Нараних я ... :(

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Нараних я ... :(

Мнение от Mishel_Vaian » 25 Фев 2007, 0:45

Поредната шибана скучна вечер ... Винаги скуката поражда или лоши или хубави неща ... Е тази вечер бяха от лошите .. Лека разходка извън града .. Кафе в града ... Прехвърчащ сняг ... 4 човека без идея какво ще правят и една красавица отвъна на студа чакаща да бъде подкарана . Това е нещото което ми даваше проблясъци в последната година изпълнена с малко хубави моменти . Не можех и да си помисля да я нараня . Но уви в търсене на снега съдбата си направи лоша шега . На хлъзгав участък някой даде идеята пробвай да видиш как играе задницата на сняг ... И кой дявол ме накара да го направя останал сам в колата натиснах на първа ... До тук добре зимните гуми не можеха да зацепят ... Защо вкарах втора и продължих да натискам сякаш не бях аз ... Естествено беше че задницата ще тръгне силно в една от посоките и така и стана ... Ем мисля че добре отреагирах в следващата ситуация и намалих скоростта до минимум точно преди лекия сблъсък в канавката ... От дясно предната броня беше упряла в пръстта ... Това което ми мина в главата беше дано да не съм я ударил сериозно ... Дори за момент не се уплаших и не помислих за себе си (май съм болен :uups: ) ... Тук е момента да благодаря на човека който се отзова и помогна за издърпването ни .. Възрастен човек с опел ! Та издърпахmе я слязах и видях че никакви сериозни повреди няма и сякаш най-големият камък падна от сърцето ми :mhihi: Единият бъбрек се беше откачил та в последстие свалих и другия ... За голямо мое учудване еластичната предна броня нямаше никакви повреди :shock: При което едното от момчетата каза само "бах мама му и куче тия баварци имат много корави брони " . Та това е вече имам обеца на ухото знам как трябва да се кара в зимни условия , продължавам да си спазвам правилото с хора в колата никакви изпълнения ... И сега не мога да спа бъбреците са свалени та отивам да ги сложа че не ме свърта на едно място :mhihi: И умната през зимата :lol:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Фев 2007, 1:06

аххх колко познато :mhihi: :mhihi: и при мен се случи подобно нещо като падна сняг в София декември..беше вечерта към 11 и се чудехме какво да правим..по околовръстното в широката част над младост4 натрупал 10см мек сняг и просто подканваше "завърти дупето,какво чакаш..." е толко и ни трябваше...2 е36-ти почнахме да правим пируети и да рисуваме по снега а трафик нямаше абсолютно никакъв... 8) слизайки към квартала по една от улиците пак реших да я врътна и се озовах малко след банкета :mhihi: :mhihi: реагирах бързо и нямаше жертви,но обецата е на ухото :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 25 Фев 2007, 1:50

Така е няма сваляне вече тая обеца иначе си сложих бъбреците ще спа спокойно малко ми се е деформирал единият праг ама ша го оправим :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 25 Фев 2007, 2:32

Радваите се че е нямало последствия...щото можеше и да има :confused: :confused: иначе по голем кеф от тва нема 8) 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 25 Фев 2007, 15:58

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=47321 :mhihi:
2ра страница ми е случката като тебе, преди седмица ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 26 Фев 2007, 21:38

Лелеее колко ми е познто всичко това..... преди... абе 2003 9-10 .02 (писал съм за това тогава във форума) бяхме излезли с приятели да пием по бира две.Тогава тръгвайки с един приятел решихме да повъртим мойта е30-ка купе малко ей така за кеф :uups: (знаете как е :mhihi: ) и тогава стана най-страшното..... спящ полицай след това лед и едно дебело дърво от мойта страна... :confused: кофти.... преден джам, страничен джам, колонка, врата ,калник..... мноого кофти ...Както и да е... оправих я, продадах я на едни келеши ,който разбрах, че са я блъснали още същата вечер когато я купиха :( ...... обичах я , нараних я , излекувах я и се разделихме .... Та от тогава и аз съм си с обецата на ухото и всичко е мнооого внимателно като падне хубавия сняг :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от R1cerBoy » 28 Фев 2007, 23:26

Аз от пробване на втора как върти гъза на пясък изкъртих заден мост ... пак добре сте минали :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от sersem » 02 Май 2007, 17:22

Та относно снега и леда, за задно незнам как е но с предно и лоши гуми на лед може да се кара доста бързо стига движенията да са изключително плавни и прецизни, и да няма трафик де.
Карал съм с над 100 км/ч на невероятна поледица при това с лоши гуми ама винаги съм гледал за всеки случаи краи пътя да няма дървета и канафка щото риска е голям.

п.п. винаги след някое изпълнение ме е яд и всеки път си викам това е запоследно ама ....... :uups: :uups: :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 02 Май 2007, 17:32

sersem написа:Та относно снега и леда, за задно незнам как е но с предно и лоши гуми на лед може да се кара доста бързо стига движенията да са изключително плавни и прецизни, и да няма трафик де.
Карал съм с над 100 км/ч на невероятна поледица при това с лоши гуми ама винаги съм гледал за всеки случаи краи пътя да няма дървета и канафка щото риска е голям.

Е да, ама след като една зима така за 1 ден 3 пъти си изпуснах отбивката, щото нито можах да спра навреме, камо ли да завия, си купих чисто нови гуми и работата се оправи ;)
It's not who You are, it's who You know...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 04 Юни 2007, 21:52

Моя умрял мотор на дъжд, какъв кеф е........ :mhihi: На сняг още не съм я карал, но и там е красиво, но много слабо контролируемо. На сухо 1.8и няма много живот, освен да врътнеш задник малко на втора, след кат си я разбалансирал малко :)

П.С. Иначе задното е красиво опасно. Летял съм с 60 челно към дърво с една омега. И след 3тото контриране пълен ляв-десен я изкарах. Горката таман беше пребоянисана щеше да стане гадно. Не беше и моя :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

Мнение от Kiceto » 05 Юни 2007, 14:25

pits написа:Моя умрял мотор на дъжд, какъв кеф е........ :mhihi: На сняг още не съм я карал, но и там е красиво, но много слабо контролируемо. На сухо 1.8и няма много живот, освен да врътнеш задник малко на втора, след кат си я разбалансирал малко :)

А аз какво да кажа за моя мотор :mhihi: , но като валне малко кален дъжд в комбинация с павета става доста интересно (баща ми да ме чуе :mhihi: :mhihi: ) :uups:
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

Назад към Страхотни истории