Какво става, когато...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Какво става, когато...
... некадърен гумаджия ти монтира гумата?
Фирмения Еспейс се оказа с 3 гуми/джанти по стечения на обстоятелствата. Намерих аз в Надежда гумаджия, който имаше 2 броя от същите джанти. Отивам, купувам, слагат... и си тръгвам, т.е. опитвам се. След 40-тия метър виждам как предна лява гума пресича улицата и се удря в дърво на тротоара. А аз едвам управлявам колата, защото спирачния диск няма никакво сцепление с асфалта. Спирам, броя до 10 за да мине яростта, която ме бе напушила тогава. Идеше ми да отида при гумаджията и да го нахлузя джантата на главата, да взема кръстачката и да му завия четирите болта в носа и в ушите. Слизам от колата и някакъв чичка, тамън паркира и ми вика "Момче, от кога не си сменял гуми?!" Какво общо имам аз с монтажа на джантата не разбрах. Както и да е. Отидох до гумаджията и му викам да дойде да види каква я е сътворил. До последно си вярваше, че се бъзикам. Питах го дали той ще ми покрие разходите за нов калник (Еспейс-а е пластмасов и всичко ударено се чупи на парчета) а той започна да шикалкави. Дойде ми до гуша - сложих си гумата и си заминах!
Ето тука 2 снимки - с кофти качество. Вижда се смазания калник и линията по асфалта, която диска разчерта.
Фирмения Еспейс се оказа с 3 гуми/джанти по стечения на обстоятелствата. Намерих аз в Надежда гумаджия, който имаше 2 броя от същите джанти. Отивам, купувам, слагат... и си тръгвам, т.е. опитвам се. След 40-тия метър виждам как предна лява гума пресича улицата и се удря в дърво на тротоара. А аз едвам управлявам колата, защото спирачния диск няма никакво сцепление с асфалта. Спирам, броя до 10 за да мине яростта, която ме бе напушила тогава. Идеше ми да отида при гумаджията и да го нахлузя джантата на главата, да взема кръстачката и да му завия четирите болта в носа и в ушите. Слизам от колата и някакъв чичка, тамън паркира и ми вика "Момче, от кога не си сменял гуми?!" Какво общо имам аз с монтажа на джантата не разбрах. Както и да е. Отидох до гумаджията и му викам да дойде да види каква я е сътворил. До последно си вярваше, че се бъзикам. Питах го дали той ще ми покрие разходите за нов калник (Еспейс-а е пластмасов и всичко ударено се чупи на парчета) а той започна да шикалкави. Дойде ми до гуша - сложих си гумата и си заминах!
Ето тука 2 снимки - с кофти качество. Вижда се смазания калник и линията по асфалта, която диска разчерта.

- Andronoff
- триногата
-
Кадърни хора, колкото искаш...
Като неможе, поне да не се захваща
Поне върна ли ти парите
Заслужава крик в г*за, да му се изцъклят очите
Като неможе, поне да не се захваща

Поне върна ли ти парите

Заслужава крик в г*за, да му се изцъклят очите

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
да си направим една важна тема с черен списък на сервизи/автомивки/гумаджийници и т.н. та поне да могат други евентуално да не страдат 

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Е, прееба се, няма как. Чука лекичко, явно е здраво копеле. Не го пребих, защото съм 1.86 80 кила - халипав колкот' си щеш...

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Кофти работа
Често им се случва на тия гумаджии да направят такава простотия...като че ли,това не им е работата 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Jesus_Capitan
- Потребител
-
не си ли бил при колата докато този келеш се е правил на майстор. това ми е първото правило: НИКОГА не оставяй колата на майстор без надзор. Трябваше да му направих усмивката тип такси да го видим следващия път дали няма да слаага болтовете. мамка им стара и тъпаци. Добре че е бил малкия дявол както казват старите хора.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Ходих да оправя плащането докато той монтираше. Исках първо да видя как всичко става перфектно - джантата на главината, гумата на джантата и после цялото колело на колата и после да плащам.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2