Магистрални изпълнения
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Магистрални изпълнения
Тръгвам тази сутрин около 7:30 от Сф към Търново - в Сф-то още нямаше никакво задръстване така, че към 8 вече бях на ботевградско шосе и бавно бавно започнаха да се изнизват светофарите.
Поради ранния час нямаше много коли и изобщо патуването се очертаваше да е спокойно.... докато не стигнах Шел-а на околовръстното.
Един бегъл поглед в огледалото и мернах бял Пасат с варненска регистрация с буркан на предното стъкло който си мина най-спокойно през маркировката (точно до Шела едното платно е боядисано изцяло и не може да се минава)
ясна работата - полицаи се връщат от командировка
Имах намерение да спирам да капна малко бензин, ама не се сдържах на изкушението - пичовете щяха да разчистват магистралата напред - така че 4-та газ до дупка и с около 140 почнах да ги догонвам. Шофьора не си поплюваше - мина през Долни Богров с над 130 (там го изпуснах - намалих, че имаше хора по тротоарите) и все пак си е населено място.
След като се качих на магистралата го мернах някъде в далечината и започнах бавно бавно да го настигам и му се лепнах за задницата - тук под "лепнах" да се има напредвид че карах на 50 метра след него
Пича си караше със 160-170 и аз след него
- идеално - ако имаше патрулки по магистралата той щеше да ги обере
Покарах си така известно време само че нещо все не ме свърта... някак си не беше интересно ... и тогава дойде един от любимите ми участъци - една много дълга права отсечка и само последва гааааааааз до дупка и ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига
После ми се наложи да спра на ОМВ-то да капна малко бензин + да си зема кафе и след няколко минути гледам пасат-а чукнал десен мигач и той спира на бензиностанцията. Малко ме гледаха на кръв, ама не ми казаха нищо
аз си поех по моя път а те останаха да си пият кафето. После се поокротих, защото се сетих за една от катастрофите от това лято - на единия от мостовете камион беше помел кола и така и не разпознах каква марка е била колата
беше на парчета и изгоряла .....
Поради ранния час нямаше много коли и изобщо патуването се очертаваше да е спокойно.... докато не стигнах Шел-а на околовръстното.
Един бегъл поглед в огледалото и мернах бял Пасат с варненска регистрация с буркан на предното стъкло който си мина най-спокойно през маркировката (точно до Шела едното платно е боядисано изцяло и не може да се минава)

Имах намерение да спирам да капна малко бензин, ама не се сдържах на изкушението - пичовете щяха да разчистват магистралата напред - така че 4-та газ до дупка и с около 140 почнах да ги догонвам. Шофьора не си поплюваше - мина през Долни Богров с над 130 (там го изпуснах - намалих, че имаше хора по тротоарите) и все пак си е населено място.
След като се качих на магистралата го мернах някъде в далечината и започнах бавно бавно да го настигам и му се лепнах за задницата - тук под "лепнах" да се има напредвид че карах на 50 метра след него

Пича си караше със 160-170 и аз след него

После ми се наложи да спра на ОМВ-то да капна малко бензин + да си зема кафе и след няколко минути гледам пасат-а чукнал десен мигач и той спира на бензиностанцията. Малко ме гледаха на кръв, ама не ми казаха нищо

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Фил написа:И аз имах подобно изпълнение, само че посред бял ден в трафика на София и след линейка![]()
Това за хвалене ли е?

Re: Магистрални изпълнения
Escape написа:ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига
То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...
Фил написа:Escape написа:ония както си караше със около 160 само видя отдалечаващите се задни фарове на бавареца - тя 316-ката можела и 200 да вдига
То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...
Айде да не почваме пак спора

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
деца не се карайте ... намираме се в БГ където няма правила закони и граници
айде да не се правим на светци
анархия му е майката да разрушим държавата и да се изгради наново но не от българи

айде да не се правим на светци

анархия му е майката да разрушим държавата и да се изгради наново но не от българи

Фил написа:То и това не се разрешава от правилника. Изобщо някой, който и да е, в България спазва ли правилника? Не ми казвай, че ти го спазваш буквално и пътуваш до морето за ден и половина...
Браво бе СЪСТЕЗАТЕЛ

