Ключови приключения

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Ключови приключения

Мнение от Flash » 19 Юни 2007, 1:13

Цялата история свърши един час, преди да започна да пиша тази тема. А започна преди четири....

Ж.К. Обеля 1. Тих квартал във северозападния край на София, допреди десетина години китно селце. Една кръчмичка внася разнообразие във сивия и до болка познат пейзаж. Намира се точно до мостчето с рекичката. Сервира се боб чорба, кебапченца, биричка и т.н. Абе, обикновенно квартално кръчме, много уютно и приветливо. Барманката (и шефка) е една женица на 35 години, доста младолика за годините си и притежателка на много поддържано сиво Volvo 440. Та точно за него става въпрос сега... :mhihi:

Как започна цялата история...
Влизам си аз, малко обмяна на "кво стаа ве комши, "оо Флашчо, ти си довлече г*зо най-накрая и т.н." и започвам да наливам гориво в пресушения ми резервоар. 1,2,3..4.....5..........6.......... . Тъкмо Вили (така се казва барманката) ми отваря седмата и мойте приятели се изнасят. Дотук добре.....

....докато на Вилчето не и хрумва да си налее бензинец в колата, защото е почти под резервата :mhihi: , а живее в Дървеница. Излиза с бодра крачка, изключва алармата, отваря задната врата (скъпоценната течност се намира на постелката във 10 литрова бутилка от минерална вода) и .. "Алелееее майкоооо, да му $@#&^$! ^&@#^&^ (&&!^%$@ Ъ*&*%*&)%$(*&.........." Скачам аз, викам са ша са напраа на разбирач нещо :mhihi: ", отивам и гледам три четвърти от тубичката, разсипани долу на килимчето, а под колата огромна локва :( ... То не бяха клевети, то не псува сама себе си :mhihi: ... Абе, мани.... И сега започва истинската история :mhihi: ...

Като видя какво е положението, като спомена роднините до девето коляно на свободно избран жител на света, тя реши да сипе в резервоара това, което е останало в шишето. Е хубаво. Отвори багажника, взе си фунията (страхотна е, искам и аз такава :confused: ) и започна да налива. През това време не спираше да бълва нарицания и определения за незнайно кой или коя :mhihi: ..... Свърши с операцията и .. "А! Къде ми е ключа бе, Боби???!!" .... Ха, сега де :mhihi: .
Първоначалната дестинация на търсене, бе джобовете на Вили, после вътре в заведението. Няма ги! То трева ли не тъпкахме, да не би случайно да ги е метнала в нея в пристъп на уплаха (защото беше с цигара в уста, когато видя локвата от бензин и цигарата отхвърча на 57 метра в тревата :mhihi: ), абе направо изтърбушихме горкия автомобил...

След 3 часа.... :mhihi:

За 2473 път ровя в багажника и по едно време гениалният ми мозък изцикли това, че "абе тя нали вади фунията от багажника, в момента той е отворен и не е затварян от тогава, от когато се изгубиха ключовете, а той се отваря с ключове!" .. Свалям аз вратата и какво да видя - панела за алармата комплект с ключовете се поклащат като увиснал х*й на ураганен ветър :mhihi: .... То после не беше смях, то не беше рев от радост.......

Е отнесох си и една бира за без пари се пак :mhihi: ..

такива ми ти работи.....
Последна промяна Flash на 19 Юни 2007, 1:19, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 19 Юни 2007, 8:59

аз очаквах накрая вилито да ти каже...
"Оооо какъв си рицар намери ми ключове как ще мога да ти отблагодаря тази жест..ама това меча ли ти е?СЛУРП СЛУРП " и по време на свирчока излиза от треволяците бай Еразиел:
"Лок Тар!Фра пе! "
Виждайки кака Вили как се изповядва на светия Хуй се нервира и почва да върти неговия меч със сила и точност както Даймбаг дарел прави хедбангинг на Озфест 2002,при което учелва кака вили по главата и мозъка й се разпилява на треволяка...С опулени очи Еразиел гледа ту мозъка на девойчето по треволяка ту устата й да продължава да "мъчи" бай фласчо...Фласчо вика "Пмогни брат!Тя ми изсмукала пикочния мехур и продължава до панкреаса." В онзи момент отваря торбата с еликзирите при което странна светлина излиза от нея,небето стана мрачно,прошепнал стари паганистични думи които идват от времето на Средната Земя когато Гандалф се мъчеше да сере зад храсталаците на къщата на Фродо и уви...нещо мен ме хвана срането и ще се видим след половин час :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 19 Юни 2007, 9:35

grnka написа:аз очаквах накрая вилито да ти каже...
"Оооо какъв си рицар намери ми ключове как ще мога да ти отблагодаря тази жест..ама това меча ли ти е?СЛУРП СЛУРП " и по време на свирчока излиза от треволяците бай Еразиел:
"Лок Тар!Фра пе! "

БАХАХАХХАХААААААА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Юни 2007, 10:46

Да и аз мислех, че ще я онодиш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 19 Юни 2007, 11:07

" :P

..нема такъв смех.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 19 Юни 2007, 11:49

grnka написа:...

Бате ти изби рибата :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юни 2007, 4:05

И аз си мислех, че ще и го потъркаш накрая... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 20 Юни 2007, 9:20

Перверзници!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз па мислех, че накрая цигарата ша падне в излятото и автомобилът ша са взриви :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юни 2007, 9:21

logout написа:Перверзници!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз па мислех, че накрая цигарата ша падне в излятото и автомобилът ша са взриви :mhihi:

Много си наивен, щеха да го кажат по радиоточката... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 20 Юни 2007, 18:54

ооо да Вили ... шнела шнела ;) хихиих

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Юни 2007, 21:18

"Лок Тар!Фра пе! "
Виждайки кака Вили как се изповядва на светия Хуй се нервира и почва да върти неговия меч със сила и точност както Даймбаг дарел прави хедбангинг на Озфест 2002,при което учелва кака вили по главата и мозъка й се разпилява на треволяка...С опулени очи Еразиел гледа ту мозъка на девойчето по треволяка ту устата й да продължава да "мъчи" бай фласчо...Фласчо вика "Пмогни брат!Тя ми изсмукала пикочния мехур и продължава до панкреаса." В онзи момент отваря торбата с еликзирите при което странна светлина излиза от нея,небето стана мрачно,прошепнал стари паганистични думи които идват от времето на Средната Земя когато Гандалф се мъчеше да сере зад храсталаците на къщата на Фродо и уви...нещо мен ме хвана срането и ще се видим след половин час :P

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 21 Юни 2007, 0:16

:mhihi: :mhihi: :mhihi: наистина си е забавна историята...още едно доказателство,че на жените не трябва за раздават книжки така.... :mhihi:
Изображение

Назад към Страхотни истории