Магистрални изпълнения

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Магистрални изпълнения

Мнение от Escape » 07 Мар 2007, 20:30

Тръгвам тази сутрин около 7:30 от Сф към Търново - в Сф-то още нямаше никакво задръстване така, че към 8 вече бях на ботевградско шосе и бавно бавно започнаха да се изнизват светофарите.
Поради ранния час нямаше много коли и изобщо патуването се очертаваше да е спокойно.... докато не стигнах Шел-а на околовръстното.
Един бегъл поглед в огледалото и мернах бял Пасат с варненска регистрация с буркан на предното стъкло който си мина най-спокойно през маркировката (точно до Шела едното платно е боядисано изцяло и не може да се минава) :) ясна работата - полицаи се връщат от командировка
Имах намерение да спирам да капна малко бензин, ама не се сдържах на изкушението - пичовете щяха да разчистват магистралата напред - така че 4-та газ до дупка и с около 140 почнах да ги догонвам. Шофьора не си поплюваше - мина през Долни Богров с над 130 (там го изпуснах - намалих, че имаше хора по тротоарите) и все пак си е населено място.

След като се качих на магистралата го мернах някъде в далечината и започнах бавно бавно да го настигам и му се лепнах за задницата - тук под "лепнах" да се има напредвид че карах на 50 метра след него :winky:

Пича си караше със 160-170 и аз след него 8) - идеално - ако имаше патрулки по магистралата той щеше да ги обере :) Покарах си така известно време само че нещо все не ме свърта... някак си не беше интересно ... и тогава дойде един от любимите ми участъци - една много дълга права отсечка и само последва гааааааааз до дупка и ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига 8)

После ми се наложи да спра на ОМВ-то да капна малко бензин + да си зема кафе и след няколко минути гледам пасат-а чукнал десен мигач и той спира на бензиностанцията. Малко ме гледаха на кръв, ама не ми казаха нищо :D аз си поех по моя път а те останаха да си пият кафето. После се поокротих, защото се сетих за една от катастрофите от това лято - на единия от мостовете камион беше помел кола и така и не разпознах каква марка е била колата :confused: беше на парчета и изгоряла .....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 07 Мар 2007, 20:43

И аз имах подобно изпълнение, само че посред бял ден в трафика на София и след линейка :mhihi:

Няма да обяснявам подробности, само ще хвърля една цифра:
Красно Село - Летище -> 7 минути :mhihi: :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Мар 2007, 20:53

Фил написа:И аз имах подобно изпълнение, само че посред бял ден в трафика на София и след линейка :mhihi:

Това за хвалене ли е? :evil: Правилника не разрешава движение зад линейка с пуснати сирени и лампи!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Магистрални изпълнения

Мнение от Фил » 07 Мар 2007, 21:04

Escape написа:ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига 8)

То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 07 Мар 2007, 21:07

Фил написа:
Escape написа:ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига 8)

То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...

Айде да не почваме пак спора :) много ясно че няма хора които го спазват, ама пък и правилника е писан през 67 година. Всеки го нарушава - това е ясно. Само дано да няма последствия от това нарушаване

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Мар 2007, 22:39

деца не се карайте ... намираме се в БГ където няма правила закони и граници :mhihi:
айде да не се правим на светци ;)
анархия му е майката да разрушим държавата и да се изгради наново но не от българи :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Мар 2007, 22:43

Фил написа:То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...

Браво бе СЪСТЕЗАТЕЛ :!: :evil: То никой не го спазва буквално,ама твойто не е прекалено а ......!!! Само да видя някой такъв като теб след линейка със сирени,веднага ще се обадя където трябва,пък после ще те видя какви подкупи ще им даваш :!: :evil:

( за &%$%$#@^ да не говорим)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 07 Мар 2007, 22:53

За линейката и аз не съм съгласен с тебе колега, ама па и правилника е един......... :puke: то ако се спазва ще има повече катастрофи и побоища отколкото сега :mhihi:

Всеки е правил простотии но аз апелирам към всички да мислят и да се оглеждат хубаво преди да предприемата маневра, понеже отвякъде може да изникне я мотор, я пешеходец :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 07 Мар 2007, 23:14

bam-bam написа:деца не се карайте ... намираме се в БГ където няма правила закони и граници :mhihi:
айде да не се правим на светци ;)
анархия му е майката да разрушим държавата и да се изгради наново но не от българи :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 07 Мар 2007, 23:22

