Смях на ОМВ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Смях на ОМВ
Значи това се случи преди около две години (още бях с Е30ката)
Та бях обещал на един приятел да отидеме до морето за няколко дни да си свърши той някъква работа. Тръгваме ние петък вечерта след работа заредихме на някъква бензиностанция и след това спираме на ОМВ на ботевградско шосе да си вземем нещо за изпът, влизаме вътре напазарувахме това онова и тръгваме към колата, излизаме от ОМВ и ужас!!!!
колата я няма (бях я паркирал отстрани на паркинга пред колонките) шашкам се аз къде ми колата започва се една паника
и след малко гледам колата до колонката за зареждане
и не мога да проумея какво прави там. Отивам бързо при колата и кво гледам забравил съм да я включа на скорост
и тя леко по наклона се е върнала на зад
От тогава виняги проверявам дали е на скорост преди да слезна

Та бях обещал на един приятел да отидеме до морето за няколко дни да си свърши той някъква работа. Тръгваме ние петък вечерта след работа заредихме на някъква бензиностанция и след това спираме на ОМВ на ботевградско шосе да си вземем нещо за изпът, влизаме вътре напазарувахме това онова и тръгваме към колата, излизаме от ОМВ и ужас!!!!

и след малко гледам колата до колонката за зареждане

От тогава виняги проверявам дали е на скорост преди да слезна

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
е тва не бях го чувал да си оставиш колата на свободна И ТО НА БАИРЧЕ, за малко
има едно неписано правило, че винаги като оставяш колата трябва да е на скорост, а на баир е препоръчително и ръчната да се използва.
преди години така една госпожа си остави колата на баир на свободна и се спря в нашата кола
интересното беше, че джама и беше отворен и като тръгна колата надоолу тя почна да опъва волана, като си мислела, че ще я спре
аз по някаква случайност бях на терасата и видях всичко
имаше 25 метра да отвори вратата и да натисне спирачката, ама женска му работа 

има едно неписано правило, че винаги като оставяш колата трябва да е на скорост, а на баир е препоръчително и ръчната да се използва.
преди години така една госпожа си остави колата на баир на свободна и се спря в нашата кола

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Ако беше уцелил някоя колонка на бензиностанцията с Е30-ската , нямаше да ти е много смешно. Как може да не си подсигурявате колите като спирате?!

За ощо повече сигурност може и да навиеш леко волана, така че ако тръгне, да кривне и да спре, а не да се засили по байра надолуима едно неписано правило, че винаги като оставяш колата трябва да е на скорост, а на баир е препоръчително и ръчната да се използва.

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Колеги аз бях дръпнала ръчната сигурна съм,ма тя най-вероято е отказала!
П.С- е па чак и ръчната да забравя ееее не съм толкова куку
П.С- е па чак и ръчната да забравя ееее не съм толкова куку

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote="Loewe"]Ако беше уцелил някоя колонка на бензиностанцията с Е30-ската , нямаше да ти е много смешно. Как може да не си подсигурявате колите като спирате?!
Е да де, но гъба като мен, която за първи път се качва на автоматик
, отидох преди 2 седмици на ОМВ да заредя, голям ентусиазъм, дръпнах ръчната и се опитах да извадя ключа ...... да ама не. Започнах внимателно да го въртя, не става, не излиза. Побеснях, обадих се на приятеля от който я купих. САМО го попитах къде е и тръгнах ( младежа на бензиностанцията ме изгледа въпросително ). Бяха се събрали с други приятели в едно кафе, аз паркирах, но не мога да оставя колата с ключа на таблото и да вляза при тях ( бях побеснял, а и го гледах през стъклото как си седи и си пие бирата, а отгоре на всичко имаше и наглостта да се смееее, МАЛИИИ ). Не става да правя скандал пред всички и му се обадих да ДОЙДЕ ЗА МАЛКО ПРИ МЕН. .......... Е и той дойде ..... отвори вратата, преди да си отворя голямата уста и ме пита какво става, като ми каза, че на спрял двигател е хубаво да си изключвам фаровете и да превключвам на "ПАРКИНГ - Р". Хора толкова засрамен не съм се чувствал. 
Е да де, но гъба като мен, която за първи път се качва на автоматик

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
ее случва се
аз по едно време се подвизавах с един орел кадет от тея наи първите,горкия беше толко издухан че даже и на скорост като го оставя на някои по стръмен баир и хукваше.ръчната не бачкаше и за това винаги спирах до бордура със завит волан,а ако нямаше бордур си вадех тухлата от багажника и така...ама веселба беше де 

