За любовта и жените

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

За любовта и жените

Мнение от RSxRacer » 16 Яну 2007, 20:32

Всичко се случи толкова бързо,разделих се с човека на когото 3 години и половина додох всичко което имах и пропуснах много което можех да имам.Но това е нещо което всеки преживява по един или друг начин...така е да но лек има.Наскоро трябваше да закарам родителите ми на гости на едно село Николово (10 км. от Русе),но за съжаление те живеят до въпросната жена.На тръгване за мой ужас я видях,исках да спра и да я видя как е сърцето ми заблъска но разумът ми надделя и съвсем неволно свирнах а колата всякаш казвайки ми "защо ти е тя,като аз никога няма да те изоставя безпричинно" рязко ускори.Неусетно започнах да вземам душата на дизела 1-ва 4000 оборота,2,3,4 бях със 140км/ч в населеното място но скоростта не ме плашеше,не мислех за нея а за приятелите(хората с които ядях и пиех и никога не бих ги оставил в беда)които ме заебаха защото решиха че имат по голяма изгода да са около нея,а не със мен. Единствено 3-ма ми показаха че наистина са хора които биха дали всичко за мен и ми го доказаха за което им БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце.Те не ме изоставиха когато ми бе най-тежко преди 2 месеца... да се върна към въпросното каране.Скороста продължаваше да нараства вече бях със 160 когато осъзнах какво правя-бях в населено място,без колан и със сестра ми която не смееше да каже нищо за да не ме стресне.А какво правех аз? Ами ако беше изкочил някой или нещо?Ами ако се бяхме блъснали? Ами ако аз оцелеех а сестра ми не?Тогава се върнах към една мъдрост която ми каза баща ми- "Единствената жена която един мъж си заслужава да обича е родната му майка"
Не искам съчувствие или нещо друго! Всички тук сме се събрали за една обща идея- Страстта към колите,знам че на много от нас се случва да избухнем след поредния скандал и карайки като идиоти да унищожаваме колите си! Но се запитаите каква полза от всичко това ако отнемем нашия или нечий живот? За мен е никаква!Не искам да ви поучавам а моля да помислите :)

Поздрави от Русе
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 16 Яну 2007, 22:15

Ей човече историята ти ме разтърси!!!!!! Наистина малко неразумно си постъпил,но все пак си даваш сметка за това,което е много мъдро!!!!
Съчувствам ти за изгубената любов,но всяко зло за добро явно така е трябвало да стане и да се разделите защото заслужаваш нещо по-добро! А за изгубените приятели не можеш да съжеляваш Точно в трудни моменти можеш да разбереш кой ти е приятел и кой-не,и които са останали при теб значи са истински приятели!!!!!!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 16 Яну 2007, 22:30

аз също загубих любовта на живота си... преди 2 години... и все още я обичам. обичах я повече от себе си, обичам я и винаги ще я обичам.
дори се чувствам щастлив само от това че я обичам... толкова силен ме направи шибаната болка че нямам нужда от плътта и за да бъда щастлив... самата мисъл че я обичам ми е достатъчна...
4 8 15 16 23 42

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 16 Яну 2007, 23:08

|`oTuH написа:аз също загубих любовта на живота си... преди 2 години... и все още я обичам. обичах я повече от себе си, обичам я и винаги ще я обичам.
дори се чувствам щастлив само от това че я обичам... толкова силен ме направи шибаната болка че нямам нужда от плътта и за да бъда щастлив... самата мисъл че я обичам ми е достатъчна...

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Евала Имало и мъже със сърца!!!!!!!! Дано има повече като теб !!!
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Яну 2007, 23:24

ilinka_loves_BMW написа:
|`oTuH написа:аз също загубих любовта на живота си... преди 2 години... и все още я обичам. обичах я повече от себе си, обичам я и винаги ще я обичам.

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Евала Имало и мъже със сърца!!!!!!!! Дано има повече като теб !!!

Мъже такива много,ама какво от това ;) ;) ...иначе знам ли доста неща в тоя живот са неразумни,ама това не притеснява никой,или ако притеснява някой то си остава нечуто или не разбрано :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: За любовта и жените

Мнение от err0r » 17 Яну 2007, 2:16

RSxRacer написа:...мъдрост която ми каза баща ми- "Единствената жена която един мъж си заслужава да обича е родната му майка"...

Много мъдро, няма що...
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Яну 2007, 7:07

err0r написа:
RSxRacer написа:...мъдрост която ми каза баща ми- "Единствената жена която един мъж си заслужава да обича е родната му майка"...

Много мъдро, няма що...

А защо да не е?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Яну 2007, 7:10

Донякаде е така това което не те убива те прави по силен... но аз лично съм останал с някви чувства и те съвсем скоро ще бъдат изчезнали.НО за следващата която ще и да е тя няма да има никви компромиси.Една след друга и тва е.

