Кола с диван

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кола с диван

Мнение от MARFI » 20 Май 2007, 3:40

В историята, която ще Ви разкажа няма бмв, герой са Фиат 1100 Опел Капитан и един Буик:)

С една приятелка решаваме да идем на кино, спираме пред Арената до нас (Арена Запад) купуваме билети и разбираме, че филма е след 30 минути и момичето ме пита:

Марфи, кфо ще прайм 30 минути?

И аз ми не знам ела да се разходим.

И ходим ние по паркинга към колата и тя вика, ей Марфи виж у тоя Варбург като я няма тая издутина по средата между двете седалки колко място има и колко по-социална кола, как може да се гушкат хората вътре много гот.

Айде качвай се на колата да ти покажа едни стари коли дето отпред имат цяла седалка, като диван направо.

И тя ау найстина ли, ма наблизо ли е, айде, айде!

И тръгваме, мястото е до ХЕЙ, има един старец с един гараж, отпред има един Форд Капитан син и един Жълт Буик... Спираме малко по далеч, че нямаше места и вървим, стигаме до Капитана и момичето Ахва!

Ихааа, колко голямо кола! Каква марка е?

И аз Опел, Опел Капитан.

И тя иха ма те французите как го прозинасят това Капитан?

И аз ма какви французи мацка, Опела е немска машина като баварката :)

И тя да бе да извинявай, и името на модела е як, капитан, като Кайен, запомня, са малко се обърквам с тия коли дето имат модели на цифри, като твоята 518 или като тая вътре 1100.

Приближаваме се ние, ма тя колата със седалки а не със СЕДАЛКА отпред(въпреки че съм бил в Капитан със СЕДАЛКА), продължаваме и отпред гледаме една друга огромна кола покрита с 2 брезента, не с 2 един върху друг, ами 2 съшити заедно, толкова е голяма че един не и стига, викам и мацка, нямаш късмет, колата с дивана отпред е затворена за посетители айде да си ходим, и тъкмо си тръгваме и майстора ни подвиква отвътре:

Нещо да Ви помогна?

И ние, ми не момичето искаше да види кола със цяла предна седалка, ама ако Буика е покрит, ще дойде друг път, и влизаме се пак вътре в гаражчето да не се провикваме, по стените снимки на жълтия Буик от разни конкурси и ретро ралита, разни номера от ралита и тн. и стареца се мъчи над едно Фиатче...

Фиатчето не по голямо от прочутия ФИАТ 500, само че пише отзад Фиат 1100, (Явно има някаква разлика, ма са не съм историк на Фиат, де да знам) И както си обикаляме из гаража, се заглеждам у Фиатчето, вратите предните се отварят на обратно, сичко лъщи, въобще се едно сега е излезнало от завода, мотора слънце, всичко блести! И както пак поглеждам вратите какво да видя? У малкото Фиатче - седалка диван, победоносно отбелязвам този факт на момичето, тя се зарадва, взезна вътре и изпробва комфорта на "дивана" много зарадвана, направо заподскача, отбеляза колко яко би било да идеш на бала с Капитана или с Буика, а не със еднаквите Кайени и ми казва:

Днес видях един от тия псевдо джипове - Кайени, много лъскав, това не е джип, джипарката за мене трябва да има кал до уши и да е ръбата (много ме зарадва с това изказване) и ме пита:

Марфи, айде някой ден да обиколим България с капитана или с Буика, много ще я яко с тая ретро кола, виж колко място има, отзад багажника е ОГРОМЕН (а да не забравя Капитана беше Топлес, с един гумен махащ се покрив по средата само, не целия де, нещо като ония грозни мазди, сещата се)

И връщаме се вече в Арената и тя ми вика: Ей-ей Марфи, супер вместо да ядем тия мазни пици в Арена видяхме кола със седалка диван, браво много се кефя:)

Много ми стана гот Ви казвам, че има такива сладки мацки:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Май 2007, 10:28

да и на мен ми става едно такова готино особено след асоцияцията мацка :arrow: диван :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 20 Май 2007, 21:22

Да слагате найлон, че тая тапицерия е с антикварна стойност :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 20 Май 2007, 21:40

mia malakia kai misi re file :P

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 20 Май 2007, 22:02

Яко, въпросните коли са супер, само човека не съм го виждал.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 20 Май 2007, 22:34

Марфи, тоя ако разбере че му викаш старец... :mhihi: :mhihi:

иначе колите са на един страшен пич, Миро се казва, притежава също и опел комодоре

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 21 Май 2007, 11:08

ебати страхотната история..... :>

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Май 2007, 0:18

На мен пък историята ми хареса,нещо хубаво ви се е случило ;)

Потребител
Аватар

Мнение от niksata92pz » 22 Май 2007, 0:25

kiko написа:да и на мен ми става едно такова готино особено след асоцияцията мацка :arrow: диван :twisted:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: но комент :mhihi: :mhihi: :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 23 Май 2007, 11:54

kiko ся като я прочетах цялата история и аз си напраих такава асоцияция :mhihi: Марфи ако искаш да и покажеш на тая мацка кола спалня са обади с радост ще ти предотстъпя малката приста (мондео комби).Пак ще почерпиш после :D :D :D

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 23 Май 2007, 22:48

яка историйка :mhihi:

Назад към Страхотни истории