имало едно време
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
имало едно време
имало едно време едно мом4е самотно и незряло секи ден дните му проди4али еднотипно и ску4но ме4таел за 4овек които да е до него да да го оби4а и да го желае и даму оделя мъни4ко внимание ,живеел с ме4тите си за по хубяв свят на радост да може да радва хората и то да може да бъде муни4ко щастлив имал си си4ко от което има нужда само любов си нямал нямало кои да оби4а но живеел сме4тата си да намери скромно но добро моми4е да му даде си4ко за да види как ще порасне пред него как ще се равива и дали приказките имат хубав караи или просто си4ко в живота е мъка и лъжа секи ден се скитал между хората но така и не намирал своията половинка ,един ден в една дискотека пиян се вгелдал в веселите хора изпъленени с ме4тите си когато нежана рака по подруъпнала и му казала здрави как си
муни4ките сини о4и които се вгледали в него срещнали погледа му с моми4е забравено от времето когато се заси4али и само раменяли погледни сарцето му потрепнало в този момент се влюбил безумно ,минавали дни ходил секи ден на това масто но така и моми4ето не идвало минало седмица в която загубил саня си несе хранел дори мислил само за нея за нежните и 4ери за красивите и коси като слън4еви ла4и ме4таел да доиде и пак да япогледне
дните се редяли но ето 4е дошал и денят в кооито тя дошла пак при него и погледнала далбоко в сарцето му ,не отвърнала с същите 4ъвства които тои и дал но се пак бил щастлив макар и с свито сарце 4е ве4е имал любовта си кам нея нищо пове4е немъ трябвало ,всеки ден боготворял земата по която стъпвал обсипвал я с милувки и целувки и цялото внимание на земата нищо неможело да му попре4и да отвърне поглед с времето тя го обикнала но не било достату4но запо4нала да расте да сазрява да бъде жена ,тои и покавал правиния път в живота и 4е не вси4ко е толкоа веесело както иглежда макар и да била непокис прави компромиси с себеси в името на любовта и на вси4ко свято от ден на ден вс епове4е се влюбвал а тя все така криела 4увтвата си кам него сарцето му се късало но болаката била нищо с сравнение с бисерния и поглед които го карала да му омекнат крата всеки път когато я зърнел дори когато седял до нея и кавал липсваш ми оби4амте ,вреето си минававло давал си4ко от себеси скъпи подараци каквото пожалаела само и само да види изкрицата в о4итеи 4е е щастлива с времето изкрицата намалявала и ве4е подараци те загубили зна4ението си те станали просто поредните аксесоари но въпреки това я обожавал ,но това не било достатъ4но но правл си4ки само и само да е щастлива и да има вси4ко ,макар и потисната и донякаде зависима от него му оделала мани4ко внимание и малко 4увтва които го имъ4вали все пове4е и пове4е думата оби4амте нямала този смисал както когато трябва да го4уеш и кръфта да нахлуе в глвата ти и сарцетот и да затупти от радост и топлина ,та пораснала и станала още по хубва и наи хубавата за него едни4ката жена но с времето колкото пове4е я жеалел и оби4ал тя ставала вс епо голям егоист и непокис изкала нещо пове4е това ве4е неи било достатъ4но таино в себеси изкала свободата си запо4нала работа хубава с добри пари видяла другата страна на медала и пожелала свободата си когато ве4е не била толкова зависима от него ве4е няма нужда да бъде едни4ката за него а просто да си поживеее и да профука си4ките години зад гурбаси с лека рака посиала да остане свободна и необвързана да бъде с хората от които преди ибягала за да се весели загърбила 4увтвата на мом4ето кето я обожало и давало си4ко за него
един ден когато разбрал 4е неможе да я има и казал добре варвиси бъди щастлива но макар това да саипало си4ко живо внегоп предпо4ел болката страданието пред това да я накара да бъде нещастна ,много време ще мине докато зарасне раната но по добре с половин сарце от колкото с ракъсана душа
ако оби4аш нещо толко силно пусниго да лети ако се върне пак при теб задръж го за цял живот ако ли не така е трябвало да стане
муни4ките сини о4и които се вгледали в него срещнали погледа му с моми4е забравено от времето когато се заси4али и само раменяли погледни сарцето му потрепнало в този момент се влюбил безумно ,минавали дни ходил секи ден на това масто но така и моми4ето не идвало минало седмица в която загубил саня си несе хранел дори мислил само за нея за нежните и 4ери за красивите и коси като слън4еви ла4и ме4таел да доиде и пак да япогледне
дните се редяли но ето 4е дошал и денят в кооито тя дошла пак при него и погледнала далбоко в сарцето му ,не отвърнала с същите 4ъвства които тои и дал но се пак бил щастлив макар и с свито сарце 4е ве4е имал любовта си кам нея нищо пове4е немъ трябвало ,всеки ден боготворял земата по която стъпвал обсипвал я с милувки и целувки и цялото внимание на земата нищо неможело да му попре4и да отвърне поглед с времето тя го обикнала но не било достату4но запо4нала да расте да сазрява да бъде жена ,тои и покавал правиния път в живота и 4е не вси4ко е толкоа веесело както иглежда макар и да била непокис прави компромиси с себеси в името на любовта и на вси4ко свято от ден на ден вс епове4е се влюбвал а тя все така криела 4увтвата си кам него сарцето му се късало но болаката била нищо с сравнение с бисерния и поглед които го карала да му омекнат крата всеки път когато я зърнел дори когато седял до нея и кавал липсваш ми оби4амте ,вреето си минававло давал си4ко от себеси скъпи подараци каквото пожалаела само и само да види изкрицата в о4итеи 4е е щастлива с времето изкрицата намалявала и ве4е подараци те загубили зна4ението си те станали просто поредните аксесоари но въпреки това я обожавал ,но това не било достатъ4но но правл си4ки само и само да е щастлива и да има вси4ко ,макар и потисната и донякаде зависима от него му оделала мани4ко внимание и малко 4увтва които го имъ4вали все пове4е и пове4е думата оби4амте нямала този смисал както когато трябва да го4уеш и кръфта да нахлуе в глвата ти и сарцетот и да затупти от радост и топлина ,та пораснала и станала още по хубва и наи хубавата за него едни4ката жена но с времето колкото пове4е я жеалел и оби4ал тя ставала вс епо голям егоист и непокис изкала нещо пове4е това ве4е неи било достатъ4но таино в себеси изкала свободата си запо4нала работа хубава с добри пари видяла другата страна на медала и пожелала свободата си когато ве4е не била толкова зависима от него ве4е няма нужда да бъде едни4ката за него а просто да си поживеее и да профука си4ките години зад гурбаси с лека рака посиала да остане свободна и необвързана да бъде с хората от които преди ибягала за да се весели загърбила 4увтвата на мом4ето кето я обожало и давало си4ко за него
един ден когато разбрал 4е неможе да я има и казал добре варвиси бъди щастлива но макар това да саипало си4ко живо внегоп предпо4ел болката страданието пред това да я накара да бъде нещастна ,много време ще мине докато зарасне раната но по добре с половин сарце от колкото с ракъсана душа
ако оби4аш нещо толко силно пусниго да лети ако се върне пак при теб задръж го за цял живот ако ли не така е трябвало да стане