Темата обаче бе какви глупости правим когато сме ядосани :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Яну 2007, 10:44

нещото, заради което се разделяте, ви е просто нов актив в опита с жените - колкото по-брутално, толкова е по-добре да се случи по-рано, а не когато сте с обща къща, деца и т.н.

това е живота - падаш и се размазваш, но ставаш и продължаваш, иначе оставаш нищо и никой.

погледнете го и от добрата страна - вече сте разбрали че е край и няма смисъл, а не тънете в неведение да си губите още времето... жени има колкото искаш, и със СИГУРНОСТ винаги има по-добри по всички критерии - стига да не търсите СЪЩАТА ;)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Яну 2007, 10:48

err0r написа:

Много мъдро, няма що...

Житейския опит показва, че наистина е мъдро изказването на баща му. Питайте мене. Вече втори път съм наказан да обичам :confused: Това на нищо не прилича :evil: Отивам да послушам шестимата. Може в гласа им да чуя истината... :twisted: :twisted: :twisted:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 17 Яну 2007, 11:27

RSxRacer написа:
err0r написа:

Много мъдро, няма що...

А защо да не е?

Значи по тази логика бащата ти не обича майка ти, или ако я обича то не си заслужава или се бъркам нещо? :roll:
Не си прав..

RSxRacer написа:Скороста продължаваше да нараства вече бях със 160 когато осъзнах какво правя-бях в населено място,без колан и със сестра ми която не смееше да каже нищо за да не ме стресне.А какво правех аз? Ами ако беше изкочил някой или нещо?Ами ако се бяхме блъснали? Ами ако аз оцелеех а сестра ми не?

RSxRacer написа:Всички тук сме се събрали за една обща идея- Страстта към колите,знам че на много от нас се случва да избухнем след поредния скандал и карайки като идиоти да унищожаваме колите си! Но се запитаите каква полза от всичко това ако отнемем нашия или нечий живот?

Няма значение дали бившата ти приятелка е минала по улицата, шефа ти те е вбесил в работата и куп такива подобни.. Когато караш като идиот и блъснеш човек никой не те пита дали си ядосан от някого или нещо и затова е станала белята..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 17 Яну 2007, 12:11

RSxRacer написа:
....НО за следващата която ще и да е тя няма да има никви компромиси.Една след друга и тва е.

Тук не съм съгласна с тебе!!!Това, че тази жена е постъпила така с тебе, не означава, че всички следващи трябва да плащат за това,което ти е причинила.Много мъже и жени постъпват по този начин,но я помисли...трябва ли невинни да страдат за една любов, която не се е оказала правилната?
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Яну 2007, 12:57

Eliana написа:
RSxRacer написа:
err0r написа:

Много мъдро, няма що...

А защо да не е?

Значи по тази логика бащата ти не обича майка ти, или ако я обича то не си заслужава или се бъркам нещо? :roll:
Не си прав..

RSxRacer написа:Скороста продължаваше да нараства вече бях със 160 когато осъзнах какво правя-бях в населено място,без колан и със сестра ми която не смееше да каже нищо за да не ме стресне.А какво правех аз? Ами ако беше изкочил някой или нещо?Ами ако се бяхме блъснали? Ами ако аз оцелеех а сестра ми не?

RSxRacer написа:Всички тук сме се събрали за една обща идея- Страстта към колите,знам че на много от нас се случва да избухнем след поредния скандал и карайки като идиоти да унищожаваме колите си! Но се запитаите каква полза от всичко това ако отнемем нашия или нечий живот?

Няма значение дали бившата ти приятелка е минала по улицата, шефа ти те е вбесил в работата и куп такива подобни.. Когато караш като идиот и блъснеш човек никой не те пита дали си ядосан от някого или нещо и затова е станала белята..

Ами не съм казал че не я обича но със сигурност не е толкова колкото обича майка си :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Яну 2007, 12:58

BMWgirl_Z8 написа:
RSxRacer написа:
....НО за следващата която ще и да е тя няма да има никви компромиси.Една след друга и тва е.

Тук не съм съгласна с тебе!!!Това, че тази жена е постъпила така с тебе, не означава, че всички следващи трябва да плащат за това,което ти е причинила.Много мъже и жени постъпват по този начин,но я помисли...трябва ли невинни да страдат за една любов, която не се е оказала правилната?

Добре донякаде съм съгласен но просто ще си имам нещо в предвид защото за 3 път не искам да съм наранен това е :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Яну 2007, 12:59

RSxRacer написа:
BMWgirl_Z8 написа:
RSxRacer написа:

Добре донякаде съм съгласен но просто ще си имам нещо в предвид защото за 3 път не искам да съм наранен това е :)

ако няма кой да те нарани, значи няма емоции - тогава за какво живееш точно?

Следваща

Назад към Страхотни истории