порязаха ме

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Golf killer
Аватар

порязаха ме

Мнение от E34Power » 19 Юни 2007, 20:23

Та случката се развива в събота късен слетобед, след дъжда градушката и всичко дето се изсипа от небето тогава. Пускам се по бул.Васил Левски посока сточна гара, в първия момент виждам кръговото и ното един човек или МПС :shock: , веднага в главата ми се върти някакъв дрифт :twisted: и с влизането в кръговото леко пързаляне, после вднага в към ул. козлодуй в посока орландовци, задницата тръгва на другата страна , а аз виждам как зеления сжетофар стана жълт много бързо. Казвам си за кво да спирам само да си развалям дрифта, а то нема живо пиле, още газ цялото платно е само за мене, точно я изправям и греда :cop: , след документите -ченгето- знаеш ли що те спирам, аз викам абе сещам се - ченгето- защо минаваш на червено , а аз - жълто беше, ченгето - кво работиш, аз карам бус из софия що, ченгето- ти и буса така ли го караш , аз- не бе аз без да искам !!! И така след две- три минути пазарене аз се разделих с 10лв. а ченгето с документите ми и после всичко по старо му :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Юни 2007, 21:45

нищо ново :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Юни 2007, 22:35

пак си минал тънко по новите закони ше треа 20тачета да си нозим вече :lol:
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 19 Юни 2007, 23:14

аз си мислех че нещо за дрифта ше ми кажат, а те за жълто-червеното се хванаха 8)

Назад към Страхотни истории