Келеша за бмв-то и реисинга
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Келеша за бмв-то и реисинга
Значи първо да се представя-аз съм на 17г. април ша прая 18 и ще взимам книжка.Баща ми е авто инструктор и карам от 6 клас.В последните години редовно аз карам кадето и да ходим все аз...И така днеска той замина с Ровер-а в София.Ставам сутринта и и гледам колата пред нас изкарана от гаража,бащата заминал а маика щеше да излиза.И така ми хрумна идеята...качвам се в колата и карам на някаде независимо каде.Стана към 12 часа и нямаше никои в къщи вече.Аз се реших обух се взех ключовете и оглеждаики се за кварталните клюкарки
се качих в колата.Паля и тръгнах по пътя за градския стадион.Отивам спирам и си викам прая 2-3 старта и си тръгвам
.И така стигам аз бавно бавно до там оглеждаики се и спирам на правата-дълга към 200м.Баща ми там учи новаците да тръгват и да спират
.Спирам аз оглеждам се 1 предавка газ на около 2500 оборота и пускам съединителя
.Мислех си че тоя тдс немойе да завърти гуми пък то....
газ газ 1-2-3 и спирам.Обръщам и си викам прая още един страт и се пребирам.Пак спирам 1 предавка само че тоз път 3500 оборота-двигателя израмжа и аз пускам съединителя и тоя път мн ма очуди тая кола...Газ 1-2-3 и докато са осетя сам стигнал 80 и правата свършва..Спирам.. реших да напрая още 1-2 старта и са прибрах...Като слезнах от колата не си стоях на краката от кеф.Това бяха първите ми стъпки в стриитреисинга
Аиде мн приятни моменти с тез прекрасни коли

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
E34Power написа:Аз от 13годишен започнах да взимам на бащами ладата, на 14 си купих собствена шкода за 100кинта, ама пак си крадях ладата когато мога. За мое щастие не ме хванаха ченгетата нито един път (докато взех книжка), ама бащата всеки път надушваше и само мрънкашесега па само ченгета ме ловат
Защо ли ми се струва, че почти при всички е било така

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Аз си засичах времена на детелината на Бояна с жигулата на дядо ми още на 16 години, по цяла нощ
Какво го наядохте момчето?!

Какво го наядохте момчето?!

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
На мен пък дядо един път ми беше дал Трабанта да го карам сам ама това на самолетната писта в Сливен 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз пак за първи път като карах, изобщо не знаех как се кара, не знаех педалите как са даже. Качвам се в колата, и баща ми чака да потеглям без да ми каже нищо
, и му викам..... е добре де аз сега не мога да карам
, и започна да ми обяснява 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Еххх, още на 6 бях, кога бащата ми даваше да въртя геврека, седнал в скута му. Москве 12-ка комби беше... После 3-ти 4-ти клас ми даваше вече и педала на газта...
Като по-голям почнах и самостоятелно да сядам зад волана, но така и не ме научи как се тръгва... Но докато не взех книжка, никога не ме е оставял сам да карам 

It's not who You are, it's who You know...
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4