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
в последното изречение има най много истина:
Ако обичаш нещо пусни го на свобода, а ако се върне при теб само, ще бъде твое за винаги !!!
Ако обичаш нещо пусни го на свобода, а ако се върне при теб само, ще бъде твое за винаги !!!

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Dimo написа:в последното изречение има най много истина:
Напълно съм съгласен

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Дизелче кофти раота е ма Молим ти се бе дай по четливо че се просълзих докато го разчета 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Много съжалявам, брат, и аз съм изпитвал това, за което пишеш ти и знам как се чувстваш
Стигал съм и аз до тоя момент, в който осъзнавам, че просто не трябва да бъдем заедно, има хиляди неща, които прави тя, с които ме дразни, но не мога без нея и не мога да се насиля да я оставя...и затова търпиш ли, търпиш
Ти не си успял да изчакаш докрай, сега само ти пожелавам времето да покаже, че на това момиче наистина му пука за теб
И личен съвет от мен: знам, колко безгранична може да бъде любовта, но ако бях аз, нямаше да я оставя да се върне: просто защото ако те остави пак след това ще ти бъде много много по-тежко (отколкото в момента)

И личен съвет от мен: знам, колко безгранична може да бъде любовта, но ако бях аз, нямаше да я оставя да се върне: просто защото ако те остави пак след това ще ти бъде много много по-тежко (отколкото в момента)

