Засада на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Засада на пътя
Днеска сутринта отивайки към НСА на изпит(живея в Бояна) реших, че в 9.30 на околовръстното е голямо задръстване и ще е по-добре да мина през Симеоново. Всичко си вървеше нормално, обичайния трафик за това време, докато не стигнах до самото начало на Драгалевци, където има дълъг ляв завой и след него много дупки и автобусна спирка при тях(този завой често го изпускат маршрутките и се удрят в стената, а и след дъжд се образува голяма локва). Та карам си аз в колоната и чакам реда си да премина дупките, когато видях как някакъв мъж е хванал камък колкото мъжки юмрук и го запраща директно по колата отпред
. Не видях дали я оцели, камъка мина под колата, а хората отпред не реагираха. В следващия момент виждам как лудия се навежда да търси камък, от там газ до ламаринита през дупките и ми се размина(по-скоро на оня му се размина, щото с колегата до мен вече се бяхме настроили за бой). Поглеждам в огледалото и виждам как човека запраща камък по колата зад мен и я уцелва в дясната врата, и се навежда за още камъни. Никой не слезна да му търси сметка
На връщане, по обяд мислех да мина по околовръстното, опасявайки се от засади по пътя, но като видях какво задръстване е, реших че ще е пак през Драгалевци, пък все някой можеше да го е набил вече или да са го арестували. Озъртайки се стигнах до онзи завой и познайте, човека си стоеше на едни стълби и си гледаше колите. Сигурно се подготвяше за следващата си атака 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами да беше слезнал и да му беше вкарал един-два бре. Утре пак ще е там и може твоята кола да е "на линията на огъня".

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Случката се развива към 23 часа
Аве един луд ми беше целил бившата кола с камъни. Слязах наи културно счупих го от бои и си викнах ченгетата. Доидоха и за моя изненада ТОЗ ЛУД ве и от ИЩЕЦ станах обвиняем. Направо се бях обънал в кожата си. Тез закона ги защитавал. ЯДОСАХ СЕ ПОЩУРЯХ.
Доидоха 2 патрулки след 30 мин кат бях ги извикал, общо 7 ченгели.
Викат ми че за тоя много пъти били викани и нямали какво да му сторят. Не успях да повярвам , всичко си мислих че съм чувал от полицаи.
ВИкам на Куките , ХУУ СЯ НЯМА ГО ПРИБЕРЕТЕ . Я СИ ПОМИСЛЕТЕ УТРЕ ЖЕНИТЕ ВИ СЕ РАЗХОЖДАТ И ТОЯ С НЯКОИ КАМЪК МИНЕ И ГО ВКАРА В ЛИЦАТА ИМ. Е ОНИЯ МЛЪКНАХА И СЕ ЗАМИСЛИХА.
Ся тоз дет го видя там го спуквам от бои
Аве един луд ми беше целил бившата кола с камъни. Слязах наи културно счупих го от бои и си викнах ченгетата. Доидоха и за моя изненада ТОЗ ЛУД ве и от ИЩЕЦ станах обвиняем. Направо се бях обънал в кожата си. Тез закона ги защитавал. ЯДОСАХ СЕ ПОЩУРЯХ.
Доидоха 2 патрулки след 30 мин кат бях ги извикал, общо 7 ченгели.
Викат ми че за тоя много пъти били викани и нямали какво да му сторят. Не успях да повярвам , всичко си мислих че съм чувал от полицаи.
ВИкам на Куките , ХУУ СЯ НЯМА ГО ПРИБЕРЕТЕ . Я СИ ПОМИСЛЕТЕ УТРЕ ЖЕНИТЕ ВИ СЕ РАЗХОЖДАТ И ТОЯ С НЯКОИ КАМЪК МИНЕ И ГО ВКАРА В ЛИЦАТА ИМ. Е ОНИЯ МЛЪКНАХА И СЕ ЗАМИСЛИХА.
Ся тоз дет го видя там го спуквам от бои

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве тоя един път беше нацелил един познат и си го беше получил.... явно не му стига ...
или си има некви ментални проблеми
или си има некви ментални проблеми
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Azrail
- UFO Pilot
-
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
съгласен съм с TheBoss трябвало е да се вържеш и да му смелиш фейса и да го риташ докато целия не смени половината цветове на дъгата 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- ///peter
- старши ентусиаст