти да яде пред тоа наш юнак :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 14 Сеп 2007, 20:14

!!Asen_X написа:Миналия месец докато те чакахме на Лукойла във Варна, до нас на съседната маса имаше три образа с анцузи. В бензиностанцията влезе някаква засукана млада дама и застана на барплота да си чака кафето и тези като я видяха и се почна на висок глас:
"Аз вчера карах Опел Калибра битурбо, 465коня (как пък го изчисли), с ксенон и на двата предни фара и на стоповете също. Много ми хареса и тия дни като взема парата ще го капарирам. Струва 60 бона" :shock: :mhihi:
В тоя момент ми приседна кроасана от смях :mhihi:

Мацката си излезе, десет минути след това тия си тръгнаха с ....Опел Кадет :D

хахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: с ксенон на стоповете :mhihi: :mhihi: :mhihi: тва е било само за снимане и после да се пише по дебелите книги :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 14 Сеп 2007, 20:20

!!Asen_X написа:Миналия месец докато те чакахме на Лукойла във Варна, до нас на съседната маса имаше три образа с анцузи......:D

:mhihi:
Тези тримцата ги зная , те са циментирани на тази триместна масичка.
Последния път като ходих до там , да си търся крушки за къси , един от тези започна да разправя как джантите ми били от М6 :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории