Синьо BMW 1-ца?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Синьо BMW 1-ца?
Вчера вечерта карах зад едно BMW (подозирам 120д с чип
)тъмно синьо,с някакъв пакет, М ако има такъв за 1 серия
ако някой знае за какво става въпрос да ме светне ...че много ми бягаше 

Re: Синьо BMW 1-ца?
Lubbbo написа:Вчера вечерта карах зад едно BMW (подозирам 120д с чип)тъмно синьо,с някакъв пакет, М ако има такъв за 1 серия
То и без чип много бяга.
Има М пакет и аеродинамичен пакет за 1ца.
В кой град се развива действието?
Действието се развива в София по Бул.България посока околовръстното,ама според мене е с чип щото аз бях с А6 3.0тди,е след 3-та вече почвах да го настигам бързичко ама 1,2 и доускорение си ме дърпаше,а и в завойте не се даваше което ми беше интересно щото мойта е с S-окачване,но евала страшно BMW!MaXimal написа:Lubbbo написа:Вчера вечерта карах зад едно BMW (подозирам 120д с чип)тъмно синьо,с някакъв пакет, М ако има такъв за 1 серия
То и без чип много бяга.
Lubbbo написа:Действието се развива в София по Бул.България посока околовръстното,ама според мене е с чип щото аз бях с А6 3.0тди,е след 3-та вече почвах да го настигам бързичко ама 1,2 и доускорение си ме дърпаше,а и в завойте не се даваше което ми беше интересно щото мойта е с S-окачване,но евала страшно BMW!MaXimal написа:Lubbbo написа:Вчера вечерта карах зад едно BMW (подозирам 120д с чип)тъмно синьо,с някакъв пакет, М ако има такъв за 1 серия
То и без чип много бяга.
Ето тук има снимки на едно такова
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39534
Иначе 120д не е за подценяване...
Преди фейс лифта 0-100 7.9, 80-120 за 6.6, след фейс лифта 0-100 7.5, 80-120 6.3
тъмно синьото в ляво еMaXimal написа:Lubbbo написа:Действието се развива в София по Бул.България посока околовръстното,ама според мене е с чип щото аз бях с А6 3.0тди,е след 3-та вече почвах да го настигам бързичко ама 1,2 и доускорение си ме дърпаше,а и в завойте не се даваше което ми беше интересно щото мойта е с S-окачване,но евала страшно BMW!MaXimal написа:Lubbbo написа:Вчера вечерта карах зад едно BMW (подозирам 120д с чип)тъмно синьо,с някакъв пакет, М ако има такъв за 1 серия
То и без чип много бяга.
Ето тук има снимки на едно такова
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39534
Иначе 120д не е за подценяване...
Преди фейс лифта 0-100 7.9, 80-120 за 6.6, след фейс лифта 0-100 7.5, 80-120 6.3

- Andronoff
- триногата
-
118 и 120 май са с еднакви двигатели, само управлението им беше различно... не съм сигурен де..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
BBN написа:MaXimal написа:Andronoff написа:118 и 120 май са с еднакви двигатели, само управлението им беше различно... не съм сигурен де..
И турбото.
И двата модела 118 и 120 имат турбо !!
двигателите са еднакви, разликата е в характеристиките на турбокомпресора, щото БМВ не произвеждат само един вид турбокомпресори

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Lubbbo написа:ама според мене е с чип щото аз бях с А6 3.0тди,е след 3-та вече почвах да го настигам бързичко ама 1,2 и доускорение си ме дърпаше,а и в завойте не се даваше което ми беше интересно щото мойта е с S-окачване,но евала страшно BMW!
emi kolega zamisli se koq e pravilnata marka

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Е аз съм почитател на хубавите автомобили по принцип,всяка марка си има добрите и лошите страни,но може би следващата ми кола ще е BMWLeX написа:Lubbbo написа:ама според мене е с чип щото аз бях с А6 3.0тди,е след 3-та вече почвах да го настигам бързичко ама 1,2 и доускорение си ме дърпаше,а и в завойте не се даваше което ми беше интересно щото мойта е с S-окачване,но евала страшно BMW!
emi kolega zamisli se koq e pravilnata marka

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2