нечовешката дръпка с неизвестен нисан
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
нечовешката дръпка с неизвестен нисан
начи току що излизам от кат с чисто нови документи
(жената ги беше затрила)
както се досещате нервите ми беха попривършили и реших да се кротна като покарам малко по екстремно
след некви врц-шки приплъзвания с доста грозна скорост се нареждам на един светофар до няква каруца както ми се видя(въпросния нисан)
решавам да го срежа и да завия на следващия светофар на ляво(а съм дясностоящ спрямо нисана
да ама той се запъна и го пуснах пред мен (тва само по себе си е малко странно от моя гледна точка)
на следващи светофар влитаме с около 100 и 20 30 `~~~
по принсип трябваше да чакаме насрещните за да праиме левия
ама не стана така от тая скорост и двамата по една надолу и газ през насрещното че нямаше коли
и кво да гледам тва пред мене 30годишно чудовище е със задно
мани тва ми тоя го кара
супер зарадван натискам газта и установявам че на 1,2 и до средата на 3та не го стигам( и вече бахти шока )
продължаваме посока циганската махала (между ботевградско и слатина)
начи през нея забелязах че бях на 4та почти в лютеницата тва са си към 200 почти
тоя пред мене ми хареса как се справя с мангалите и със завоите
и пак на една права гаааааааааааааааз
след тва има един особенно коварен десен завой викам са ша го сцепа все пак пичага е ма бимата си е бима тоягата си е нисан ...
на 3та след 3500 го настигах зверски явно но поради некъв трафик от уплашени чички нерво чупещи волани при вида на двете ни каруци се отказах
и реших че ако резна 4та трева да го минавам -не можеше в момента
и за тва 3 на прекъсвач и е така след него на около 30 санта от бронята
вече стигаме завоя и гледам нема спирачки отред (завоя е доста коварен и е сравнително тясно)
викам ок ти можеш начи и аз също
не можах да вида с колко завихме но не е било с по малко от 140
мойта на ляво доста, неговата с перфектна треактория и мноо смотан камшик ама не я изпусна
покрай едни чистачки които се разбегаха
и пред мойта работа светнах му бих едни аварийки и показвам палец през шибидаха
пича му фърчаха некви документи из колата ама и той през джама палец и кеффф
яд ме е само че не спря да го поразпитам за тая кошница що е кво е
та така п.п.
сори ко никой нищо не разбира ама съм се ефектирал нещо
ае и умната да не правите такива работи че ....
(жената ги беше затрила)
както се досещате нервите ми беха попривършили и реших да се кротна като покарам малко по екстремно

след некви врц-шки приплъзвания с доста грозна скорост се нареждам на един светофар до няква каруца както ми се видя(въпросния нисан)
решавам да го срежа и да завия на следващия светофар на ляво(а съм дясностоящ спрямо нисана
да ама той се запъна и го пуснах пред мен (тва само по себе си е малко странно от моя гледна точка)
на следващи светофар влитаме с около 100 и 20 30 `~~~
по принсип трябваше да чакаме насрещните за да праиме левия
ама не стана така от тая скорост и двамата по една надолу и газ през насрещното че нямаше коли
и кво да гледам тва пред мене 30годишно чудовище е със задно

мани тва ми тоя го кара

супер зарадван натискам газта и установявам че на 1,2 и до средата на 3та не го стигам( и вече бахти шока )
продължаваме посока циганската махала (между ботевградско и слатина)
начи през нея забелязах че бях на 4та почти в лютеницата тва са си към 200 почти
тоя пред мене ми хареса как се справя с мангалите и със завоите
и пак на една права гаааааааааааааааз
след тва има един особенно коварен десен завой викам са ша го сцепа все пак пичага е ма бимата си е бима тоягата си е нисан ...
на 3та след 3500 го настигах зверски явно но поради некъв трафик от уплашени чички нерво чупещи волани при вида на двете ни каруци се отказах
и реших че ако резна 4та трева да го минавам -не можеше в момента
и за тва 3 на прекъсвач и е така след него на около 30 санта от бронята
вече стигаме завоя и гледам нема спирачки отред (завоя е доста коварен и е сравнително тясно)
викам ок ти можеш начи и аз също
не можах да вида с колко завихме но не е било с по малко от 140
мойта на ляво доста, неговата с перфектна треактория и мноо смотан камшик ама не я изпусна
покрай едни чистачки които се разбегаха

и пред мойта работа светнах му бих едни аварийки и показвам палец през шибидаха
пича му фърчаха некви документи из колата ама и той през джама палец и кеффф
яд ме е само че не спря да го поразпитам за тая кошница що е кво е
та така п.п.
сори ко никой нищо не разбира ама съм се ефектирал нещо
ае и умната да не правите такива работи че ....
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
I HAVE ONLY ONE WORD
A - D - R - E - N - A - L - I - N

ati
A - D - R - E - N - A - L - I - N

ati
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Добре,добре мой бедни ми печатарю.Но,я си признай от кое патиш повече:от жената или от колата.И един съвет, недеи в града така. Дори и цигане да бутнеш ше те съдят
Не,че на нас не ни се е случвало,ама нали за това ни побеляха косите. Заради едни смотани милиционери от КАТ.