( за &%$%$#@^ да не говорим)
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
За линейката и аз не съм съгласен с тебе колега, ама па и правилника е един.........
то ако се спазва ще има повече катастрофи и побоища отколкото сега
Всеки е правил простотии но аз апелирам към всички да мислят и да се оглеждат хубаво преди да предприемата маневра, понеже отвякъде може да изникне я мотор, я пешеходец

Всеки е правил простотии но аз апелирам към всички да мислят и да се оглеждат хубаво преди да предприемата маневра, понеже отвякъде може да изникне я мотор, я пешеходец

Малко ме гледаха на кръв, ама не ми казаха нищо
пич,нищо чудно че са те гледали на кръв-не щото си ги минал,а си им се лепнал зад тях.се пак никой не обича да му карат за гъза,и то с висока скорост

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
и аз имах едни магистрални изпълнения с добрата стара 323 (мазда дизел)
Пътя беше Плевен-София. Отидохме задружна БМВ група - 9 БМВ и 1 Мазда да уважим Ати на клетвата му в казармата. На връщане по магистралата беше особенно забавно (а и не само по нея де). Тогава возех slavi_m, който през повечето време беше загубил ума и дума, но какво пък, поне беше забавно. Горката маздичка през почти цялото време карах с 160 км/ч, което за 1.7Д и 55 коня произведени през 1989та година си е чисто геройство. Най-веселото беше разказа на Асен_х, който се вози тогава при дизел-боя с турбинирания м20б20. "Кара дизела с 160 , Вичо зад нас... Дизела 180, Вичо пак зад нас, вдига дизела 200ста с 5така, а Вичо макар и малко по-далеч пак стои отзад". Та си беше чиста лудница това прибиране.
Да не говорим тогава Пенчев на магистралата какво ме направИ.
Карам аз с 160 на предела на силите на колата. 165-170 и по едно време строукваното комби подскочи и slavi_m: "Тоя включи 5-та"
и комбито ДИМ ДА ГО НЯМА - гаааааааааз!!!
Та въпреки, че магистралата ни е малко кофти, добре се движим по нея.

Пътя беше Плевен-София. Отидохме задружна БМВ група - 9 БМВ и 1 Мазда да уважим Ати на клетвата му в казармата. На връщане по магистралата беше особенно забавно (а и не само по нея де). Тогава возех slavi_m, който през повечето време беше загубил ума и дума, но какво пък, поне беше забавно. Горката маздичка през почти цялото време карах с 160 км/ч, което за 1.7Д и 55 коня произведени през 1989та година си е чисто геройство. Най-веселото беше разказа на Асен_х, който се вози тогава при дизел-боя с турбинирания м20б20. "Кара дизела с 160 , Вичо зад нас... Дизела 180, Вичо пак зад нас, вдига дизела 200ста с 5така, а Вичо макар и малко по-далеч пак стои отзад". Та си беше чиста лудница това прибиране.
Да не говорим тогава Пенчев на магистралата какво ме направИ.

Та въпреки, че магистралата ни е малко кофти, добре се движим по нея.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vicho написа:и аз имах едни магистрални изпълнения с добрата стара 323 (мазда дизел)
Да не говорим тогава Пенчев на магистралата какво ме направИ.![]()
Карам аз с 160 на предела на силите на колата. 165-170 и по едно време строукваното комби подскочи и slavi_m: "Тоя включи 5-та"
![]()
и комбито ДИМ ДА ГО НЯМА - гаааааааааз!!!
Та въпреки, че магистралата ни е малко кофти, добре се движим по нея.![]()
![]()
требвало е курбанче да напраиш като сте се прибрали ... с тая кола такива скорости ... децата нямат спирачки

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Toя правилник е писан за трабанти, жигули и москвичи 8-ци
Нека някой да ме убеди, че има нещо общо с реалността в момента 

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Slavi_m написа:vicho написа:....
Това ми е най-страшния спомен в живота![]()
Само да не се наложи пак до Плевен да ходим сега,че не знам..
(добре че е 4.10,че не ми се лети!)
ако знаеш па на ати фемили какво им беше в мойта 315ка на 170

а пък на утиване замалко да направим веселото влакче с дизелчо
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3