Страхотно нереално

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Страхотно нереално

Мнение от ineedmoney » 20 Яну 2007, 16:15

колеги тука един приятел ми показа к'во пишат в Опел клуба прочетете това и ми кажете възможно ли е тоя Опел да бие бимата ?????

http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... 17976&st=0
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 20 Яну 2007, 17:06

Според мен е възможно. Само едно нещо не мога да разбера, пича е супер горд че е бил е30 316 с неговия кадет ГСИ. Обаче доколкото знам опел могат да се хвалят само с ГСИ като по-спортни модели до средата на 90те... Еми тогава (пак спорд мен) е тъпо да се кефиш че си дръпнал най-слабия бензинов двигател на БМВ със спортния на опел...

Аз на пичовете от форума бих им предложил да направят гонка:

Опел Калибра ГСИ 2л турбо срещу БМВ е30 М3 :mhihi: :mhihi: :mhihi: тогава наистина ще се дърпат двата спортни автомобила на марките(айде да наречем калибрата спортна :mhihi: ) и ако калибрата бие ще се изпикая върху чисто новата ми емблема бмв на предния капак!!! и след това ще си зема и една корса 1.0л вместо бавариата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 20 Яну 2007, 17:20

SpLiT написа:...

За Корсите или добро или нищо :mhihi: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 20 Яну 2007, 17:35

:OT: имал съм 1.5ТД!!! горкичката беше повече в бокса, отколкото на пътя... най-накрая всичко и смених (окачване, спирачки, трансмисия, двигател...) и и направих тотална щета :twisted: :twisted: много си я обичах корсичката, но предпочитам да поддържам бмв отколкото опел :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С.: нищо лично, просто аз може би бях попаднал на лош екземпляр :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от yasmania » 20 Яну 2007, 17:46

Заблуждение номер 1 :
SpLiT написа:. Само едно нещо не мога да разбера, пича е супер горд че е бил е30 316 с неговия кадет ГСИ. Обаче доколкото знам опел могат да се хвалят само с ГСИ като по-спортни модели до средата на 90те... Еми тогава (пак спорд мен) е тъпо да се кефиш че си дръпнал най-слабия бензинов двигател на БМВ със спортния на опел...

П.С. Кадета е 1.8 двигател, нищо общо с ГСИ.

Заблуждение номер 2
SpLiT написа:Опел Калибра ГСИ 2л турбо срещу БМВ е30 М3 :mhihi: :mhihi: :mhihi: тогава наистина ще се дърпат двата спортни автомобила на марките(айде да наречем калибрата спортна :mhihi: ) и ако калибрата бие ще се изпикая върху чисто новата ми емблема бмв на предния капак!!! и след това ще си зема и една корса 1.0л вместо бавариата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

НЯМА калибра ГСИ.
Второ... доколщо са съпоставими двата модела? За колибрата казвам- мощност 204 конски сили, изкарани от 2000 16 в двигател чрез Турбо.

Понеже сме в БМВ клуба, оставям на някой от вас да напише тук кубатурата и мощността на е30 М3.

След което можем да продължим ....
Най-голямата глупост в BMW би била модел с предно предаване

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 20 Яну 2007, 18:41

---Темата май ще бъде много интересна. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SpLiT » 20 Яну 2007, 18:48

ммммдааа :twisted: :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 20 Яну 2007, 19:03

yasmania написа:.

Понеже сме в БМВ клуба, оставям на някой от вас да напише тук кубатурата и мощността на е30 М3.

2.3л 195/200 к.с.
2.5л 238 к.с.

давай!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 20 Яну 2007, 19:26

Ае по- и най- бързи коли винаги се намират било то и трабанти :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 20 Яну 2007, 19:27

Има калибра 220 киловата тоест 300 коня 4х4 сериозна машина е! Имам един приятел, който имаше такава преди време, но нещо и скапа инсталацията и до колкото знам си стои само .... знам че е с турбина, но какво още идея си нямам ...., но със сигурност си е оригинален опелов мотор заводско сложен на калибра ..... и въпреки това ме съмнява да бие Е30 М3 :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от yasmania » 20 Яну 2007, 19:56

Gottlos написа:
yasmania написа:.

2.3л 195/200 к.с.
2.5л 238 к.с.

давай!

:++ Само тея ли бре? Мислех че и м3- ките от началото на 90- те години са некви луди над 3000 сс и над 300 коня... за мен туй значи м-ка, ама явно съм се бъркал с по- нови модели.

При тези малолитражни за БМВ кубатури и тези им мощности, картинката отива далеч по- различна отколкото си я мислех. :yammy:

Но нека не намесваме някакви изкллючителни , или тунинговани следфабрично мотори.... така става излишно семкаждийство, нека да обсъждаме тези мотори на бмв м3 и най- спортният на опел ПО КАТАЛОГ- 2000cc 16v Turbo 204 hp

П.С. м3 RESPECT ...
Най-голямата глупост в BMW би била модел с предно предаване

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46

Мнение от neonman » 20 Яну 2007, 20:01

euroto написа:Има калибра 220 киловата тоест 300 коня 4х4 сериозна машина е! Имам един приятел, който имаше такава преди време, но нещо и скапа инсталацията и до колкото знам си стои само .... знам че е с турбина, но какво още идея си нямам ...., но със сигурност си е оригинален опелов мотор заводско сложен на калибра ..... и въпреки това ме съмнява да бие Е30 М3 :mhihi:

:lol: нема такав сток мотор ,брато ;)
от завода излизат 150кW-204к.с. (друг е въпроса 4е не трудно стават до кам 300к.с.) 8)
.....със сток мотор, наи-вероятно 6те падне от М3-ката,
.....но леееко барната такава 280к.с-300к.с -4*4, 6те е дале4 пред м3-то :uups:
RESPECT ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 20 Яну 2007, 22:05

колеги мисля че недоловихте основния абсурд за който беше предназначена темата и моята питанка

опел-дриверър Бижо Бижев твърди, че е победил на 400 м и колометър БМВ е36 316 със своя кадет при това на ГАЗ ???? :shock: обеснете ми го моля ви се защото ми е непонятно :shock: :shock:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 20 Яну 2007, 22:07

Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 20 Яну 2007, 22:17

OPASNO LUD написа:Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител

и все пак не говорим за М-ки а за е36 316-ка купе бе хора стига сте сравнявали м-ките
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Следваща

Назад към Страхотни истории