Страхотно нереално
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Страхотно нереално
колеги тука един приятел ми показа к'во пишат в Опел клуба прочетете това и ми кажете възможно ли е тоя Опел да бие бимата ?????
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... 17976&st=0
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... 17976&st=0
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Според мен е възможно. Само едно нещо не мога да разбера, пича е супер горд че е бил е30 316 с неговия кадет ГСИ. Обаче доколкото знам опел могат да се хвалят само с ГСИ като по-спортни модели до средата на 90те... Еми тогава (пак спорд мен) е тъпо да се кефиш че си дръпнал най-слабия бензинов двигател на БМВ със спортния на опел...
Аз на пичовете от форума бих им предложил да направят гонка:
Опел Калибра ГСИ 2л турбо срещу БМВ е30 М3
тогава наистина ще се дърпат двата спортни автомобила на марките(айде да наречем калибрата спортна
) и ако калибрата бие ще се изпикая върху чисто новата ми емблема бмв на предния капак!!! и след това ще си зема и една корса 1.0л вместо бавариата

Аз на пичовете от форума бих им предложил да направят гонка:
Опел Калибра ГСИ 2л турбо срещу БМВ е30 М3

- SpLiT
- младши ентусиаст
-

П.С.: нищо лично, просто аз може би бях попаднал на лош екземпляр

Заблуждение номер 1 :
П.С. Кадета е 1.8 двигател, нищо общо с ГСИ.
Заблуждение номер 2
НЯМА калибра ГСИ.
Второ... доколщо са съпоставими двата модела? За колибрата казвам- мощност 204 конски сили, изкарани от 2000 16 в двигател чрез Турбо.
Понеже сме в БМВ клуба, оставям на някой от вас да напише тук кубатурата и мощността на е30 М3.
След което можем да продължим ....
SpLiT написа:. Само едно нещо не мога да разбера, пича е супер горд че е бил е30 316 с неговия кадет ГСИ. Обаче доколкото знам опел могат да се хвалят само с ГСИ като по-спортни модели до средата на 90те... Еми тогава (пак спорд мен) е тъпо да се кефиш че си дръпнал най-слабия бензинов двигател на БМВ със спортния на опел...
П.С. Кадета е 1.8 двигател, нищо общо с ГСИ.
Заблуждение номер 2
SpLiT написа:Опел Калибра ГСИ 2л турбо срещу БМВ е30 М3![]()
![]()
тогава наистина ще се дърпат двата спортни автомобила на марките(айде да наречем калибрата спортна
) и ако калибрата бие ще се изпикая върху чисто новата ми емблема бмв на предния капак!!! и след това ще си зема и една корса 1.0л вместо бавариата
![]()
![]()
НЯМА калибра ГСИ.
Второ... доколщо са съпоставими двата модела? За колибрата казвам- мощност 204 конски сили, изкарани от 2000 16 в двигател чрез Турбо.
Понеже сме в БМВ клуба, оставям на някой от вас да напише тук кубатурата и мощността на е30 М3.
Най-голямата глупост в BMW би била модел с предно предаване
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
yasmania написа:.
2.3л 195/200 к.с.
2.5л 238 к.с.
давай!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ае по- и най- бързи коли винаги се намират било то и трабанти 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Има калибра 220 киловата тоест 300 коня 4х4 сериозна машина е! Имам един приятел, който имаше такава преди време, но нещо и скапа инсталацията и до колкото знам си стои само .... знам че е с турбина, но какво още идея си нямам ...., но със сигурност си е оригинален опелов мотор заводско сложен на калибра ..... и въпреки това ме съмнява да бие Е30 М3 

Gottlos написа:yasmania написа:.
2.3л 195/200 к.с.
2.5л 238 к.с.
давай!

При тези малолитражни за БМВ кубатури и тези им мощности, картинката отива далеч по- различна отколкото си я мислех.

Но нека не намесваме някакви изкллючителни , или тунинговани следфабрично мотори.... така става излишно семкаждийство, нека да обсъждаме тези мотори на бмв м3 и най- спортният на опел ПО КАТАЛОГ- 2000cc 16v Turbo 204 hp
П.С. м3 RESPECT ...
Най-голямата глупост в BMW би била модел с предно предаване
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
euroto написа:Има калибра 220 киловата тоест 300 коня 4х4 сериозна машина е! Имам един приятел, който имаше такава преди време, но нещо и скапа инсталацията и до колкото знам си стои само .... знам че е с турбина, но какво още идея си нямам ...., но със сигурност си е оригинален опелов мотор заводско сложен на калибра ..... и въпреки това ме съмнява да бие Е30 М3

от завода излизат 150кW-204к.с. (друг е въпроса 4е не трудно стават до кам 300к.с.)

.....със сток мотор, наи-вероятно 6те падне от М3-ката,
.....но леееко барната такава 280к.с-300к.с -4*4, 6те е дале4 пред м3-то

RESPECT

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
колеги мисля че недоловихте основния абсурд за който беше предназначена темата и моята питанка
опел-дриверър Бижо Бижев твърди, че е победил на 400 м и колометър БМВ е36 316 със своя кадет при това на ГАЗ ????
обеснете ми го моля ви се защото ми е непонятно

опел-дриверър Бижо Бижев твърди, че е победил на 400 м и колометър БМВ е36 316 със своя кадет при това на ГАЗ ????

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
OPASNO LUD написа:Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител
и все пак не говорим за М-ки а за е36 316-ка купе бе хора стига сте сравнявали м-ките