„Разказ за живота ... и любовта ... „ (глава първа)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
„Разказ за живота ... и любовта ... „ (глава първа)
Вчера нещо ми прищрака (както обикновено) и почнах да пиша една история, която в последствие се оказа че ще се превърне в цял разказ. Вече ми идва малко един лист да изкажа това което искам, и напоследък, много напрежение, много проблеми пък и съм далече от родината и много неща ми липсват .... все някъде трябва да се отпуши всичко това .... и реших да го споделя с вас .... та, това е само първата глава, утре след изпита продължавам по-нататък.
http://tony13.hit.bg/ - Секция: Само Думи
Дано успея да заинтригувам някой ... е , надявам се да ви хареса !!! очаквайте продължение скоро ...
Поздрави , Тони
http://tony13.hit.bg/ - Секция: Само Думи
Дано успея да заинтригувам някой ... е , надявам се да ви хареса !!! очаквайте продължение скоро ...
Поздрави , Тони
БМВ
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Силни думи прочетох! Думи, някои от тях съм ги чуствал ама на мен по ми се отдава да говоря отколкото да пиша!
I wish u all the best, friend! Keep your head up, otherwise you might miss your happyness!
I wish u all the best, friend! Keep your head up, otherwise you might miss your happyness!

Това, че си далеч от родината не трябва да те плаши! Аз съм бил доста години в Германия и при мен беше по същия начин дори на моменти като ми прещракаше палих колата и тръгвах към България
при теб се изразява в писане, но чувството е едно! Предполагам си от скоро там и още не си свикнал съвсем с начина на живот! Аахен е хубав град, студенстки и има доста българи така, че не е толкова страшно, горе главата и донякъде се радвай, че си там а не тук!

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Здравеи приятелю!Само няма да се отчайваш.Добро е разказчето.Браво!Само те моля обърни внимание на доста честото повторение на местоимението "ТОЙ".Чакам с нетърпение продължението.Успех във всичките ти начинания които си захванал там.
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
veso VTK написа:---Браво Тони.Много ми хареса сайта ти.Бъди щастлив.![]()
мерси за пожеланието , но в момента думата щастлив хич не отговаря на състоянието ми ...
Dozo написа:Здравеи приятелю!Само няма да се отчайваш.Добро е разказчето.Браво!Само те моля обърни внимание на доста честото повторение на местоимението "ТОЙ".Чакам с нетърпение продължението.Успех във всичките ти начинания които си захванал там.
знам че много се повтаря, но все пак "ТОЙ" е главният герой, тъй че ... няма как ...

euroto написа:........
е то да беше само пустата му германия .... пък и все още не мога да си позволя кола, а с рейса е леко скъпичко .... тук съм вече втора година, но това не променя нищо , родината пак си е далече , макар че се прибирам през 4-5 месеца ... приятелите не са същите ... пък и не съм точно в аахен, ами в едно градче на 15-20км в едно от подразделенията на университета ... но все пак познавам доста българи... но това не е проблема , почти съм се примирил че съм тук, и че от това зависи бъдещето ми, но цената е огромна ...
БМВ
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
цената не е висока, въпрос на навици може би? аз цял живот съм се местил, и като квартали, и като държави, и като училища и т.н. конкретно и в безобразно скъпия Мюнхен, та те разбирам.
но просто не можеш да си _зависим_ от фактора 'приятели от едно време' - нали утре ще се разпръснат всичките в различни посоки. И ти какво?
навсякъде се намират нови приятели, стига да поискаш, а не да седиш и да въздишаш по миналото
п.с. 'той' на много места е излишно, наистина
но просто не можеш да си _зависим_ от фактора 'приятели от едно време' - нали утре ще се разпръснат всичките в различни посоки. И ти какво?
навсякъде се намират нови приятели, стига да поискаш, а не да седиш и да въздишаш по миналото
п.с. 'той' на много места е излишно, наистина
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Трябва да те успокоява факта, че винаги може и още по зле и трябва да се радваш на това което имаш, защото има хора които нямат и половината на твоето
В момента сигурно ти е писнало там а и немците са едни малоумници
Ти си ученик и моят съвет е да се примириш с това и да си искараш спокойно училището
Кола се купува при теб е въпрос на време. Няма ли някоя Полякиня или Рускиня да те позабавлява и да ти оправи настроението, че така както пишеш сигурно играе и момиче в тоя целия филм 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аа, испанки, испанки...
п.с. бях в абсолютно същото положение на тема късане със сериозна връзка, само дето при мен летяха хилядите евро за да се опитам да оправя нещата + рисковете да не завърша. Размина ми се с яките разходи само за щастие
та седи си на задника и се радвай че е свършило, друг път си чупи главата да събираш опит .... че да не осъмнеш без диплома и пари в Бъглария - е ТОГАВА има да пишеш яките разкази
п.п.с. има разлика от приятел до приятел, и изобщо не е най-основното откога го познаваш, а КОЙ е - така че...
п.с. бях в абсолютно същото положение на тема късане със сериозна връзка, само дето при мен летяха хилядите евро за да се опитам да оправя нещата + рисковете да не завърша. Размина ми се с яките разходи само за щастие

та седи си на задника и се радвай че е свършило, друг път си чупи главата да събираш опит .... че да не осъмнеш без диплома и пари в Бъглария - е ТОГАВА има да пишеш яките разкази

п.п.с. има разлика от приятел до приятел, и изобщо не е най-основното откога го познаваш, а КОЙ е - така че...
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Много е готино началото.
Не се съмнявам, че и останалата част от историята ще е също толкова силна!
Само един въпрос: Драма ли ще е или ще е с хепи енд (знам че няма да е интересно, но просто ми е любопитно)
Не се съмнявам, че и останалата част от историята ще е също толкова силна!
Само един въпрос: Драма ли ще е или ще е с хепи енд (знам че няма да е интересно, но просто ми е любопитно)
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
euroto написа: че така както пишеш сигурно играе и момиче в тоя целия филм
тя играеше много отдавна във филма ... но и малкото и участие бе достатъчно...
t0sh написа: само дето при мен летяха хилядите евро за да се опитам да оправя нещата
парите не купуват щастие ... с тях само си мислиш че си щастлив
не съм се замислял за думата "той" , ама ще гледам да понамаля малко използването й ...
БМВ
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
И на мен много ми хареса. Даже и това,че използваш на много места 'той' ми хареса. Ще чакам прочета продължението

Dare To Dream
15 мнения
• Страница 1 от 1