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Loewe написа:Ако беше уцелил някоя колонка на бензиностанцията с Е30-ската , нямаше да ти е много смешно. Как може да не си подсигурявате колите като спирате?!
Е не съм го направил нарочно де

Все още не мога да си обясня как съм забравил да я включа на скорост.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Веднъж при силвър центара в люлин отстрани на паркинга той е с лек наколн бях забравил да включа на скорост и да заключа колата и тя се беше подпряла в една лада отпред обаче наи интересното беше че аз се въртях около нея някаде 3-4 мин и колата не помръдна
влязох в един магазин и колата си беше "тръгнала"

- Гост
-
Има го тоя момент с изчакването...!
И аз брах яд така ... чак в Будапеща. Минавам покрай един магазин и един зелен пасат лееекичко дава назад и понеже бях в колона и нямаше как д аму направя път му свирнах,обаче оня си продължава! Викам си-тоя нещо не ме вижда и опитах да дръпна напред ,обаче ми отнесе задния калник и бронята и от там в една зад мене. и слизам да се разправям с кьоравия унгарец.... даааа ама нема с кой да се разправям! колата беше празна и заключена! отвисех се един час докат дойде пича и полиция да направиме протокола!
За сметка на тва пък с едно чисто ново Тико/служебно-да не си помислите нещо/ го взимам от магазина на Синит едно време и като изкарах-гледам резервоара пълен! даа ама като минах десетина километра и нещо почна да придърпва и гледам един Шел - и айде вътре! сипах бензин/оказа се че стрелката не показва верно/ и като опитах да запаля-нъцки! ръгах,,бутах - заключи му се волана и нема мърдане!то не че не може да го изнесеме двама човека,ма новичко-викам ше го изчанчиме нещо-поне да го издам в офиса!
и се оказа ,че му е клеясала ключалката на волана и с един шут отдолу/ма при изваден ключ/ се оправа работата! ма за половин час задръстих колонката!!!

И аз брах яд така ... чак в Будапеща. Минавам покрай един магазин и един зелен пасат лееекичко дава назад и понеже бях в колона и нямаше как д аму направя път му свирнах,обаче оня си продължава! Викам си-тоя нещо не ме вижда и опитах да дръпна напред ,обаче ми отнесе задния калник и бронята и от там в една зад мене. и слизам да се разправям с кьоравия унгарец.... даааа ама нема с кой да се разправям! колата беше празна и заключена! отвисех се един час докат дойде пича и полиция да направиме протокола!
За сметка на тва пък с едно чисто ново Тико/служебно-да не си помислите нещо/ го взимам от магазина на Синит едно време и като изкарах-гледам резервоара пълен! даа ама като минах десетина километра и нещо почна да придърпва и гледам един Шел - и айде вътре! сипах бензин/оказа се че стрелката не показва верно/ и като опитах да запаля-нъцки! ръгах,,бутах - заключи му се волана и нема мърдане!то не че не може да го изнесеме двама човека,ма новичко-викам ше го изчанчиме нещо-поне да го издам в офиса!
и се оказа ,че му е клеясала ключалката на волана и с един шут отдолу/ма при изваден ключ/ се оправа работата! ма за половин час задръстих колонката!!!

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Миналата седмица се бях залостил в колата и си сменях крушки по таблото. И както съм се улисал в работа, по едно време усещам лек удар и чувствам как адреналина ми започва да се покачва. Какво се оказва обаче- без да се усетя съм изключил от скорост и колата полекичка се е придвижила до едно пежо, паркирано отпред
Леко се поогледах да не се развика някой, запалих и дадох назад. Щети нямаше, но станах за срам.

- Гост
-
и така
аз да ви се оплача от едно такова забравяне на колата.Събуждам се аз тая нощ към 3 от силен трясък и алармата на колата.И кво да видя
джипа на съседката върху мойта кола.щото точно срещу моя вход има малко нанагорно и тая патка моля ви ми вика аз нищо не съм правила.тя сама е тръгнала.еми логично.като не е на скорост.УЖАС.сега трябва да ми плаща предницата.заради нея хода само с таксита.внимавайте колеги

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Добре че не си отнесъл някоя колонка или гъбките пред колонките защото пластмасовите гъбки на които пише номера на колонката са по 2000лв ако няма застраховка
(нищо че им струват 500лв)

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Аз така един път се прибирам от бачкане и спрях при нас да си взема нещо за ядене ...в тоя момент спира един голф и искача един дядка от колата и отива да си отвари гаража,само дето си беше оствил вратата отворена....като тръгна тая кола назад и му обърна вратата наобратно и от там като се почна един смях направо едвам се спрях

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2