Малко ме гледаха на кръв, ама не ми казаха нищо

пич,нищо чудно че са те гледали на кръв-не щото си ги минал,а си им се лепнал зад тях.се пак никой не обича да му карат за гъза,и то с висока скорост :winky: .Нема се плашиш ако си получиш призовка скоро-кат си ги изпреварил,нема начин да не са ти видели номера :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Мар 2007, 0:08

и аз имах едни магистрални изпълнения с добрата стара 323 (мазда дизел)

Пътя беше Плевен-София. Отидохме задружна БМВ група - 9 БМВ и 1 Мазда да уважим Ати на клетвата му в казармата. На връщане по магистралата беше особенно забавно (а и не само по нея де). Тогава возех slavi_m, който през повечето време беше загубил ума и дума, но какво пък, поне беше забавно. Горката маздичка през почти цялото време карах с 160 км/ч, което за 1.7Д и 55 коня произведени през 1989та година си е чисто геройство. Най-веселото беше разказа на Асен_х, който се вози тогава при дизел-боя с турбинирания м20б20. "Кара дизела с 160 , Вичо зад нас... Дизела 180, Вичо пак зад нас, вдига дизела 200ста с 5така, а Вичо макар и малко по-далеч пак стои отзад". Та си беше чиста лудница това прибиране.

Да не говорим тогава Пенчев на магистралата какво ме направИ. :mhihi: :mhihi: Карам аз с 160 на предела на силите на колата. 165-170 и по едно време строукваното комби подскочи и slavi_m: "Тоя включи 5-та" :shock: :mhihi: и комбито ДИМ ДА ГО НЯМА - гаааааааааз!!!

Та въпреки, че магистралата ни е малко кофти, добре се движим по нея. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Мар 2007, 0:15

vicho написа:и аз имах едни магистрални изпълнения с добрата стара 323 (мазда дизел)

Пътя беше Плевен-София. Отидохме задружна БМВ група - 9 БМВ и 1 Мазда да уважим Ати на клетвата му в казармата. На връщане по магистралата беше особенно забавно (а и не само по нея де). Тогава возех slavi_m, който през повечето време беше загубил ума и дума, но какво пък, поне беше забавно. Горката маздичка през почти цялото време карах с 160 км/ч, което за 1.7Д и 55 коня произведени през 1989та година си е чисто геройство. Най-веселото беше разказа на Асен_х, който се вози тогава при дизел-боя с турбинирания м20б20. "Кара дизела с 160 , Вичо зад нас... Дизела 180, Вичо пак зад нас, вдига дизела 200ста с 5така, а Вичо макар и малко по-далеч пак стои отзад". Та си беше чиста лудница това прибиране.

Да не говорим тогава Пенчев на магистралата какво ме направИ. :mhihi: :mhihi: Карам аз с 160 на предела на силите на колата. 165-170 и по едно време строукваното комби подскочи и slavi_m: "Тоя включи 5-та" :shock: :mhihi: и комбито ДИМ ДА ГО НЯМА - гаааааааааз!!!

Та въпреки, че магистралата ни е малко кофти, добре се движим по нея. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

требвало е курбанче да напраиш като сте се прибрали ... с тая кола такива скорости ... децата нямат спирачки :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Мар 2007, 1:57

vicho написа:....

Това ми е най-страшния спомен в живота :mhihi: :) Само да не се наложи пак до Плевен да ходим сега,че не знам.. :mhihi: (добре че е 4.10,че не ми се лети!)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 08 Мар 2007, 10:39

Toя правилник е писан за трабанти, жигули и москвичи 8-ци :mhihi: Нека някой да ме убеди, че има нещо общо с реалността в момента :mhihi:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 08 Мар 2007, 10:48

Slavi_m написа:
vicho написа:....

Това ми е най-страшния спомен в живота :mhihi: :) Само да не се наложи пак до Плевен да ходим сега,че не знам.. :mhihi: (добре че е 4.10,че не ми се лети!)

ако знаеш па на ати фемили какво им беше в мойта 315ка на 170 :mhihi:

а пък на утиване замалко да направим веселото влакче с дизелчо
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Следваща

Назад към Страхотни истории