Aми ето..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Aми ето..
..какво се случва по (Х)америка,съвсем пресна новина за мен,на 1 минута от моя приятелка,която живее вече там! Та си помислих,че е достойна за "страхотни'..
edin ot sauchenicite mi namushkal i ubil maika si taq sutrin..i edin uchenik ot rusia deto e tuk za taq uchebna godina..i sestra si zashtoto se opitali da go sprat..sestra mu i danail (rusnaka) sa v bolnica ama shte ojiveqt...i doshli chengetata i toi se opital da namushka purviq i vtoriq go zastrelql.. ;(
Извинявам се за латиницата,направо копи-пейст!Ако има проблвм ще го редактирам?
И ако темата не е за тук или лок или дел
edin ot sauchenicite mi namushkal i ubil maika si taq sutrin..i edin uchenik ot rusia deto e tuk za taq uchebna godina..i sestra si zashtoto se opitali da go sprat..sestra mu i danail (rusnaka) sa v bolnica ama shte ojiveqt...i doshli chengetata i toi se opital da namushka purviq i vtoriq go zastrelql.. ;(
Извинявам се за латиницата,направо копи-пейст!Ако има проблвм ще го редактирам?
И ако темата не е за тук или лок или дел

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
сега знам че гладен нема да си легна
след това мнение ама е затова тая страна ми е просто "любима". "великата" америка-мечтата на всеки втори изпадняк... а там са тъпи та свират и почти всички са изтрещели... свестните хора се събират на групички явно за да оцеляват някак...

3 мнения
• Страница 1 от 1