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Направили сте една чистка през джанго маалата
Иначе е имало много емоции явно 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- C_a_s_i_n_O
- Потребител
-
Re: нечовешката дръпка с неизвестен нисан
speedmaster написа:след тва има един особенно коварен десен завой викам са ша го сцепа все пак пичага е ма бимата си е бима тоягата си е нисан ...
Е ай ся тояга. Аз допреди година нищо незнаех за нисаните освен, че правят корави джипове. Към днешна дата смея да твърдя, че са ми любимата японска марка вседствие на опознавателния процес

Не е важно колко вдигаш, а за колко!!!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Абе срам не-срам, ще пиша...
Преди известно време имах и аз едни преживявания с един такъв 200 нсх (99% съм сигурен че имаше и н отпред, поправете ме, ако греша).
Излизам си аз от бачкането и минавам под моста на България (там при представителството на опел) за да тръгна към центъра и с тия зимни гуми (с М3то съм) както нямат почти никакъв грип на сухо, съм си свикнал да си излизам от секи завой с вратите, както и стана. Гледам - излизам точно до някакъв ориз от 2та световна - с голям мъфлър тип (около фи 20 сигурно), синьо с бая ражда, абе неугледно отсякъде, пърди та се не трае. Започвам аз да си набирам от 2ра и чувам как и той връща втора и с някакъв невероятен трясък се изстрелва след мен... По-точно си останахме наравно до светофара на БИЛА-та. Викам бах, къв е па тоа бе, с тая ръждива кочинка... Слийпърче некво. О-о, такива поне ги уважавам (без излишна пластмаса и кич). На светофара сме първи коли, газ до дупка - естествено с тея зимни първа и втора = 2мм по-малко грайфер на задните гуми, обаче тоя с нисана е още до мене! Стигнах прекъсвач на 3та и стигнахме вълната от предния светофар - трафик доста... Намалих - предпочитам да изгубя гонка, отколкото да не мога да се състезавам повече
Оттам дясна лента и тоя пич отнякъде пак изскочи пред мен - от 3та на 3500-4000 об/мин дадох газ до край и не мога да го стигна! В смисъл нито той ме дърпа, нито аз го догонвам. Стигаме светофара на България и Гоце делчев - пак първи коли, пак същата процедура. Първа и втора почти не мога да тръгна, но той остана 1-2 коли зад мен. Включих трета и той пак се изравни с мене! Вече трябваше да завивам по Нишава и набих спирачки, но бях вече бесен. Ориз бе братче... Баси!
Което ми напомня за още една случка с един Нисан - 350з. Не съм много добър разказвач на такива истории, както се вижда - просто се изкефих как с кола, почти колкото мене вървяща, направихме един ден ебати дрифтинг-фиестата по люлинските булеварди. В завоите влизахме успоредно двете коли на ебати дрифта. На правите иначе го дърпах след 3та.
Преди известно време имах и аз едни преживявания с един такъв 200 нсх (99% съм сигурен че имаше и н отпред, поправете ме, ако греша).
Излизам си аз от бачкането и минавам под моста на България (там при представителството на опел) за да тръгна към центъра и с тия зимни гуми (с М3то съм) както нямат почти никакъв грип на сухо, съм си свикнал да си излизам от секи завой с вратите, както и стана. Гледам - излизам точно до някакъв ориз от 2та световна - с голям мъфлър тип (около фи 20 сигурно), синьо с бая ражда, абе неугледно отсякъде, пърди та се не трае. Започвам аз да си набирам от 2ра и чувам как и той връща втора и с някакъв невероятен трясък се изстрелва след мен... По-точно си останахме наравно до светофара на БИЛА-та. Викам бах, къв е па тоа бе, с тая ръждива кочинка... Слийпърче некво. О-о, такива поне ги уважавам (без излишна пластмаса и кич). На светофара сме първи коли, газ до дупка - естествено с тея зимни първа и втора = 2мм по-малко грайфер на задните гуми, обаче тоя с нисана е още до мене! Стигнах прекъсвач на 3та и стигнахме вълната от предния светофар - трафик доста... Намалих - предпочитам да изгубя гонка, отколкото да не мога да се състезавам повече

Оттам дясна лента и тоя пич отнякъде пак изскочи пред мен - от 3та на 3500-4000 об/мин дадох газ до край и не мога да го стигна! В смисъл нито той ме дърпа, нито аз го догонвам. Стигаме светофара на България и Гоце делчев - пак първи коли, пак същата процедура. Първа и втора почти не мога да тръгна, но той остана 1-2 коли зад мен. Включих трета и той пак се изравни с мене! Вече трябваше да завивам по Нишава и набих спирачки, но бях вече бесен. Ориз бе братче... Баси!
Което ми напомня за още една случка с един Нисан - 350з. Не съм много добър разказвач на такива истории, както се вижда - просто се изкефих как с кола, почти колкото мене вървяща, направихме един ден ебати дрифтинг-фиестата по люлинските булеварди. В завоите влизахме успоредно двете коли на ебати дрифта. На правите иначе го дърпах след 3та.
MORE BEER!
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Azrail написа:(99% съм сигурен че имаше и н отпред, поправете ме, ако греша)
Емм грешиш!Без 'н' е

Май се сещам с кой 200sx си се дръпнал, а той върви доста над сток-а

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
само да уточня ,че съм запознат с вървежните нисани
ама в случая изобщо не става дума за 200сх
а за нещо дето повече прилича на крайслер от тея ръбавите само че е два пъти по голямо
тва ме разби най вече
ама в случая изобщо не става дума за 200сх
а за нещо дето повече прилича на крайслер от тея ръбавите само че е два пъти по голямо

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3