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз дадох вси4ко дори и свободата секие длъжен да следва живота си както може секи има ме4ти мите са на първо място ,си4ко това е много номрлано мисалтамие когато имате 4овек до себеси оби4аитего и го ценете не се дръжте се едно си знаете 4еее ваша защото медала винаги има и 3 та трана в която вие не присъствате ако оби4ате 4овека просто станете от кадето седите отидете и му кажете едно прости4ко оби4ам те
си4ко минава ние сме яки коплеета особено я
но пътят иварвян е наи друдния
си4ко минава ние сме яки коплеета особено я

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
...
само да добавя още една 'мъдрост' която според мен е най-точна за тези случаи:
всичко което не ни убива, ни прави по-силни
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:...
да бе такае те така викат и за кокаина и анфетите

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
те си убиват, за тях не важи
просто бавно - там няма какво да научиш от предната доза, освен че може и да я увеличиш
за жените на всеки му трябва поне по една яка драма според мен, и по-добре рано, отколкото късно с брак и деца примерно - гледай го от позитивната страна. жени колкото искаш

за жените на всеки му трябва поне по една яка драма според мен, и по-добре рано, отколкото късно с брак и деца примерно - гледай го от позитивната страна. жени колкото искаш
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:те си убиват, за тях не важипросто бавно - там няма какво да научиш от предната доза, освен че може и да я увеличиш
си4ко е ток от секаде

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
t0sh написа:...
И което не ни прави по-силни ни е..ва майката

А ина4е си прав-жени колкото риба в морето

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва някак си ми напомня малко мойта история. За жената от, която мога да твърдя, че направих от нищо нещо. Не мога да твърдя, че съм бил перфектен, много хора тук знаят
, но я обичах. Заради нея дори не влизах във форума повече от година. Като се разделихме отслабнах 16 кила, няколко месеца не бях на себе си и си мислех, едва ли не, че съм изгубил най- читавата жена на света.
В крайна сметка пак си имам гадже, която е дори по- красива, несравнимо по- умна и не минава ден да не се чудя как може да съм бил толкова загубен да изразходвам време и усилия за нещо, което не си струва.

В крайна сметка пак си имам гадже, която е дори по- красива, несравнимо по- умна и не минава ден да не се чудя как може да съм бил толкова загубен да изразходвам време и усилия за нещо, което не си струва.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Братле , много си отчаян бе , напрово не мога да те позная
Земи се стегни и помни едно : ВРЕМЕТО ЛЕКУВА
Направо ми се развали настроението като го прочетох тва - ти си луд

Земи се стегни и помни едно : ВРЕМЕТО ЛЕКУВА

Направо ми се развали настроението като го прочетох тва - ти си луд

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
небе бате аз сам добре смисал несам се о4аял прото ярост ме обзема от вътре кви боклуци сме са хората особено жените само реват 4е изкат доброта внимание грижовност вежливост и накрая като ги полу4ат загърбват да гонят дивото нали се сещаш кога пак ще стане така то4но никогаааааааааааааааааа
bum_bum---- бате знаеш ли какво е матеболизам ти си отслабнал 10 кила за няколко месеца от в4ера на обад до днес до 12 4аса на обяд за 24 4аса и нито една хапка само на 50 грама водка сам звалил 3 килограма убиме секи ден свалам по 3 кила нее маитап работа а на жените мога да кажа много ви оби4аме много ви цениме но може ми завидите 4е за 24 4аса ослабвам с 3 кила
нищо ли4но кам дамите винаги има раделени ама не сте прави еииии ние несе здухваме просто ибухваме митак бате 4акаи ме копелеееееееееееееееееееееееееее скро идваме и ще трещимеееееееее

bum_bum---- бате знаеш ли какво е матеболизам ти си отслабнал 10 кила за няколко месеца от в4ера на обад до днес до 12 4аса на обяд за 24 4аса и нито една хапка само на 50 грама водка сам звалил 3 килограма убиме секи ден свалам по 3 кила нее маитап работа а на жените мога да кажа много ви оби4аме много ви цениме но може ми завидите 4е за 24 4аса ослабвам с 3 кила

нищо ли4но кам дамите винаги има раделени ама не сте прави еииии ние несе здухваме просто ибухваме митак бате 4акаи ме копелеееееееееееееееееееееееееее скро идваме и ще трещимеееееееее

62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5