олеле колата не тръгва
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
олеле колата не тръгва
не знам мили хора дали това е за тук.но ще пробвам
Вчера към 18ч ми звъни една позната и с с треперещ глас ми заявавя че колата и БМВ 5ца е изгаснала посредата на К.Величков и т.Александров.и аз викам бензин имаш ли.да беимам.ела ме дръпни че ме освиркаха.а никой не спира да я бутнат малко.
и аз отивам(живея близо)и закачам въжето и прао в сервиза ми.
ама на мене не ми занимаваше и оставих момчетата да видат кво и е.а мойта мацка обяснява как така спирала на пресекулки и накрая не тръгнала изобщо.
и след 5 мин чувам някакъв истеричен смях излизам и ги гледам как момчетата се заливат и превиват от смях.ПРОСТО КОЛАТА НЕ Е ИМАЛА БЕНЗИНЕЦ
та се посмяхме доста
Вчера към 18ч ми звъни една позната и с с треперещ глас ми заявавя че колата и БМВ 5ца е изгаснала посредата на К.Величков и т.Александров.и аз викам бензин имаш ли.да беимам.ела ме дръпни че ме освиркаха.а никой не спира да я бутнат малко.
и аз отивам(живея близо)и закачам въжето и прао в сервиза ми.
ама на мене не ми занимаваше и оставих момчетата да видат кво и е.а мойта мацка обяснява как така спирала на пресекулки и накрая не тръгнала изобщо.

и след 5 мин чувам някакъв истеричен смях излизам и ги гледам как момчетата се заливат и превиват от смях.ПРОСТО КОЛАТА НЕ Е ИМАЛА БЕНЗИНЕЦ

та се посмяхме доста
Обичам да обичам,и да бъда обичана
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
330тди...
страхотен сервиз имаш...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Ей [steeN] леко - първо е дама и после сервиза е на баща и
Иначе freedom ако ме повозиш на това tdi и ще изпълня това от подписа ти (демек много да те обичам)

Иначе freedom ако ме повозиш на това tdi и ще изпълня това от подписа ти (демек много да те обичам)

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
///MapTo написа:Детайли за колата: турбо дизел,инжекция, черна със тунинг