„Разказ за живота ... и любовта ... „ (глава първа)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

„Разказ за живота ... и любовта ... „ (глава първа)

Мнение от fANTONa » 06 Фев 2007, 10:04

Вчера нещо ми прищрака (както обикновено) и почнах да пиша една история, която в последствие се оказа че ще се превърне в цял разказ. Вече ми идва малко един лист да изкажа това което искам, и напоследък, много напрежение, много проблеми пък и съм далече от родината и много неща ми липсват .... все някъде трябва да се отпуши всичко това .... и реших да го споделя с вас .... та, това е само първата глава, утре след изпита продължавам по-нататък.

http://tony13.hit.bg/ - Секция: Само Думи

Дано успея да заинтригувам някой ... е , надявам се да ви хареса !!! очаквайте продължение скоро ...
Поздрави , Тони
БМВ

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 06 Фев 2007, 21:30

---Браво Тони.Много ми хареса сайта ти.Бъди щастлив. ;) :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 06 Фев 2007, 21:52

Силни думи прочетох! Думи, някои от тях съм ги чуствал ама на мен по ми се отдава да говоря отколкото да пиша!

I wish u all the best, friend! Keep your head up, otherwise you might miss your happyness! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Фев 2007, 9:53

Това, че си далеч от родината не трябва да те плаши! Аз съм бил доста години в Германия и при мен беше по същия начин дори на моменти като ми прещракаше палих колата и тръгвах към България :) при теб се изразява в писане, но чувството е едно! Предполагам си от скоро там и още не си свикнал съвсем с начина на живот! Аахен е хубав град, студенстки и има доста българи така, че не е толкова страшно, горе главата и донякъде се радвай, че си там а не тук!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 07 Фев 2007, 11:25

Здравеи приятелю!Само няма да се отчайваш.Добро е разказчето.Браво!Само те моля обърни внимание на доста честото повторение на местоимението "ТОЙ".Чакам с нетърпение продължението.Успех във всичките ти начинания които си захванал там.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fANTONa » 07 Фев 2007, 11:40

veso VTK написа:---Браво Тони.Много ми хареса сайта ти.Бъди щастлив. ;) :yes:

мерси за пожеланието , но в момента думата щастлив хич не отговаря на състоянието ми ...

Dozo написа:Здравеи приятелю!Само няма да се отчайваш.Добро е разказчето.Браво!Само те моля обърни внимание на доста честото повторение на местоимението "ТОЙ".Чакам с нетърпение продължението.Успех във всичките ти начинания които си захванал там.

знам че много се повтаря, но все пак "ТОЙ" е главният герой, тъй че ... няма как ... :)

euroto написа:........

е то да беше само пустата му германия .... пък и все още не мога да си позволя кола, а с рейса е леко скъпичко .... тук съм вече втора година, но това не променя нищо , родината пак си е далече , макар че се прибирам през 4-5 месеца ... приятелите не са същите ... пък и не съм точно в аахен, ами в едно градче на 15-20км в едно от подразделенията на университета ... но все пак познавам доста българи... но това не е проблема , почти съм се примирил че съм тук, и че от това зависи бъдещето ми, но цената е огромна ...
БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Фев 2007, 11:49

цената не е висока, въпрос на навици може би? аз цял живот съм се местил, и като квартали, и като държави, и като училища и т.н. конкретно и в безобразно скъпия Мюнхен, та те разбирам.
но просто не можеш да си _зависим_ от фактора 'приятели от едно време' - нали утре ще се разпръснат всичките в различни посоки. И ти какво?
навсякъде се намират нови приятели, стига да поискаш, а не да седиш и да въздишаш по миналото

п.с. 'той' на много места е излишно, наистина

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Фев 2007, 11:53

разликата между приятели и приятели я огромна ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Фев 2007, 15:55

Трябва да те успокоява факта, че винаги може и още по зле и трябва да се радваш на това което имаш, защото има хора които нямат и половината на твоето :!: В момента сигурно ти е писнало там а и немците са едни малоумници :) :!: Ти си ученик и моят съвет е да се примириш с това и да си искараш спокойно училището :!: Кола се купува при теб е въпрос на време. Няма ли някоя Полякиня или Рускиня да те позабавлява и да ти оправи настроението, че така както пишеш сигурно играе и момиче в тоя целия филм :!:
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 07 Фев 2007, 15:59

ааа твоя ли е тази страница ;) ;)
Мнооо яки неща има там.
Евала 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Фев 2007, 17:32

аа, испанки, испанки...

п.с. бях в абсолютно същото положение на тема късане със сериозна връзка, само дето при мен летяха хилядите евро за да се опитам да оправя нещата + рисковете да не завърша. Размина ми се с яките разходи само за щастие ;)
та седи си на задника и се радвай че е свършило, друг път си чупи главата да събираш опит .... че да не осъмнеш без диплома и пари в Бъглария - е ТОГАВА има да пишеш яките разкази :mhihi:

п.п.с. има разлика от приятел до приятел, и изобщо не е най-основното откога го познаваш, а КОЙ е - така че...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 07 Фев 2007, 17:56

Много е готино началото.
Не се съмнявам, че и останалата част от историята ще е също толкова силна!
Само един въпрос: Драма ли ще е или ще е с хепи енд (знам че няма да е интересно, но просто ми е любопитно)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fANTONa » 07 Фев 2007, 17:59

euroto написа: че така както пишеш сигурно играе и момиче в тоя целия филм :!:

тя играеше много отдавна във филма ... но и малкото и участие бе достатъчно...
t0sh написа: само дето при мен летяха хилядите евро за да се опитам да оправя нещата

парите не купуват щастие ... с тях само си мислиш че си щастлив

не съм се замислял за думата "той" , ама ще гледам да понамаля малко използването й ...
БМВ

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 07 Фев 2007, 18:02

И на мен много ми хареса. Даже и това,че използваш на много места 'той' ми хареса. Ще чакам прочета продължението :winky:
Dare To Dream

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 07 Фев 2007, 23:39

Само малко дразнят червените букви на светлосиния фон.
what a helluva ride

Назад към Страхотни истории